2014 Aralık Anneleri

aynen bende de var,okadar sıvı tüketmeye dikkat ediyorum,ama bana mı sen demiyor.

aslında zeytin yağ içiyordum rahatlıyordum,ama doktor demir ilaci verdikten sonra hiç birşey yardım etmiyor,ancak lawman

demir ilacını değiştirmesini iste canım. ben de değiştiricem. demire başladığımdan bu yana ishale yakınım. çok da gazım var ama pırtlamaya korkuyorum altıma edicem diye. benim ilaç ferifer şurup.

Hayırlı sabahlar güzel anneler ve adayları:)

Dünden beri bulantım başladı yine benim yawwww midem yanıyo acayip benim cücükler kıllımı olcak neee

canım ilk kızımda istifra etmedim ama mide yanmalarım oldu özellikle son ayımda midem çok yandı, kızım maşallah saçlı doğdu çok güzeldi şimdide lüle lüle saçları var kuzumun, inşallah bu bebeğimde saçlı doğar

benimki de santafer,dün doktora aradım bana 1 gün al 1 gün alma dedi,ama ilaç değiştirmedi:44:

Günaydın kızlar,

benim de tansiyonum sürekli düşük ama baş dönmesini sadece ani ayağa kalktığımda falan yaşıyorum. doktor ölçtüğünde şimdiye kadar en yüksek çıkan 11-7 oldu, normalde 10-6 falan. bir sorun olsaydı söylerdi herhalde :44: yüksek tansiyondan iyi demeleri düşük tansiyonun kendini belli etmesinden, yani baş dönmesi halsizlik falan yapıyor, yüksek tansiyonun belirtileri anlaşılamayabiliyor. tabi uzun süren şikayetin varsa doktorunla konuş yine de sen canım.

senin de dediğin gibi herkes yanılabiliyor canım. böyle çok olay duyduk, anomalisi var denip de normal doğan bebekler. Çok üzüldüm bahsettiğin anneye, anomali olma ihtimali bile insanı mahvederken ona bir de %100 denmiş
Eyüp Ekici çok bilinen biri olduğu için dün Elif söylediğinde ben de aklımdan geçirdim ona gitmeyi. genelde gidenler memnun ama çıkabiliyor işte böyle vakalar. inşallah öyle bir durumla karşılaşmayız hiç birimiz, sağlıkla doğar bebeklerimiz.

benimki de santafer,dün doktora aradım bana 1 gün al 1 gün alma dedi,ama ilaç değiştirmedi:44:

ısrar et değiştir diye. lavmanlık olacak kadar kabızlık çekmek zorundamısın . piyasada 40 çeşit demir hapı var gebelere verilen.biri olmazsa birini içersin. lavman bağırsaklardaki faydalı bakterilere falan bilmem bişiler yapıormuş. yeşilyağmur daha iyi bilir bilimsel açıklar bize buralardaysa.

benimde genelde düşük 9-6 ..yüksek olmasından iyidir kan demir b 12 vitaminine baktır bide..yüksek olması tehlikeli (gebelik zehirlenmesi ile alakalı),çok çok düşük olmasıda tehlikeli..

Son düzenleme:

ayy çok kötü olmuş gerçekten. çok kötü bir deneyim allah kimseye yaşatmasın.
tabi canım zaten tıpta %100 diye birşey asla yok. adam herşeyi doğru bilecek olsa tıpta çığır açardı heralde. cinsiyeti bile dikkat edin dr lar %100 demez hiçbir zaman. açık açık göründüğü halde :))

çok teşekkür ederim,bem lawman kulandım bir kaç kez,ama çok sevmiyorum alışkanlık yapıyor.

Banada verdi lavmanda gerek kalmadi kullanmadim hic. Dubbalac 2 saatte etkisini gosteriyor zaten. Haftada bir aldigim icin doktor aliskanlik olmaz dedi. Hatta bu siralar 2-3 hafta olmustur kullanmayali. Bide bana ikinmak yasakti o yuzden kullanmak zorunda kaldim. Suan iyiyim. Cok kotu bisey insallah gecer kisa surede.

benimde genelde düşük 9-6 ..yüksek olmasından iyidir kan demir b 12 vitaminine baktır bide..yüksek olması tehlikeli (gebelik zehirlenmesi ile alakalı),çok çok düşük olmasıda tehlikeli..

