Bende sorcaktim bunu bikac haftadir koyu yesilll siyaha yakin. Yesil seylerde tuketmiyorum. Utandim soramamistim :)))kızlarkan demir ilacından dolayı büyük tuvaletiniz sihaylanıyomu sizinde , normal mi yoksa ilacımın değişmesi mi lazım.bilgisi olan var mı
Aaa bak duymamistim onu.aklimda olsun Teşekkürler
Kizlar saglik ocagindan geliyorum tetanos asisi oldum bebegimin kalp atislarinida dinledim icim rahatladi. Hemsire gobegin gayet iyi dedi. Bebegi hala hissetmiyorum dedim ilk hamilelikte normal dedi. Yarin sabah gidip kan ve idrar tahlili yapilcak..
Utanacak ne var.Bende sorcaktim bunu bikac haftadir koyu yesilll siyaha yakin. Yesil seylerde tuketmiyorum. Utandim soramamistim :)))
Ayy en korktugum da o zaten. Ikinmak bebek icin risklimi diye cok merak ediyordum.allh korusun bebisletimizi.tesekkr ederim cnm bu bilgilendirme icin..
şu çarliston biberler var ya onların kırmızılarından ama acı olan değil normal olanlar. ben cok methini duydum bende de cok işe yaradı. şimdi sıkıntım yok ama yinede yemeklere katıyorum
Ewet 4. Aydan itibaren yapiyoruz dedi hemsire 8. Haftada gun vermisti bana gittim. Bazi arkadaslar 20. Haftada yaptirdim demisti o zmn mi yaptirayim dedim hemsireye yok dedi yapalim 4.5 aylik olmus zaten dedi. İlkkez duydum ben kalp atislarini doktorum dinlettirmiyordu zararli diye. Gozlerim doldu :26:Ohh ne güzel dinlemişsin bebeğinin pıt pıtlarınıBu ayda mı yapılıyormuş tetenoz aşısı. :26::26:
Canim benim ilk aylarda dusme riskim vardi doktor yasakladi ikinmayi bende dikkat ediyorum. Gecen cok ikinmadim kan geldi bebekten zannettim nasil korktum. Ama arkadan gelmis ilkkez oldu boyle bisey. Dikkat etmek lazim. Benim kabizligimada herkese iyi gelen seyler ise yaramiyor. Dubblac iciyorum.
Ewet 4. Aydan itibaren yapiyoruz dedi hemsire 8. Haftada gun vermisti bana gittim. Bazi arkadaslar 20. Haftada yaptirdim demisti o zmn mi yaptirayim dedim hemsireye yok dedi yapalim 4.5 aylik olmus zaten dedi. İlkkez duydum ben kalp atislarini doktorum dinlettirmiyordu zararli diye. Gozlerim doldu :26:
Bizde daha hiç duymadık kalp atışlarını. Ne zararı olacak ki ? Biz anneyiz anneDuymak istiyoruz. Ben bebişi görünce kalp atışını dinlet demeyi hep unutuyorum yaa Belki istesem dinletecek ama o an ayaklarım yere değmiyor ki
20. haftamda bende gideyim bari. Beni 24 haziran da çağırmışlardı ama gidememiştim. Haftaya gideyim olayım aşımı dinleyeyim bebeğimi
Yada haftaya çok geç bu hafta bir gün gidivereyim. Hayır alışkanlık yapacak işe gitmeden hep gidip dinlemek isteyeceğim ondan korkuyom
Bende bebegi gorunce unutuyorum diye sorulari filan kagida yazip gidiyorum :))) kackez usteledim dinletmedi bana. Hemsireye dedim ben biraz pinpirigim aradagelip dinleyebilirmiyim dedim :))) gel dedi. Oda cok slk dinlemek iyi degil dedi. Kafama takilinca giderim. İcim icimi yiyor bazen :))))
kizlar saglik ocagindan geliyorum tetanos asisi oldum bebegimin kalp atislarinida dinledim icim rahatladi. Hemsire gobegin gayet iyi dedi. Bebegi hala hissetmiyorum dedim ilk hamilelikte normal dedi. Yarin sabah gidip kan ve idrar tahlili yapilcak..
Benim gobek gene indi ne guzel hamile gibiydim gene normale dondum puffff( niye boyle oluyor anlamiyorum (
Bende bebegi gorunce unutuyorum diye sorulari filan kagida yazip gidiyorum :))) kackez usteledim dinletmedi bana. Hemsireye dedim ben biraz pinpirigim aradagelip dinleyebilirmiyim dedim :))) gel dedi. Oda cok slk dinlemek iyi degil dedi. Kafama takilinca giderim. İcim icimi yiyor bazen :))))
Sorun şu ki, ben yazdığım kağıdı çıkartmayı unutuyorum. Geçenlerde kağıdı elimde tutayım dedim. İlk baş bebeğe bakalım sonra konuşuruz dedi. Hemen sedyeye uzandım o arada kağıdı ne yaptım hiç bilmiyorumEşim de bu görevi üstlenmiyor. Bende unutursan senin tribini çekemem diyor
Dun yazmistim bende arada kaynadi galiba.kirmizi biber ve karpuz bende cok ise yariyo.ben baskasinin evinde wc ye hic gidemem normalde simdi kayinvaldemlerle koydeyiz karpuz yedigim zaman herkes yatinca rahat gidiyorum.şu çarliston biberler var ya onların kırmızılarından ama acı olan değil normal olanlar. ben cok methini duydum bende de cok işe yaradı. şimdi sıkıntım yok ama yinede yemeklere katıyorum
Bizde daha hiç duymadık kalp atışlarını. Ne zararı olacak ki ? Biz anneyiz anneDuymak istiyoruz. Ben bebişi görünce kalp atışını dinlet demeyi hep unutuyorum yaa Belki istesem dinletecek ama o an ayaklarım yere değmiyor ki
20. haftamda bende gideyim bari. Beni 24 haziran da çağırmışlardı ama gidememiştim. Haftaya gideyim olayım aşımı dinleyeyim bebeğimi
Yada haftaya çok geç bu hafta bir gün gidivereyim. Hayır alışkanlık yapacak işe gitmeden hep gidip dinlemek isteyeceğim ondan korkuyom
Ewet canim banyo yapip oyle gittim bikac gun yapmam diye tesekkur ederim :)hayırlı olsun aşın canım banyo yapma bugün bide kaşıma sakın aşı yerini
Ahaha benimde oyle bide iki gun 6 aylik gibi dolandim bugun inik sanki karnima bisi koymus gibiydim bikac gun :))benimkide öle oluyor ama ben mutlu oluyorum çünkü karnım şişince hiç bir yere sığmıyormuşum gibi geliyor :)
benim de randevum yarın sabah ve tam da şuan neler soracağımı yazıyordum kağıdaçok hoşuma gitti onun üzerine sen de böyle yazınca :)
çok heyecanlıyım 4 haftadır görmüyoruz bebişimizi, bakalım neler yapıyor içeride keyfi nasıl, büyümüş mü öğreneceğiz hepsini inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?