2014 Aralık Anneleri

kızlar Kan demir ilacından dolayı büyük tuvaletiniz sihaylanıyomu sizinde , normal mi yoksa ilacımın değişmesi mi lazım.bilgisi olan var mı

normal canım rek değiştirmesi yapıyo eczaneye gelen gebelerede söylüyorum genellikle korkmayın normal diye dün kan tahlilime bakıldı doktor 2 ye çıkardı günlik demirim düşmüş

Ayy en korktugum da o zaten. Ikinmak bebek icin risklimi diye cok merak ediyordum.allh korusun bebisletimizi.tesekkr ederim cnm bu bilgilendirme icin..

Teşekkür ederim cnm.hemoroid riskim var zaten.hayatta zorlamam artık. Aslinda cok sivi da tuktiyorum ama yine rahat çıkamıyorum

evet hemoroid benim de korkulu rüyam. ilk defa kızıma hamileyken yaşadım. allahtan sonra hiç olmadı. şimdi yine olur diye korkuyorum
benim daha önce bir iki kez tekrarladığı için ben de çok korkuyorum canım. ilaçlarla bile iyi olana dek öldüm öldüm dirildim resmen. e şimdi ilaç konusu da sıkıntılı. Aman Allah korusun, öyle bir şey olmasın bir daha inşallah

aynen öyle canım, öyle bir doktor yok dediğin gibi.. inşallah bizler o yanlış teşhislere hiç maruz kalmayız..

BENİM GÖBÜŞTE MAŞALLAH OLDU CANIM BİDE ÖNE DOĞRU SİVRİLMEYE BAŞLADI KAÇ HAFTALIK OLDUĞUNU SÖLEMİYORUM ÇOĞU KİŞİYE NAZAR EDERLER DİYE

maşallah canım bende de tam aksine 4 aylık deyince şaşırıyorlar, avm lerde xray cihazından geçmiyorum ve önce göbeğime sonra yüzüme garip garip bakıyorlar vallahi göbeğim çıkmadı diye üzülüyorum ama eminim 6 aydan sonra füze gibi olacak önden önden gidecek :)

kızlar kan demir ilacından dolayı büyük tuvaletiniz sihaylanıyomu sizinde , normal mi yoksa ilacımın değişmesi mi lazım.bilgisi olan var mı

normal normal canım, ben bekarken de uzun süre kullandım demir ilaçlarını. hem kabızlık yapar hem de koyulaştırır.

Teşekkür ederim cnm.dr a gittiğimde surup isticem artik.kayisi fayda etmiyor

ilk gebeliğimde çıkmamıştı erkenden göbüşüm 7 aydan sonra birden fırladı tabiki çatır çatır çatladım ondan sonra

:)dimi ama utanmak yok.coj tesekkurler tavsiyelerin icin canimcim

Ins cnm dikkat et sen de.ben de mahvolmustum oturamiyordum bile

normal canım rek değiştirmesi yapıyo eczaneye gelen gebelerede söylüyorum genellikle korkmayın normal diye dün kan tahlilime bakıldı doktor 2 ye çıkardı günlik demirim düşmüş

eczanede mi çalışıyorsun? sağol canım ya merak edip duruyodum bende. sen bebek hareketlerini hissetmeye başladın mı bu arada

eczanede mi çalışıyorsun? Sağol canım ya merak edip duruyodum bende. Sen bebek hareketlerini hissetmeye başladın mı bu arada

evet canım eczanede çalışıyorum bebişlerin harekerlerini ara ara hissediyorum bu sabah soldaki maşallah tekme atar gibi bi hareket yaptı çok güzeldi nadiren yapıyolar ama bazen 2 gün hissetmediğimde oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…