2014 Aralık Anneleri

daha 5 ay önceden tırsan tek kişi benim galiba

Haha ben aklıma getirmemeye çalışıyorum salak gibi geçenler de normal doğum videosu izledim birde Ki ben normal doğum istiyorum ama korkuyorum da. Allah beni bildiği gibi yapsın o video gözümün önünden gitmiyor şimdi
Birde sezeryan olanlara epidural değil genelde spinal yapıyorlarmış oda çok fena baş ağrısı ve boyun tutulması yapıyormuş. Ben epiduralden ve spinal den de korkmaya başladım.

seninki daha felaketmiş ben izlemeden korkanlardanım izlemek yok öle şeyler

Rüyalarımıza girer kesin.

zaten geçenlerde senle düşük olayınıda konuşmuştuk yaa akşam rüyamda düşük yapmışım :18::18: bi korktum.
diğeri çok küçüktü 7 haftalık falandı düştüğünde bide kendi kendime bu kocaman oldu kendi kendinede düşmez deyip ağlıyordum

canım benim moralini bozma, Rabbim e dua et inşallah herşey yolunda gider, o istedikten sonra tıp bile yanılır aciz kalır, herşey yolundadır inşallah arkadaşım.
Allah razı olsun bacım ... inşallahhh allahım herşeyi olumlusuyla yoluna sokar

Allah razı olsun bacım ... inşallahhh allahım herşeyi olumlusuyla yoluna sokar
amin canım cümlemizden razı olsun senden de. düzelir düzelir sen o tatlı canını da tatlı bebişide sıkma hiç olur mu? bol bol salavat çek, sekine duası var internetten araştır onu oku. Allahım esirgesin inşallah.

Canim bnmde rahmim kalp seklinde. Seninki sag sol diye tam olarak ayrimi zarla yoksa hafif ustten kalp seklinde mi????

seninki daha felaketmiş ben izlemeden korkanlardanım izlemek yok öle şeyler
Yaptım bir hata Pişmanım :18::18::18:

ayyy etkisinden de kurtulamaz insan. Allah korusun ama en çok korktuğum şey kürtaj olmak
evet kimbilir ne hale geliriz forumcak
Düşünemiyorum bile Ama göreceğiz gibi bir his var içimde

Bende dogumun her turludunden tirsiyorum ama bi sekilde cikcak baska yolu yok. Bebisi kucagimiza alinca unuturuz herseyi

senin kızdır kesin böyle nazlandığına göre.benimde dr çok prensipli garantici erken dedi hak dedi 13 haftamda. 17 ye girdim 16+1 im. 17+5 de randevum inşallah öğrenirim o zaman
İnsallah kizdir canim cok isterim:)
Ben 16+6 yim bugun doktora gittigimde 18+6 olucam 1 haftada onde gidiyorum neredeyse 5 ay bitmis olucak bu bebek hala cinsiyet gostermezse artik bise diyemiycem.insallah sen ogrenirsin..

Bide ben varim ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri ben nasil dogurucam diye kara kara dusunuyorum

Canım o nasıl sey anlamadim bir suru ozel muayenesi olan dr bir suru endokrin bolumu olan ozel hastane var bunlardan bir tanesine git, ilaç kullanmiyor musun ? Bu ertelenecek bir konu değil , kendimden biliyorum çünkü hamile kalmadan once kontroller yaptirmistim ve sonuclari goren kadin dogumcu bir endokrin uzmanina git hemen dedi kendisi tedavi etmeye kalkmadi , istanbuldaysan doktorumu onerebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…