2014 Aralık Anneleri

Bu illa gebeliğe son vermek için değil olacakları bilip hazır olmak için de yapılan bi uygulama böyle tüm gebelik boyunca aklında hep soru işareti olacak . Amniyonsentez neden istemiyorsun ?

Riskli birşey. Gebeliği de sonlandırmsyacağıma göre ne gerek var ? Zaten bu durum detaylı ultrasonda anlaşılıyomuş

Riskli birşey. Gebeliği de sonlandırmsyacağıma göre ne gerek var ? Zaten bu durum detaylı ultrasonda anlaşılıyomuş

Canim allahin izniyle bebegin insallah hicbiseyi yoktur soylenenler hic bi zaman yuzdeyuz sonuc degil..
Kalbini gonlunu ferah tut tabi zor olsada....bol bol dua et saglicakla kucagina alirsin insallah.

Mrb arkadaslar burayi uzun zamandir takip etmeme ragmen yeni uye olabildim 15 haftalik hamileyim bende 2. bebegim olacak insallah

Bu arada 4 gundur orucumu tutuyorum doktoruma sordum bebek iyi zaten bu donemde enerji ihtiyaci cok degil kendini kotu hissettiginde acmak kosulu ile tutabilirsin dedi.tabi evden hic cikmiyorum ve yorulmamaya calisiyorum

Günaydın anneler ve bebişleri
Âmin cnm. Yok önden gitmiyor eşit gidiyor, şimdiye kadar ultrason bulgularımda sorun yoktu umarım bundan sonra da çıkmaz. Rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder
Amin. Canım inş Allah sorun yoktur. Doktora gittiğin gibi bizide haberdar et. Dualarımdasın
Bazen olabiliyormuş. Normal diyorlar. Bende olmadı ama belki ilerleyen dönemlerde olabilir. Benimde göğüslerimde yeşil damarlar daha belirgin hale gelmeye başladı. Evrim geçiriyoruz resmen
Mrb arkadaslar burayi uzun zamandir takip etmeme ragmen yeni uye olabildim 15 haftalik hamileyim bende 2. bebegim olacak insallah
Hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inş Allah.

Aynen öyle )) İçimizde dışımızda bişeyler oluyor. Ben artık herşeyi gebeliğe bağlıyorum :))

bilmiyorum canım, ben bilgide doğurmuycam sormadım. sorayım istersen.

.

gittiğinde sorabilirsen sor canım çok öenmli değil. bi arkadaşımın kardeşi yeni hamile. ankarada hastane araştırıyor da doğum fiyatlarını falan araştırıyordu. biliyorsundur diye sormuştum..

canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun şu mübarek günlerde üzmesin bizleri dualarımız seninle bebeğinle herşeyin hayırlısını versin Allahım

herkese günaydın,

canım yanlış bilmiyorsam üçlü test tarama testleri içinde yanılma payı en yüksek olan test. inşallah korkulacak bir şey yoktur, güzel haberlerini alırız inşallah. bence de ayrıntılı ultrasona gir bir an önce, dualarım seninle...

kızlar günydııınnnnn
dün akşam ve bu sabah çok kuvvetli tekmeler yiyorum akşam çığlık çığlığa bağarmışım farkında değilim ciddi ciddi hissettirmeye başladı benim miniğiiimmmm ama çok korktum

Ikilide de down yüksek çıktı... Bunda down düşük bu yüksek. Üstelik büyük puntolarla oldukça yüksek yazıyor yani 1/6 oran 1/720 olması gerekiyor

evet arkadaşların da dediği gibi amniyosentez kesin çöüzm bundan 6 yıl önce bebeğime down sendromu demişlerdi 2 li testim yanlış çıkmıştı amniyosentez yaptırdım iyikide yaptırdım sadece 1 ay moralim bozuk gezdim sonuç bekledim sonrası çok mutlu oldum seninki de büyük ihtimal o şekilde çıkıcaktır için rahatlar en azından yaptır.

Aynen öyle )) İçimizde dışımızda bişeyler oluyor. Ben artık herşeyi gebeliğe bağlıyorum :))
Bende bende. Dün akşam göbek deliğinin altında sol tarafta feci şekilde dokundukça acı veren bir his yaşadım. Ne ola ki dedim ? Bebiş dayanmıştır heralde diye düşündüm. Ama daha minnak o kadar acı yaşatır mı ki ? Neden oldu merak ta ettim :26::26:
Günaydın Ne güzel kuvvetli tekmeler başladı demek. Bende istiyorum ya banane banane Ben hissedeyim diye çikolata yeyip yatıyorum boyna Çok tembel olacak çok

kızlar folik asit kullanıyormusunuz bana dr 1 ay verdi sonra kesti kilo yapar diye ve başka bir şey vermedi vitamin falan hiç bişey almıyorum demir ilacı almam gerekmiyormu?

Bu arada 4 gundur orucumu tutuyorum doktoruma sordum bebek iyi zaten bu donemde enerji ihtiyaci cok degil kendini kotu hissettiginde acmak kosulu ile tutabilirsin dedi.tabi evden hic cikmiyorum ve yorulmamaya calisiyorum

Hayırlı olsun bebişin. Hoşgeldin :)) Maşallah zorlanmıyosan ne güzel, ben hiç tutmayı bile denemedim güvenemiyorum kendime. Sürekli baş dönmem var zaten. Birde ikizlerime hamileyim, düşük kilolu olmaları yüksek ihtimal, riske atmak istemiyorum

Günaydın herkese...

Bir hastanede yüksek riskli gebelik bölümü buldum randevu aldım, gidiyorum

Dua edin...
Hadi bakalım git de hayırlı haberler ile gel. İnş Allah yok bir şey çok sağlıklı derde hepimiz rahatlarız tabi ki en çok siz

canım öncelikle çok geçmiş olsun. bu konuyu biraz biliyorum. bi tanıdğımdan dolayı bi ara araştırmıştım biraz. folik asit kullanımı ntd olayını %70 oranında azaltıyor. bazı uzmanlar %50 diyor. yani baya yüksek bi oran. sen öncelikle folik asit kullanmayanlara göre %70 daha şansılısın. üstelik 3 ay değil 6 ay kullanmışsın bu çok iyi. ntd omurlar arası açıklık demek yani nöral tüpün kapanmaması ve sinirlerin dışarda olması. çok hafif şekilleri de var (doğumdan hemen sonra ameliyatla düzelen) ağıor çeşitleri de var. ayrıntılı ultrasonda bu kesin olarak teşhis ediliyor. olup olmadığı yani.
alfa feta protein değerin mi yüksek çıktı. dr un zaten sana gerekli bilgilendirmeyi yapar. dualarımız seninle. unutma bu sadece bir oran. tertemiz çıkcak inş

kızlar folik asit kullanıyormusunuz bana dr 1 ay verdi sonra kesti kilo yapar diye ve başka bir şey vermedi vitamin falan hiç bişey almıyorum demir ilacı almam gerekmiyormu?

banada ne var ne yoksa dayadı suda eriyen kalsiyum bide gyno ferro sanol die içinde demir+folik asit+b12 olan bir ilaç verdi çok feci şişicem ben o zaman

Günaydın herkese...

Bir hastanede yüksek riskli gebelik bölümü buldum randevu aldım, gidiyorum

Dua edin...

İnşallah güzel haberlerle gelirsin, Allah büyük..

Üç aydan sonra folik asit kesiliyor vitamine başlanıyor canım. Hatta bana doktorum demir magnezyum ve kalsiyum da verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…