Demek bittersinO takinti bende cocukluktan beri var daha beterdim kucugumu bile yapamazdim baska yerde :)
Hemen kendini belli ediyo zaten nickler benimkide tenimle uyumlu
Biz yurtdisi transferlerde bankayi slklstirmak icin hemen swift isterdik islem yarina kalmasin diyeingilizcem pek kuvvetli degildir :)
Ben daha cayliga adim atmadim canim bocekten cok korkarim kayinvalidem sokmaz beni oraya.
Bizimkiler 2. Cayi kesiyolar yilda 3 defa cay veriliyo burda trabzondamiydi sizinkiler?
okudum canım. İnş Allah sağlıklı bir bebek sahibi olur hem arkadaşın hem olmayan herkes. Amin.merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
selam canım
benim hastane 20-23 arası yapılıyor dedi. radyolog izinliymiş benim 21-22 haftalarımda. geriye 20 ve 23 kalıyordu. kadın doğumcuya sordum hanisini alam dedim. 23 e al dedi. 22+4 de randevum. bilgide 150 lira. sen nereye yaptırcan. bu arada arkadaşımda 23 haftalık gebe. gatada profa gidiyor. detaylıya gerekkk yok demiş, çocuk kardiyolojisi kalbine detaylı baksın yeter demiş. bi yaşıma daha girdim.
Demek bittersinBen sütlüden hallice
Bankalara kalırsa işlem ertesi güne bile kalır ne yarını
okudum canım. İnş Allah sağlıklı bir bebek sahibi olur hem arkadaşın hem olmayan herkes. Amin.
Benim tansiyonum kendimi bildim bileli 9 -5 :)
He bünyede farklıdır tabii ama kan değerlerinde bir dengesizlik olabilir tatlım, ben de öyleydim kan toruç tutuyorsan tutma derim.Ben de senin gibiydim,kan tahlilinde değerlerim düşük çıkınca kan ilacına başladı doktorum.
Aaa öyle olumsuzlukları aklına getirme lütfen , en özel dönemini tedirgin geçirme tatlım. O ayrıntılı ultrason öyle zevkli bir şey ki, ultrason cihazı diğerlerine göre daha kaliteli olduğu için bebeğini çok net ve uzun uzun görme fırsatın oluyor..
selam canım
benim hastane 20-23 arası yapılıyor dedi. radyolog izinliymiş benim 21-22 haftalarımda. geriye 20 ve 23 kalıyordu. kadın doğumcuya sordum hanisini alam dedim. 23 e al dedi. 22+4 de randevum. bilgide 150 lira. sen nereye yaptırcan. bu arada arkadaşımda 23 haftalık gebe. gatada profa gidiyor. detaylıya gerekkk yok demiş, çocuk kardiyolojisi kalbine detaylı baksın yeter demiş. bi yaşıma daha girdim.
merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
merhabalar kızlar...
merhabalar kızlar...
merhabalar kızlar...
Okudum rabbim insallah hakkinda hayirlisini versin
bende okudum allah kabul ederde olur inş. cnm
ben de okudum canım. Allah dualarımızı kabul etsin..
allah hayırlısı ile alsın inş kucağına okudumm
kızzzllllaaarrrrrrrrrrr
şimdi doktorumla ilgili yorumlara baktım kkdan herkes çok iyi dr olduğunuzu yazmış evet hakkattende öyle çok tatlı,bilgili bir doktor.
ama birşey öğrendim direk normal doğumdan olaya başlıyormuş normal doğum olmazsa sezeryana alıyormuşbu hiç hoşuma gitmedi şimdiden gerildim
aaa bende onu soracaktım iki gün önce tekme atar gibi hareketliydi.karnımı kırdı geçirdi diye takılıyordum o kadar yani. Ama iki gündür tık yok.sende de oluyo yani demi
kızzzllllaaarrrrrrrrrrr
şimdi doktorumla ilgili yorumlara baktım kkdan herkes çok iyi dr olduğunuzu yazmış evet hakkattende öyle çok tatlı,bilgili bir doktor.
Ama birşey öğrendim direk normal doğumdan olaya başlıyormuş normal doğum olmazsa sezeryana alıyormuşBu hiç hoşuma gitmedi şimdiden gerildim
cnm tetanos asisi bulanti yaparmi bilgin var mi? Sanki midem bulanmaya yanmaya basladi? Serbet gibi bisey yemisim gibi yaniyo bayilio
canım son aylarda zaten çatı mesafenden bebğin büyüklüğünden duruş şeklinden normal olup olmayacağını biliyor doktorlar
teşekkür ederim kızlar hepinize...
bakalımmm bacımmm inşallah sıkıntısız sorunsuz ve sağlıcakla doğururuz bebişlerimiziBunlar istatistiki değerler o yüzden değerin yüksek çıkması illaki bi sorun var demek değil %5 inde bebek normal de olsa sonuç hatalı çıkabilir o zaman da yalancı pozitif demek .bunlar hassas ölçümler yanlış ölçüm bile hafta farkı yapabilir ailede kafa yapısı küçükse o da önemli bir faktör içini rahat tut
bakalım ya bacımmmm yarın üçlü testimizin sonucu çıkıyor bakalımmm:) inşallah herşey fazsasıyla yolundadırModern ismi ne yapacaksın. Önemli olan içinize sindi mi? siz beğendiniz mi ? Anlamı güzel mi ? Gerisi boş. Ayrıca çok ta güzel bir isim bulmuşsunuz bence.
Eğer bebek mağzalarına yaklaşmazsanız dayanırsınız
Hastanesine göre değişiyor ama hastane bile verse rica edicinde giydirirler diye düşünüyorum. Gerçi o anda hemşirelerin tutumuna da bağlıdır. Gönlüne göre olsun İnş Allah ama Kabe'ye kadar gitmiş bir zıbını bende ilk giysin isterdim.
Canım sıkma canını. Eğer kayda değer bir gerileme, Allah korusun gelişim bozukluğu olsa zaten direkt söylerlerdi. Bazı bebişlerde oluyor. Belki de normal bir bebişin var ama doktor 1-2 mm az ölçtü diye haftan düşük çıktı. Bozma moralini sağlıklı olmasa doktorlar uyarırdı.
dün üçlü tarama için gittiğim hastanede bir çok hamile kadınla konuştum 8. aylarında dr bakıp 30.haftadan sonra plesentanın yeri konumuna doğru normal ve ya sezeryan diyolarmış...canım son aylarda zaten çatı mesafenden bebğin büyüklüğünden duruş şeklinden normal olup olmayacağını biliyor doktorlar
kızzzllllaaarrrrrrrrrrr
ama birşey öğrendim direk normal doğumdan olaya başlıyormuş normal doğum olmazsa sezeryana alıyormuşbu hiç hoşuma gitmedi şimdiden gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?