aynı dert bende de var ne yaptıysam işe yaramadı bende zeytinyağı ile limon içiyorum galiba işe yaradı gibi bu arada günlük en az 3- 4 litre su 1 şişe maden suyu ve bunun yanında 3-4 bardak ayran içen biriyim ama hala kabızlık yasıyorum
aslında zeytin yağ içiyordum rahatlıyordum,ama doktor demir ilaci verdikten sonra hiç birşey yardım etmiyor,ancak lawman
Dünden beri bulantım başladı yine benim yawwww midem yanıyo acayip benim cücükler kıllımı olcak neee
demir ilacını değiştirmesini iste canım. ben de değiştiricem. demire başladığımdan bu yana ishale yakınım. çok da gazım var ama pırtlamaya korkuyorum altıma edicem diye. benim ilaç ferifer şurup.
Kizlar aranizda dusuk tansiyondan dolayi bas donmesi yasayan var mii?biraz arastirdim doktorlar normal diomus..yuksek tansiyon olmasindan cok cok daha iyiymis..ama var mi acaba benimle ayni seyleri yasayan :-/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım Eyüp ekici alanında uzman , ankarada çok ünlü. bu alanda sayılı isimlerden evet. ama yaşadığımız bir olayı paylaşmadan duramıycam. iş yerimden bir arkadaşım 38 yaşında gebe idi. 2li test 3lü test riskli çıktı. amniyosentez dendi. Eyüp ekiciye yaptırdı. Eyüp ekici %100 down dedi. aldırmamaya karar verdi, ama son 4 ayı ağlamakla geçti. harap oldu, gebeliğin mutluluğunu yaşayamadı. kabus gibi bi 4 ayın sonunda doğum yaptı. bebeği giydirip getiriyorlar sezaryandan sonra . herkes diyor bebek de sorun yok. o kadar inanmış şartlanmış ki istemiorum diyor, değil kucağına alıp emzirmek ,dokunmak bakamıyor bile. kızın psikolojisi ne hale gelmişse. ailesi falan ikna edememiş. onlar sağlıklı dedikçe yalan söylüyorsunuz diye ağlamış, bebeği emzirmeyi reddetmiş vs. hastanenin psikoloğu ikna etmiş en son. ikinci çocuğu da yapamadı bu kötü deneyim yüzünden. evlat edinecek ikinciyi.
yani herkes yanılabiliyor, Eyüp ekicinin hatası kızcağızın gebeliğini mahvetti.
benimki de santafer,dün doktora aradım bana 1 gün al 1 gün alma dedi,ama ilaç değiştirmedi:44:
Dogru diosunuz..yuksek olmasindansa dusuk olmasi iidir..beni de asiri etkilemio sukur ama benim hep 12-6 dir degismez..simdi 10 yada 9 olunca hemen farkediorum :) Allah korusun hepimizi :) Ona emanetiz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım Eyüp ekici alanında uzman , ankarada çok ünlü. bu alanda sayılı isimlerden evet. ama yaşadığımız bir olayı paylaşmadan duramıycam. iş yerimden bir arkadaşım 38 yaşında gebe idi. 2li test 3lü test riskli çıktı. amniyosentez dendi. Eyüp ekiciye yaptırdı. Eyüp ekici %100 down dedi. aldırmamaya karar verdi, ama son 4 ayı ağlamakla geçti. harap oldu, gebeliğin mutluluğunu yaşayamadı. kabus gibi bi 4 ayın sonunda doğum yaptı. bebeği giydirip getiriyorlar sezaryandan sonra . herkes diyor bebek de sorun yok. o kadar inanmış şartlanmış ki istemiorum diyor, değil kucağına alıp emzirmek ,dokunmak bakamıyor bile. kızın psikolojisi ne hale gelmişse. ailesi falan ikna edememiş. onlar sağlıklı dedikçe yalan söylüyorsunuz diye ağlamış, bebeği emzirmeyi reddetmiş vs. hastanenin psikoloğu ikna etmiş en son. ikinci çocuğu da yapamadı bu kötü deneyim yüzünden. evlat edinecek ikinciyi.
