- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
banada ne var ne yoksa dayadı suda eriyen kalsiyum bide gyno ferro sanol die içinde demir+folik asit+b12 olan bir ilaç verdiçok feci şişicem ben o zaman
bana neden vermedi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada ne var ne yoksa dayadı suda eriyen kalsiyum bide gyno ferro sanol die içinde demir+folik asit+b12 olan bir ilaç verdiçok feci şişicem ben o zaman
teşekkür ederim...
Bende bende. Dün akşam göbek deliğinin altında sol tarafta feci şekilde dokundukça acı veren bir his yaşadım. Ne ola ki dedim ? Bebiş dayanmıştır heralde diye düşündüm. Ama daha minnak o kadar acı yaşatır mı ki ? Neden oldu merak ta ettim :26::26:
GünaydınNe güzel kuvvetli tekmeler başladı demek. Bende istiyorum ya banane banane
Ben hissedeyim diye çikolata yeyip yatıyorum boyna
Çok tembel olacak çok
![]()
bana neden vermedi ya
Günaydın herkese...
Bir hastanede yüksek riskli gebelik bölümü buldum randevu aldım, gidiyorum
Dua edin...
Canım bebiş dayanmamıştır ama rahim büyüdüğü için acı hissetmiş olabilirsin az önce benimde sol tarafımda bir acıma oldu, muhtemelen rahim büyümesinden :)
Malumunuz 2 li testim yüksek riskti... Bugün 3 lü sonucumu aldım. Açık nöral tüp defekti diye bir sorun çıktı şimdi de.. Üstelik korkunç bir rakamla 1/6 ..
Down riski yok trisomi riski yok ama bu çıktı.
Folik asit eksikliğinden omurgalar arası bir sakatlık çeşidiymiş anladığım kadarı ile... Ben 6 aydır folik asit kullanıyorum nasıl bir eksiklik
Yarın Dr umu aricam, bana dua edin...
Günaydın herkese...
Dua edin...
Canım bebiş dayanmamıştır ama rahim büyüdüğü için acı hissetmiş olabilirsin az önce benimde sol tarafımda bir acıma oldu, muhtemelen rahim büyümesinden :)
Benim tansiyonum kendimi bildim bileli 9 -5 :)
He bünyede farklıdır tabii ama kan değerlerinde bir dengesizlik olabilir tatlım, ben de öyleydim kan toruç tutuyorsan tutma derim.Ben de senin gibiydim,kan tahlilinde değerlerim düşük çıkınca kan ilacına başladı doktorum.
dün gittik canım aynen dediğin gibi kan değerleri düşük dedi.bi de ilaçlarımı değiştirip yenilerini yazdı bakalım artık iyi gelir umarım .
Benim tansiyonum kendimi bildim bileli 9 -5 :)
He bünyede farklıdır tabii ama kan değerlerinde bir dengesizlik olabilir tatlım, ben de öyleydim kan toruç tutuyorsan tutma derim.Ben de senin gibiydim,kan tahlilinde değerlerim düşük çıkınca kan ilacına başladı doktorum.
dün gittik canım aynen dediğin gibi kan değerleri düşük dedi.bi de ilaçlarımı değiştirip yenilerini yazdı bakalım artık iyi gelir umarım .
kaç çıktı kan değerin. benim hgb 10 çıktı. oldukça düşük yani. kan ilacı kullandığım halde. dolayısıyla 2 ye çıkardı dr kan hapını. bebeğe bi zararı yok ama anneyi oldukça halsiz bitkin bırakıyor.
benim de dün bütün gün sol tarafım battı durdu, aynı sebeptendir diye düşündüm ben de, öyledir değil mi?
Yine doktora gidince sorarız ama ondandır. Bebeğin dayanması 6. aydan sonra başlıyor. Şimdi rahmimiz yukarı doğru büyüyo artık. Anı batmalar ağrılar normaldir.
Cok guzel yaa..o kadar net hissettirdi demek benimki kuvvetlenmedi daha ama hissedebilmek bile cok guzel :)kızlar günydııınnnnn
dün akşam ve bu sabah çok kuvvetli tekmeler yiyorum akşam çığlık çığlığa bağarmışım farkında değilim ciddi ciddi hissettirmeye başladı benim miniğiiimmmmama çok korktum
![]()
İnsallah iyi haberlerle gelirsin canim.dualarimiz seninle..Günaydın herkese...
Dua edin...
Yine doktora gidince sorarız ama ondandır. Bebeğin dayanması 6. aydan sonra başlıyor. Şimdi rahmimiz yukarı doğru büyüyo artık. Anı batmalar ağrılar normaldir.
Sağol canım ya ne kadar kendimiz de rahim büyümesindendir desekte. Başkasının da onaylamasına ihtiyacımız oluyor.![]()
Sağol canım ya ne kadar kendimiz de rahim büyümesindendir desekte. Başkasının da onaylamasına ihtiyacımız oluyor.![]()
Kesinlikle bir birimizi de rahatlatıyoruz yoksa doktorlar bizim kahrımızı çekmezEvet canım. Acaba sadece bende mi böyle bişey oluyor diye insan tedirgin oluyor. Burası o açıdan hepimiz için bir destek :))
aynen dediğin gibi canımben de onaylattım rahatladım
![]()
Bebegi gec hissetmenin nedenleri neler olabilir kizlar fikri olan var mi???