Bu illa gebeliğe son vermek için değil olacakları bilip hazır olmak için de yapılan bi uygulama böyle tüm gebelik boyunca aklında hep soru işareti olacak . Amniyonsentez neden istemiyorsun ?
Riskli birşey. Gebeliği de sonlandırmsyacağıma göre ne gerek var ? Zaten bu durum detaylı ultrasonda anlaşılıyomuş
Amin. Canım inş Allah sorun yoktur. Doktora gittiğin gibi bizide haberdar et. DualarımdasınÂmin cnm. Yok önden gitmiyor eşit gidiyor, şimdiye kadar ultrason bulgularımda sorun yoktu umarım bundan sonra da çıkmaz. Rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder
Bazen olabiliyormuş. Normal diyorlar. Bende olmadı ama belki ilerleyen dönemlerde olabilir. Benimde göğüslerimde yeşil damarlar daha belirgin hale gelmeye başladı. Evrim geçiriyoruz resmenKızlar benim göğüs uçlarım yüzülüyo. Bir ay önce kaşındığını söylemiştim doktoruma. Krem verdi. Kaşıntı hala devam ediyor ama yüzülmesi bi garip geldi, güneşde yanarsınızda bi süre sonra deriniz yüzülür ya aynen öyle. Egzama falan mı acaba
Hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inş Allah.Mrb arkadaslar burayi uzun zamandir takip etmeme ragmen yeni uye olabildim 15 haftalik hamileyim bende 2. bebegim olacak insallah
Günaydın anneler ve bebişleri
Amin. Canım inş Allah sorun yoktur. Doktora gittiğin gibi bizide haberdar et. Dualarımdasın
Bazen olabiliyormuş. Normal diyorlar. Bende olmadı ama belki ilerleyen dönemlerde olabilir. Benimde göğüslerimde yeşil damarlar daha belirgin hale gelmeye başladı. Evrim geçiriyoruz resmen
Hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inş Allah.
bilmiyorum canım, ben bilgide doğurmuycam sormadım. sorayım istersen.
.
Malumunuz 2 li testim yüksek riskti... Bugün 3 lü sonucumu aldım. Açık nöral tüp defekti diye bir sorun çıktı şimdi de.. Üstelik korkunç bir rakamla 1/6 ..
Down riski yok trisomi riski yok ama bu çıktı.
Folik asit eksikliğinden omurgalar arası bir sakatlık çeşidiymiş anladığım kadarı ile... Ben 6 aydır folik asit kullanıyorum nasıl bir eksiklik
Yarın Dr umu aricam, bana dua edin...
Riskli birşey. Gebeliği de sonlandırmsyacağıma göre ne gerek var ? Zaten bu durum detaylı ultrasonda anlaşılıyomuş
Ikilide de down yüksek çıktı... Bunda down düşük bu yüksek. Üstelik büyük puntolarla oldukça yüksek yazıyor yani 1/6 oran 1/720 olması gerekiyor
Aynen öyle)) İçimizde dışımızda bişeyler oluyor. Ben artık herşeyi gebeliğe bağlıyorum :))
Günaydınkızlar günydııınnnnn
dün akşam ve bu sabah çok kuvvetli tekmeler yiyorum akşam çığlık çığlığa bağarmışım farkında değilim ciddi ciddi hissettirmeye başladı benim miniğiiimmmmama çok korktum
Mrb arkadaslar burayi uzun zamandir takip etmeme ragmen yeni uye olabildim 15 haftalik hamileyim bende 2. bebegim olacak insallah
Bu arada 4 gundur orucumu tutuyorum doktoruma sordum bebek iyi zaten bu donemde enerji ihtiyaci cok degil kendini kotu hissettiginde acmak kosulu ile tutabilirsin dedi.tabi evden hic cikmiyorum ve yorulmamaya calisiyorum
Hadi bakalım git de hayırlı haberler ile gel. İnş Allah yok bir şey çok sağlıklı derde hepimiz rahatlarız tabi ki en çok sizGünaydın herkese...
Bir hastanede yüksek riskli gebelik bölümü buldum randevu aldım, gidiyorum
Dua edin...
Malumunuz 2 li testim yüksek riskti... Bugün 3 lü sonucumu aldım. Açık nöral tüp defekti diye bir sorun çıktı şimdi de.. Üstelik korkunç bir rakamla 1/6 ..
Down riski yok trisomi riski yok ama bu çıktı.
Folik asit eksikliğinden omurgalar arası bir sakatlık çeşidiymiş anladığım kadarı ile... Ben 6 aydır folik asit kullanıyorum nasıl bir eksiklik
Yarın Dr umu aricam, bana dua edin...
kızlar folik asit kullanıyormusunuz bana dr 1 ay verdi sonra kesti kilo yapar diye ve başka bir şey vermedi vitamin falan hiç bişey almıyorum demir ilacı almam gerekmiyormu?
Günaydın herkese...
Dua edin...
Günaydın herkese...
Dua edin...
kızlar folik asit kullanıyormusunuz bana dr 1 ay verdi sonra kesti kilo yapar diye ve başka bir şey vermedi vitamin falan hiç bişey almıyorum demir ilacı almam gerekmiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?