çok teşekkür ederim,bem lawman kulandım bir kaç kez,ama çok sevmiyorum alışkanlık yapıyor.
benimde genelde düşük 9-6 ..yüksek olmasından iyidir kan demir b 12 vitaminine baktır bide..yüksek olması tehlikeli (gebelik zehirlenmesi ile alakalı),çok çok düşük olmasıda tehlikeli..
Her kese mrh,ben yeni katıldım, 15+1 hamileyım,tüp bebek oldum,ve çoooook şükür 5 kez de tuttu,bebeğim de erkek olacakmiş inşallah...
Darası her isteyen kadına başına..... Bu arada 39 yaşındayım
Benim gobek gene indi ne guzel hamile gibiydim gene normale dondum puffff( niye boyle oluyor anlamiyorum (
Gazdır o benim de oluyor sabah düz akşam 6 aylık :)
kızlar benimde ilk hamileliğimde göbek takıntım vardı,dediğiniz gibi akşam şiş sabah fos du,sinir oluyodum,ama onların hepsi gaz,göbüşlerimiz 16. haftadan sonra büyümeye başlıycak inşlhhHayırlı sabahlar güzel anneler ve adayları:)
canım ilk kızımda istifra etmedim ama mide yanmalarım oldu özellikle son ayımda midem çok yandı, kızım maşallah saçlı doğdu çok güzeldi şimdide lüle lüle saçları var kuzumun, inşallah bu bebeğimde saçlı doğar
Günaydın kızlar,
senin de dediğin gibi herkes yanılabiliyor canım. böyle çok olay duyduk, anomalisi var denip de normal doğan bebekler. Çok üzüldüm bahsettiğin anneye, anomali olma ihtimali bile insanı mahvederken ona bir de %100 denmiş
Eyüp Ekici çok bilinen biri olduğu için dün Elif söylediğinde ben de aklımdan geçirdim ona gitmeyi. genelde gidenler memnun ama çıkabiliyor işte böyle vakalar. inşallah öyle bir durumla karşılaşmayız hiç birimiz, sağlıkla doğar bebeklerimiz.
İlk başlarda hareketleri seyrek hissetmek normal diye biliyorum canım.ya dün kıpr kıpırdı bugün sahurdan beri hiç pıt yok normal mi
rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin,benimde kızım aşılamayla olmuştu,rabbim herkese evlat kokusunu tatdırsın
kızlar benimde ilk hamileliğimde göbek takıntım vardı,dediğiniz gibi akşam şiş sabah fos du,sinir oluyodum,ama onların hepsi gaz,göbüşlerimiz 16. haftadan sonra büyümeye başlıycak inşlhh
benimde aynen midem yanıyodu saçlı doğdu ama saçları diki dik di. döküldükden sonra azaldı saçı yeni çıkanlar hala dik ya aksiliğinden herhalde
ya kızlar biraz açık açık soracağım kusura bakmayın:)hazır kabızlık konuları açılmışken. ben hamilelik öncesinde de bağırsakları çok iyi çalışan biri değildim. yani büyük wc ye 2 günde bir falan çıkıyorum. ve biraz zorluyorum kendimi. hamilelikte bi sakıncası var mı acaba böyle zorlamanın. dr a sormayı unutmuşum
ya kızlar biraz açık açık soracağım kusura bakmayın:)hazır kabızlık konuları açılmışken. ben hamilelik öncesinde de bağırsakları çok iyi çalışan biri değildim. yani büyük wc ye 2 günde bir falan çıkıyorum. ve biraz zorluyorum kendimi. hamilelikte bi sakıncası var mı acaba böyle zorlamanın. dr a sormayı unutmuşum
slm benim dr m sormuştu kabızlık varmı diye var deyince zorlanma demişti sakın kaysı maysı bal önerisinde bulunmuştu.iyi değilmiş zorlanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?