Hee canım şimdi anladım. İsteğe bağlı sezeryaı devlet yani sgk karşılamıyor. Bu yüzden doktorun normal doğum prosedürü uygulayıp hafif bir suni sancı verip aaa açılmadı rahim ya da bebek ters gibi şeyler söyleyip rapor edip (artık o prosedür nasılsa) ondan sonra sezeryana geçiyor. Eğer senin doktorun yok ben öyle yapamam derse o ayrı ama çatın darsa zaten normal yapamassın mecbur sezeryan olacaksın. Doktorunla konuşunca en net bilgiyi alırsın. İnş Allah gönlüne göre olur.
daha 5 ay önceden tırsan tek kişi benim galiba
aklıma getirsem ben de çok tırsıyorum da düşünmemeye çalışıyorum :) sen de düşünme şimdiden, vakti gelince zaten korkucaz hep beraber
aklıma getirsem ben de çok tırsıyorum da düşünmemeye çalışıyorum :) sen de düşünme şimdiden, vakti gelince zaten korkucaz hep beraber
haklısın cnm 4 ay sonra buraları düşünemiyorum
Haha ben aklıma getirmemeye çalışıyorumsalak gibi geçenler de normal doğum videosu izledim birde Ki ben normal doğum istiyorum ama korkuyorum da. Allah beni bildiği gibi yapsın o video gözümün önünden gitmiyor şimdi
Birde sezeryan olanlara epidural değil genelde spinal yapıyorlarmış oda çok fena baş ağrısı ve boyun tutulması yapıyormuş. Ben epiduralden ve spinal den de korkmaya başladım.
Rüyalarımıza girer kesin.
haklısın cnm 4 ay sonra buraları düşünemiyorum
O zaman hep birlikte tırsarız bu kadar erkene gerek yok
Allah razı olsun bacım ... inşallahhh allahım herşeyi olumlusuyla yoluna sokarcanım benim moralini bozma, Rabbim e dua et inşallah herşey yolunda gider, o istedikten sonra tıp bile yanılır aciz kalır, herşey yolundadır inşallah arkadaşım.
amin canım cümlemizden razı olsun senden de. düzelir düzelir sen o tatlı canını da tatlı bebişide sıkma hiç olur mu? bol bol salavat çek, sekine duası var internetten araştır onu oku. Allahım esirgesin inşallah.Allah razı olsun bacım ... inşallahhh allahım herşeyi olumlusuyla yoluna sokar
canım baş ağrısı ve halsiizlik yapar nomelde ama bulantının ve yanmanın sebebi başkadır
allah razı olsun bacım hemen baktım kalpkıp abdest alıp okuyammmmAllah razı olsun bacım ... inşallahhh allahım herşeyi olumlusuyla yoluna sokar
ama güzelim herkeste birşey yazıyor belki durumunu kritik görüp sezeryana karar veriyor o kadar çok şey varki etkileyecek... ne yalan söyliyim benimde normal doğumda en korktuğum kordon dolanıpta bebişe zarar verebiliyormuş... öyle birşeyi riske bile bırakmak istemem... normal doğumu çok istememe rağmen hem ikiz hem ben kiloluyum maşallah durmadan alıyorum birde rahmim kalp şeklinde olduğundan doktorum riskli gözüyle bakıyor sezeryan yüksek olasılık ama son dakikaya kadar bekleyeceğiz bebişler gösterecekler ne olacağını dedi... sende rahat ol... onlar sağlıklı doğsunlarda boşver normal doğum olmasın napalım...
Yaptım bir hata Pişmanım :18::18::18:seninki daha felaketmişben izlemeden korkanlardanım izlemek yok öle şeyler
ayyy etkisinden de kurtulamaz insan.zaten geçenlerde senle düşük olayınıda konuşmuştuk yaa akşam rüyamda düşük yapmışım :18::18: bi korktum.
diğeri çok küçüktü 7 haftalık falandı düştüğünde bide kendi kendime bu kocaman oldu kendi kendinede düşmez deyip ağlıyordum
evet kimbilir ne hale geliriz forumcak
Ben 18. Haftadayim bugun yaptilar hicbi etkisi yok suan gayet iyiyim :)Tetanos aşısını kaçıncı hafta da yaptılar canım
Haha ben aklıma getirmemeye çalışıyorumsalak gibi geçenler de normal doğum videosu izledim birde Ki ben normal doğum istiyorum ama korkuyorum da. Allah beni bildiği gibi yapsın o video gözümün önünden gitmiyor şimdi
Birde sezeryan olanlara epidural değil genelde spinal yapıyorlarmış oda çok fena baş ağrısı ve boyun tutulması yapıyormuş. Ben epiduralden ve spinal den de korkmaya başladım.
Ayne aynen. Bebişlerimiz kucağımızdayken unuturuz herşeyiBende dogumun her turludunden tirsiyorum ama bi sekilde cikcak baska yolu yok.Bebisi kucagimiza alinca unuturuz herseyi
İnsallah kizdir canim cok isterim:)senin kızdır kesin böyle nazlandığına göre.benimde dr çok prensipli garantici erken dedi hak dedi 13 haftamda. 17 ye girdim 16+1 im. 17+5 de randevum inşallah öğrenirim o zaman
BACIMMM endokrin direkt almıyor dahiliyeye gittim o zaman olması gereken son sınır değer 5.5 ise 4.89 gibi bişey çıkar yaa gerek yok dedi ısrarla yollamadı ağlaya ağlaya ölüyorum her ay böyle bir taramadan sonraaa
ah bacım ahhh özelden endokroloji var mı ne yapsam yahut özel tıp merkezleri vs bakıyormu bileniniz var mı
cidden geçen ay 2 li test bu ay 3 lü test derken her 20 günde verdiğim tsh değeri ölçümlerim her ay ağlıyorummmm
insanın kendi vücudunun kontrolü elinde olmaması ne kötü bişeyyy
allahım sağlık sıhat versinde bakalım seneye olamazda artık 2016 ocak şubat oruç olurum ölmez de sağ kalırsakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?