2014 Aralık Anneleri

Ayrıntılı ultrason için kaçıncı haftaya gün aldınz?
20-21 arası mıydı?

selam canım

benim hastane 20-23 arası yapılıyor dedi. radyolog izinliymiş benim 21-22 haftalarımda. geriye 20 ve 23 kalıyordu. kadın doğumcuya sordum hanisini alam dedim. 23 e al dedi. 22+4 de randevum. bilgide 150 lira. sen nereye yaptırcan. bu arada arkadaşımda 23 haftalık gebe. gatada profa gidiyor. detaylıya gerekkk yok demiş, çocuk kardiyolojisi kalbine detaylı baksın yeter demiş. bi yaşıma daha girdim.

Son düzenleme:

valla canım bende perişan oldum haftasonu 2 gün yatırdı beni tansiyon.büyük 9-10 küçük 4-5 arasıydı.neden oldu bilmiyorum.hala da ayağa kalktığım anda baş dönmesi oluyor.aniden başıma bi ağrı giriyor her ayağa kalkışımda.doktora gidicem bakalım bugün ya da yarın umarım bi sıkıntı yoktur.

Mrb cnm

20yi doldurunca gidim o halde.
Ben yine gazi ye gidicem. Benim dr perinatolog ztn. Ücret alıyolar mı bilmiyorum.
O da ilginçmiş. Normal dr bulmak zor. Kimisi fazla detaycı kimisi fazla rahat..Kafayı yedirirler insana.

Son düzenleme:
Arada evhamlandıkça gidip kendimizi rahatlatırız işte
Ben tutamam ki o kadar. Herkesin yatmasını falan bekleyemem Ama evet insan başkasında rahat edemiyor hiç.
Evet hem o hemde ingilizcede hızlı, çevik, atak anlamında. Mesleğimle uyumlu nickim Dış ticaret
20-21 arası mıydı?
21+3 te randevum.

Dun yazmistim bende arada kaynadi galiba.kirmizi biber ve karpuz bende cok ise yariyo.ben baskasinin evinde wc ye hic gidemem normalde simdi kayinvaldemlerle koydeyiz karpuz yedigim zaman herkes yatinca rahat gidiyorum.

çay kesmeye mi gittiniz bitter? bizimkiler de bitirmek üzere ilk çayı, ben gidene kadar ikinci gelmezmiş ama çok üzüldüm çok istiyordum çaya yetişmeyi

O zmn ben sana bundan sonra MT103 Dicem

20-21 arası mıydı?

tatil planımız olduğu için 20+6 ya alabildim canım ben. dr a sordum sonra tmm uygun dedi. 21 in içinde hatta 22 ye girmek üzere oluyorum o zaman:) 24 e kadar yapılabilir diye biliyorum. ama şimdiden sıkıntısı bastı bana kızlar. hatta eşime diyorum beni bayıltıp öyle yapsınlar. uyandırıp herşey normal desinler:) çok duydum çünkü çevremde ayrıntılı usg de sıkıntılı olduğunu öğrenenleri. allah korusun bebişlerimizi

alla laa o da enteresanmış. kendi perinatolog falan da kendi mi bakcakmış diğer organlara acaba??

Merhaba anneler :) ben çok göremiyorum sizlerle muhabbet edemiyorum maalesef eşim telefonla çok oynamamı yasakladı bebeğe zarar verirmiş pek pimpirikliyiz ama konusmalarinizi okuyorum cinsiyet öğrenenler alışverişe başlayanlar maşallah diyorum hepinize bizde bugün doktorumuza gittik 14+6 yiz ama maalesef cinsiyetini ogrenemedik bağdaş kurmuş oturuyordu yavrum sonra ayağa kalktı ve hic yerinde durmadi haliyle bir turlu göstermedi neyse sagligi yerinde olsun da sorun değil :) doktor plasenta hafif asagi yerleşmiş biraz dikkat et muhtemelen ileriki aylarda yukari cikar dedi rahim agzi uzunluğu 3 cm ölçtü tehlikeli birşey değildir umarim ilk gebelik olduğu için tecrubem yok bu konuda bana yardimci olabilir misiniz :26:

çok şükür o konuda eşim izin vermez zaten benimde o yüzden kayınvalidenin pek istemedikleri bişeyşe ekşitir suratını okadar
ne güzel zemin sağlamsa korkma

evet canım eczanede çalışıyorum bebişlerin harekerlerini ara ara hissediyorum bu sabah soldaki maşallah tekme atar gibi bi hareket yaptı çok güzeldi nadiren yapıyolar ama bazen 2 gün hissetmediğimde oluyo

aaa bende onu soracaktım iki gün önce tekme atar gibi hareketliydi.karnımı kırdı geçirdi diye takılıyordum o kadar yani. ama iki gündür tık yok.sende de oluyo yani demi

sağlık ocağında kalp atışı nasıl dinletiliyo ki.

Benim tansiyonum kendimi bildim bileli 9 -5 :)
He bünyede farklıdır tabii ama kan değerlerinde bir dengesizlik olabilir tatlım, ben de öyleydim kan toruç tutuyorsan tutma derim.Ben de senin gibiydim,kan tahlilinde değerlerim düşük çıkınca kan ilacına başladı doktorum.

Aaa öyle olumsuzlukları aklına getirme lütfen , en özel dönemini tedirgin geçirme tatlım. O ayrıntılı ultrason öyle zevkli bir şey ki, ultrason cihazı diğerlerine göre daha kaliteli olduğu için bebeğini çok net ve uzun uzun görme fırsatın oluyor..

O takinti bende cocukluktan beri var daha beterdim kucugumu bile yapamazdim baska yerde :)
Hemen kendini belli ediyo zaten nickler benimkide tenimle uyumlu
Biz yurtdisi transferlerde bankayi slklstirmak icin hemen swift isterdik islem yarina kalmasin diye ingilizcem pek kuvvetli degildir :)

çay kesmeye mi gittiniz bitter? bizimkiler de bitirmek üzere ilk çayı, ben gidene kadar ikinci gelmezmiş ama çok üzüldüm çok istiyordum çaya yetişmeyi

Ben daha cayliga adim atmadim canim bocekten cok korkarim kayinvalidem sokmaz beni oraya.
Bizimkiler 2. Cayi kesiyolar yilda 3 defa cay veriliyo burda trabzondamiydi sizinkiler?

evet canım eczanede çalışıyorum bebişlerin harekerlerini ara ara hissediyorum bu sabah soldaki maşallah tekme atar gibi bi hareket yaptı çok güzeldi nadiren yapıyolar ama bazen 2 gün hissetmediğimde oluyo
Cnm tetanos asisi bulanti yaparmi bilgin var mi? Sanki midem bulanmaya yanmaya basladi? Serbet gibi bisey yemisim gibi yaniyo bayilio

Ben daha cayliga adim atmadim canim bocekten cok korkarim kayinvalidem sokmaz beni oraya.
Bizimkiler 2. Cayi kesiyolar yilda 3 defa cay veriliyo burda trabzondamiydi sizinkiler?

evet canım, onlar da 2.yi kesiyorlar, geçen yıl 4 kez verdi çay bakalım bu yıl biraz geç geldi diyorlar. çok da anlamıyorum benim kayınvelidem de sokacağından değil ya ben merak ediyorum ilk defa gideceğim, o yüzden istiyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…