Hamiyelelikte tansiyon dusuk olurmus zaten benim normalde 13.6 geliyordu hamilelikte 10.6 geliyor hemsire normal diyor.

rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin,benimde kızım aşılamayla olmuştu,rabbim herkese evlat kokusunu tatdırsın

Benim gobek gene indi ne guzel hamile gibiydim gene normale dondum puffff ( niye boyle oluyor anlamiyorum (

Gazdır o benim de oluyor sabah düz akşam 6 aylık :)

kızlar benimde ilk hamileliğimde göbek takıntım vardı,dediğiniz gibi akşam şiş sabah fos du,sinir oluyodum,ama onların hepsi gaz,göbüşlerimiz 16. haftadan sonra büyümeye başlıycak inşlhh

benimde aynen midem yanıyodu saçlı doğdu ama saçları diki dik di. döküldükden sonra azaldı saçı yeni çıkanlar hala dik ya aksiliğinden herhalde

Son düzenleme:
günaydın herkese :)

ben de Eyüp ekiciyi düşünüyorum ama bahsettiğin arkadaşına çok üzüldüm. kimseye koşulsuz güvenmemek gerek demek ki. ben de bir arkadaşımın tecrübesinden dolayı mutlaka eyüp ekiciye giderim diye düşünürüm hep. arkadaşımın ilk çocuğu down sendromlu doğdu. üstelik hiçbir tarama testinde risk görülmedi. hatta doğduğunda bile anlamamış doktorlar. ilk kucağına aldığında kendi fark etmiş de feryat etmiş. özel eğitimde öğretmen arkadaşım, artık bu tecrübesinden mi annelik içgüdüsü mü bilmem 4 yıl sonra ikinci çocuğuna hamile kaldı. tarama testi yapmaya bile gerek duymadan doğrudan riskli gruba dahil ettiler kızcağızı ilk çocuğu downlu diye. eyüp ekiciye gitti. hatta iki kez gitti içini rahatlatmak için. ilk kontrolde de tüm ayrıntılara bakmış ve bebeğin sağlıklı olduğunu, korkmasına gerek olmadığını söylemiş. ikinci kontrolde de söylediklerini doğrulamış. maşallah şimdi çok sağlıklı bir çocuğu var. herkesin tecrübesi başka şeyler söylüyor işte.. Allah doğrularıyla karşılaştırsın hepimizi..

Günaydın. Bu gün acayip halsizilik, yorgunluk var bende. Yatıp uyuyasım var ama işteyim malum. Kendimi nedense çok kötü hissediyorum bu gün.
Sizlerde durumlar nasıl.

ya dün kıpr kıpırdı bugün sahurdan beri hiç pıt yok normal mi
İlk başlarda hareketleri seyrek hissetmek normal diye biliyorum canım.

Cnm ben 18. Haftadayim hala kucuk doktor bunlara takilma dedi ama takiyorum hala doktora gideli baya oldu pinpiriklik basladi gene ?

ya kızlar biraz açık açık soracağım kusura bakmayın:)hazır kabızlık konuları açılmışken. ben hamilelik öncesinde de bağırsakları çok iyi çalışan biri değildim. yani büyük wc ye 2 günde bir falan çıkıyorum. ve biraz zorluyorum kendimi. hamilelikte bi sakıncası var mı acaba böyle zorlamanın. dr a sormayı unutmuşum

slm benim dr m sormuştu kabızlık varmı diye var deyince zorlanma demişti sakın kaysı maysı bal önerisinde bulunmuştu.iyi değilmiş zorlanmak

canım aynı durumdayım. kendi açımdan korktuğum şey hemoroidi tetiklemesi. ben hamilelikten önce öyle bir acı tecrübe yaşadım da zorlamak buna neden olabiliyor maalesef. başka bir sakıncası var mı bilmiyorum açıkçası ama benim de bugünlerde iyice zorlaşmaya başladı. bir kabızlık ilacım vardı hamilelikte kullanılabilen. ondan alırım bu gidişle..

Hamilelikte karın içi basınçdan dolayı hemoroide yatkınlık var zaten ıkınmak hemoroid riskini artırıyor ve hemoroid gerçekten sıkıntılı bi durum mümkün mertebe yediklerine dikkat et bol lifli beslen belli saatlerde tuvaletin olmasa bile otur tuvalette bi süre sonra o saatlere alısıyo barsaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…