• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

teşekkür ederim...

canım seni gördüğüme çok sevindim, nasılsın bebişlerin nasıl cinsiyetleri belli oldumu?
arkadaşın için bende ayetel kürsi okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı bebekleri olsun

:1::1: Bende bende. Dün akşam göbek deliğinin altında sol tarafta feci şekilde dokundukça acı veren bir his yaşadım. Ne ola ki dedim ? Bebiş dayanmıştır heralde diye düşündüm. Ama daha minnak o kadar acı yaşatır mı ki ? Neden oldu merak ta ettim :26::26:

Günaydın :16::16: Ne güzel kuvvetli tekmeler başladı demek. Bende istiyorum ya banane banane :19: Ben hissedeyim diye çikolata yeyip yatıyorum boyna :1::1: Çok tembel olacak çok :1::1:

Canım bebiş dayanmamıştır ama rahim büyüdüğü için acı hissetmiş olabilirsin az önce benimde sol tarafımda bir acıma oldu, muhtemelen rahim büyümesinden :)

Malumunuz 2 li testim yüksek riskti... Bugün 3 lü sonucumu aldım. Açık nöral tüp defekti diye bir sorun çıktı şimdi de.. Üstelik korkunç bir rakamla 1/6 ..
Down riski yok trisomi riski yok ama bu çıktı.
Folik asit eksikliğinden omurgalar arası bir sakatlık çeşidiymiş anladığım kadarı ile... Ben 6 aydır folik asit kullanıyorum nasıl bir eksiklik :(
Yarın Dr umu aricam, bana dua edin...

Günaydın herkese...

Bir hastanede yüksek riskli gebelik bölümü buldum randevu aldım, gidiyorum

Dua edin...

canım çok geçmiş olsun. hangi şehirdesin? iyi bir perinatolog bulup detaylıyı öne almaya çalış canım. inşallah güzel haberlerle gel. dualarım seninle cnaım.

Canım bebiş dayanmamıştır ama rahim büyüdüğü için acı hissetmiş olabilirsin az önce benimde sol tarafımda bir acıma oldu, muhtemelen rahim büyümesinden :)

Rahim o zaman davul gibi olmuştur. Göbek deliğinde ne işi var :1::1::1::1: Şaka bir yana yanlış hatırlamıyorsam hamilelikte 500 kat büyüyormuş rahim. :34:

Benim tansiyonum kendimi bildim bileli 9 -5 :)
He bünyede farklıdır tabii ama kan değerlerinde bir dengesizlik olabilir tatlım, ben de öyleydim kan toruç tutuyorsan tutma derim.Ben de senin gibiydim,kan tahlilinde değerlerim düşük çıkınca kan ilacına başladı doktorum.

dün gittik canım aynen dediğin gibi kan değerleri düşük dedi.bi de ilaçlarımı değiştirip yenilerini yazdı bakalım artık iyi gelir umarım .

Benim tansiyonum kendimi bildim bileli 9 -5 :)
He bünyede farklıdır tabii ama kan değerlerinde bir dengesizlik olabilir tatlım, ben de öyleydim kan toruç tutuyorsan tutma derim.Ben de senin gibiydim,kan tahlilinde değerlerim düşük çıkınca kan ilacına başladı doktorum.

dün gittik canım aynen dediğin gibi kan değerleri düşük dedi.bi de ilaçlarımı değiştirip yenilerini yazdı bakalım artık iyi gelir umarım .

kaç çıktı kan değerin. benim hgb 10 çıktı. oldukça düşük yani. kan ilacı kullandığım halde. dolayısıyla 2 ye çıkardı dr kan hapını. bebeğe bi zararı yok ama anneyi oldukça halsiz bitkin bırakıyor.

benim de dün bütün gün sol tarafım battı durdu, aynı sebeptendir diye düşündüm ben de, öyledir değil mi?

Yine doktora gidince sorarız ama ondandır. Bebeğin dayanması 6. aydan sonra başlıyor. Şimdi rahmimiz yukarı doğru büyüyo artık. Anı batmalar ağrılar normaldir.

Yine doktora gidince sorarız ama ondandır. Bebeğin dayanması 6. aydan sonra başlıyor. Şimdi rahmimiz yukarı doğru büyüyo artık. Anı batmalar ağrılar normaldir.

Sağol canım ya ne kadar kendimiz de rahim büyümesindendir desekte. Başkasının da onaylamasına ihtiyacımız oluyor. :16::16:

kızlar günydııınnnnn :16:
dün akşam ve bu sabah çok kuvvetli tekmeler yiyorum akşam çığlık çığlığa bağarmışım farkında değilim ciddi ciddi hissettirmeye başladı benim miniğiiimmmm :16::16::38::38: ama çok korktum :9::9:
Cok guzel yaa..o kadar net hissettirdi demek benimki kuvvetlenmedi daha ama hissedebilmek bile cok guzel :)
Günaydın herkese...

Bir hastanede yüksek riskli gebelik bölümü buldum randevu aldım, gidiyorum

Dua edin...
İnsallah iyi haberlerle gelirsin canim.dualarimiz seninle..

canım ben de normaldir diye düşünmeye çalıştım hep ama dün biraz pantolonum sıkmıştı acaba o mu sebep oldu diye de düşündüm bir taraftan. gerçi evde rahat kıyafetlerle de devam etti batmalar.. rahim büyümesindendir ama dediğin gibi.. :)

Sağol canım ya ne kadar kendimiz de rahim büyümesindendir desekte. Başkasının da onaylamasına ihtiyacımız oluyor. :16::16:

Evet canım. Acaba sadece bende mi böyle bişey oluyor diye insan tedirgin oluyor. Burası o açıdan hepimiz için bir destek :))

Bebegi gec hissetmenin nedenleri neler olabilir kizlar fikri olan var mi???

Canım sen kaçıncı haftadasın? Birde ilk gebelik mi? Ben kızımı tam olarak 20. haftada hissetmiştim. Şimdi 16+3 deyiz sağdakini hissediyorum sadece soldaki bebişi hiç hissetmedim daha. Boy kiloları eşit.

Back
X