Ayrıntılı ultrason için kaçıncı haftaya gün aldınz?
20-21 arası mıydı?
Kizlar aranizda dusuk tansiyondan dolayi bas donmesi yasayan var mii?biraz arastirdim doktorlar normal diomus..yuksek tansiyon olmasindan cok cok daha iyiymis..ama var mi acaba benimle ayni seyleri yasayan :-/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam canım
benim hastane 20-23 arası yapılıyor dedi. radyolog izinliymiş benim 21-22 haftalarımda. geriye 20 ve 23 kalıyordu. kadın doğumcuya sordum hanisini alam dedim. 23 e al dedi. 22+4 de randevum. bilgide 150 lira. sen nereye yaptırcan. bu arada arkadaşımda 23 haftalık gebe. gatada profa gidiyor. detaylıya gerekkk yok demiş, çocuk kardiyolojisi kalbine detaylı baksın yeter demiş. bi yaşıma daha girdim.
Ayh cok tatlisin he: bu bebekler aklimizi basimizdan aldi onlardan baska bisey dusunemez hale geldik. Suan icim cok rahatladi duydumya. Hep negatife odaklaniyorum biseymi oldu nolcak diye. Kolayini buldum artik giderim arada kendimi rahatlatmaya :))
Ben tutamam ki o kadar. Herkesin yatmasını falan bekleyememDun yazmistim bende arada kaynadi galiba.kirmizi biber ve karpuz bende cok ise yariyo.ben baskasinin evinde wc ye hic gidemem normalde simdi kayinvaldemlerle koydeyiz karpuz yedigim zaman herkes yatinca rahat gidiyorum.
Bana ozeldeki dr da dinletiyo her defasinda devlete gittim bi kere oda dinletti zararli demediler bana.
Bu arada "swift" bankalardan yapilan yurt disi transferlerde alinan dekont anlaminda dimi
Finansciydimda ben evlenmeden once
21+3 te randevum.Ayrıntılı ultrason için kaçıncı haftaya gün aldınz?
20-21 arası mıydı?
Dun yazmistim bende arada kaynadi galiba.kirmizi biber ve karpuz bende cok ise yariyo.ben baskasinin evinde wc ye hic gidemem normalde simdi kayinvaldemlerle koydeyiz karpuz yedigim zaman herkes yatinca rahat gidiyorum.
Arada evhamlandıkça gidip kendimizi rahatlatırız işte
Ben tutamam ki o kadar. Herkesin yatmasını falan bekleyememAma evet insan başkasında rahat edemiyor hiç.
Evet hem o hemde ingilizcede hızlı, çevik, atak anlamında. Mesleğimle uyumlu nickimDış ticaret
21+3 te randevum.
Ayrıntılı ultrason için kaçıncı haftaya gün aldınz?
20-21 arası mıydı?
selam canım
benim hastane 20-23 arası yapılıyor dedi. radyolog izinliymiş benim 21-22 haftalarımda. geriye 20 ve 23 kalıyordu. kadın doğumcuya sordum hanisini alam dedim. 23 e al dedi. 22+4 de randevum. bilgide 150 lira. sen nereye yaptırcan. bu arada arkadaşımda 23 haftalık gebe. gatada profa gidiyor. detaylıya gerekkk yok demiş, çocuk kardiyolojisi kalbine detaylı baksın yeter demiş. bi yaşıma daha girdim.
Aynen öle neler duyuyoruz herşeye karışıyor lar en sinir olduğum olay da İsim konusunda dır dır etmeleri bizimkiler karışmıyor ama ben alttan zemini iyi hazırladım sanırım ondan😈😈😈😈😈
evet canım eczanede çalışıyorum bebişlerin harekerlerini ara ara hissediyorum bu sabah soldaki maşallah tekme atar gibi bi hareket yaptı çok güzeldi nadiren yapıyolar ama bazen 2 gün hissetmediğimde oluyo
Gozdecim bebisinin hareketlerini hissetn mi bugun yada aksam merak ettim
Kizlar saglik ocagindan geliyorum tetanos asisi oldum bebegimin kalp atislarinida dinledim icim rahatladi. Hemsire gobegin gayet iyi dedi. Bebegi hala hissetmiyorum dedim ilk hamilelikte normal dedi. Yarin sabah gidip kan ve idrar tahlili yapilcak..
Bende sorcaktim bunu bikac haftadir koyu yesilll siyaha yakin. Yesil seylerde tuketmiyorum. Utandim soramamistim :)))
Benim tansiyonum kendimi bildim bileli 9 -5 :)valla canım bende perişan oldum haftasonu 2 gün yatırdı beni tansiyon.büyük 9-10 küçük 4-5 arasıydı.neden oldu bilmiyorum.hala da ayağa kalktığım anda baş dönmesi oluyor.aniden başıma bi ağrı giriyor her ayağa kalkışımda.doktora gidicem bakalım bugün ya da yarın umarım bi sıkıntı yoktur.
tatil planımız olduğu için 20+6 ya alabildim canım ben. dr a sordum sonra tmm uygun dedi. 21 in içinde hatta 22 ye girmek üzere oluyorum o zaman:) 24 e kadar yapılabilir diye biliyorum. ama şimdiden sıkıntısı bastı bana kızlar. hatta eşime diyorum beni bayıltıp öyle yapsınlar. uyandırıp herşey normal desinler:) çok duydum çünkü çevremde ayrıntılı usg de sıkıntılı olduğunu öğrenenleri. allah korusun bebişlerimizi
Bir alet vardi ama adini bilmiyorum cnm daha once doktorumda dinlettirmedigi icin ayni aletmi bilmiyorum telsiz gibi biseydi :)))sağlık ocağında kalp atışı nasıl dinletiliyo ki.
İyiki :)))) yoksa acamicaktik konuyuiyi ki sormuşum dese ne
O zmn ben sana bundan sonra MT103 Dicem
O takinti bende cocukluktan beri var daha beterdim kucugumu bile yapamazdim baska yerde :)Arada evhamlandıkça gidip kendimizi rahatlatırız işte
Ben tutamam ki o kadar. Herkesin yatmasını falan bekleyememAma evet insan başkasında rahat edemiyor hiç.
Evet hem o hemde ingilizcede hızlı, çevik, atak anlamında. Mesleğimle uyumlu nickimDış ticaret
21+3 te randevum.
çay kesmeye mi gittiniz bitter? bizimkiler de bitirmek üzere ilk çayı, ben gidene kadar ikinci gelmezmiş ama çok üzüldüm çok istiyordum çaya yetişmeyi
Cnm tetanos asisi bulanti yaparmi bilgin var mi? Sanki midem bulanmaya yanmaya basladi? Serbet gibi bisey yemisim gibi yaniyo bayilioevet canım eczanede çalışıyorum bebişlerin harekerlerini ara ara hissediyorum bu sabah soldaki maşallah tekme atar gibi bi hareket yaptı çok güzeldi nadiren yapıyolar ama bazen 2 gün hissetmediğimde oluyo
Ben daha cayliga adim atmadim canim bocekten cok korkarim kayinvalidem sokmaz beni oraya.
Bizimkiler 2. Cayi kesiyolar yilda 3 defa cay veriliyo burda trabzondamiydi sizinkiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?