2014 Aralık Anneleri

Demek bittersin Ben sütlüden hallice
Bankalara kalırsa işlem ertesi güne bile kalır ne yarını
okudum canım. İnş Allah sağlıklı bir bebek sahibi olur hem arkadaşın hem olmayan herkes. Amin.

Cnm bende simdi gataya gidiyorum banada cocuk kardiyologundan randevu aldirdi agustos ayina. Ayrintili ultrasondan bahsetmedi ama gittigimde sorucam yine. Olllmadi bende bilgiye giderim. Gatadakilere laf soylenmeye gelmiyor hemen tersliyolar.

Son düzenleme:

evet canım çok haklısın da elimde değil. normal ultrasona girerkende çok heyecan yapıyorum taaki bebeğimi görene kadar. kızımda bu kadar değildim. çok bilmek de iyi değil heralde. bir doğumdan sonra insan kadın doğum uzmanı oluyor:))

cnm bilgide sezeryan doğum ne kadar?

Okudum rabbim insallah hakkinda hayirlisini versin

bende okudum allah kabul ederde olur inş. cnm

ben de okudum canım. Allah dualarımızı kabul etsin..

allah hayırlısı ile alsın inş kucağına okudumm

kızzzllllaaarrrrrrrrrrr
şimdi doktorumla ilgili yorumlara baktım kkdan herkes çok iyi dr olduğunuzu yazmış evet hakkattende öyle çok tatlı,bilgili bir doktor.
ama birşey öğrendim direk normal doğumdan olaya başlıyormuş normal doğum olmazsa sezeryana alıyormuş bu hiç hoşuma gitmedi şimdiden gerildim

canım bence akışına bırak. ben geçen aya kadar hep doğumum nasıl olacak dıye düşünüyordum. çünkü sezeryanda olsam normal doğumda çok korkuyorum. düşünmemeye çalışıyorum. ben hep kötüyü çagırdım . artık iyi düşünüyorum iyi olsun .( bakalım ne zamana kadar sürcek :) ) mesela diyorumki hastaneye bir gitcem doğum başlamış. 5 dk da sorunsuz doğurucam hop bebeğimi alacam kucağıma :))))

aaa bende onu soracaktım iki gün önce tekme atar gibi hareketliydi.karnımı kırdı geçirdi diye takılıyordum o kadar yani. Ama iki gündür tık yok.sende de oluyo yani demi

evet canım çok sık hissedemeyiz daha erken zaten

canım son aylarda zaten çatı mesafenden bebğin büyüklüğünden duruş şeklinden normal olup olmayacağını biliyor doktorlar

bakalımmm bacımmm inşallah sıkıntısız sorunsuz ve sağlıcakla doğururuz bebişlerimizi
ilkini kaybedince daha bi düşündürüyor bu durumlar
bakalım ya bacımmmm yarın üçlü testimizin sonucu çıkıyor bakalımmm:) inşallah herşey fazsasıyla yolundadır

canım son aylarda zaten çatı mesafenden bebğin büyüklüğünden duruş şeklinden normal olup olmayacağını biliyor doktorlar
dün üçlü tarama için gittiğim hastanede bir çok hamile kadınla konuştum 8. aylarında dr bakıp 30.haftadan sonra plesentanın yeri konumuna doğru normal ve ya sezeryan diyolarmış...
ayrıca üçlü tarama da dr plesanta normal yerinde amniyon sıvı yeterli diye bir rapor da yazdırmıştı.. aanlayacağnız bir başka tanıdıkta da plesanta herşey normaliken son muayenede 37.haftada kordon dolanmasındann sezeryana aldılar ki ilk çocuğunu normal doğumla doğurmuştu
amann neysee kasıma dek düşünmeyek bunları dermişim.....:) inşallah kolayca ve sağlıcakla doğururuz bacılarım :)

ama güzelim herkeste birşey yazıyor belki durumunu kritik görüp sezeryana karar veriyor o kadar çok şey varki etkileyecek... ne yalan söyliyim benimde normal doğumda en korktuğum kordon dolanıpta bebişe zarar verebiliyormuş... öyle birşeyi riske bile bırakmak istemem... normal doğumu çok istememe rağmen hem ikiz hem ben kiloluyum maşallah durmadan alıyorum birde rahmim kalp şeklinde olduğundan doktorum riskli gözüyle bakıyor sezeryan yüksek olasılık ama son dakikaya kadar bekleyeceğiz bebişler gösterecekler ne olacağını dedi... sende rahat ol... onlar sağlıklı doğsunlarda boşver normal doğum olmasın napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…