2014 Aralık Anneleri

Uyarı topikteki herkese yönelik mi yoksa şahıs olarak mı geldi cnm? Face ile ilgili paylaşım olmadı ya o bakimdan
Facebook kurup burdan davet eden 2 kişi vardı uyarı onlar aldı. TTabi bizede bak davet ederseniz face uyarı alırsınız ikincisinde üyeliğinizi kapatırız demek istiyorlar. Face kullanmıyorum Allah'tan
ayyy heryere yetişmesek ölürüz zaten hadi hadi hazırlan evimize gidioz
Aynen çenemiz çok düştü bu gün. Yavaş yavaş pc deki dosyaları kaptıyorum zaten en son kk kalıyor.
Hadi evimize gidelim bari
İyi akşamlar annişler biz oğlumla, kasci kızıyla kaçarrrr

özel mesaj olarak geldi bana bir sakıncası olmaz die tmm dedim bende ama bir daha geri dönen olmadı dönemedi galiba

Sen faceden üye oldun mu gruba ki ? Gerçi bakmadın özel mesajlara bana geldi mi bilmiyom ama ben üye falan değilim davette etmedim . Ben suçlu değilim

iveeettt iveeetttt kızımla bütün teyzelerimizi öpüyoruz kendinizi iyi bakın yarın görüşürüz güzel annişleeerrrr..

Sen faceden üye oldun mu gruba ki ? Gerçi bakmadın özel mesajlara bana geldi mi bilmiyom ama ben üye falan değilim davette etmedim . Ben suçlu değilim

bende tmm geleyim dedim neresi olduğunu öğrenemedimki cevap vermediler bende suçsuzum ayrıca bunun suç olduğunuda bilmiodum

iveeettt iveeetttt kızımla bütün teyzelerimizi öpüyoruz kendinizi iyi bakın yarın görüşürüz güzel annişleeerrrr..

iyi akşamlar canlarrr kendinize iyi bakınnn görüşünceye kadarr

bende tmm geleyim dedim neresi olduğunu öğrenemedimki cevap vermediler bende suçsuzum ayrıca bunun suç olduğunuda bilmiodum
Haha ilk mesajda yaziyor halbuki haha sen davet etmedigin surece problem yok canim
iyi akşamlar canlarrr kendinize iyi bakınnn görüşünceye kadarr
Sende iyi bak canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kabızdan bıktım artık ,ne tavsiye edersiniz?
Canim karpuz ve kirmizi biber var ya kozlenen o bende cok ise yariyo kabak cekirdegi de cig yenirse epey etkili oluyo :)
Herşeye bi şey söylüyo gibi oluyorum ama faydalı olmak amacım yanlış anlaşılma olmuyodur umarım
Olur mu hic oyle sey canim kim yanlis anliycak seni..
Dünden beri bulantım başladı yine benim yawwww midem yanıyo acayip benim cücükler kıllımı olcak neee

Eğer mide yanması kıllandıklarına işaretse benim ki Recep ivediği geçecek :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar cok guldum yaa
Bende ilk haftalarda cok yanmam olunca sormustum dra hamilelik reflusu demisti..
Baktiniz killi oldu epilasyon yaptirirsiniz

13 yıldır yoğun bakım hemşiresiyim 7 yıllık da anneyim :)

Kızlar kabızdan bıktım artık ,ne tavsiye edersiniz?

aynı dert bende de var ne yaptıysam işe yaramadı bende zeytinyağı ile limon içiyorum galiba işe yaradı gibi bu arada günlük en az 3- 4 litre su 1 şişe maden suyu ve bunun yanında 3-4 bardak ayran içen biriyim ama hala kabızlık yasıyorum

ya dün kıpr kıpırdı bugün sahurdan beri hiç pıt yok normal mi

kesinlikle emin ol karışmadan rahat duramayız bizler
Aaaaaa kesinlikle anne ve baba sadece karar verir diğer herkeze de saygı duymak kalır değilmi

Aynen öle neler duyuyoruz herşeye karışıyor lar en sinir olduğum olay da İsim konusunda dır dır etmeleri bizimkiler karışmıyor ama ben alttan zemini iyi hazırladım sanırım ondan😈😈😈😈😈

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…