Canan karatay gene basladi? Showda :))) tereyagini istediginiz kadar yiyin diyor ekmek yemegin diyo neye surup yicez tereyagini biz :)))))
saraçoğluyla maranki bitti bu kadın çıktı şimdi de . bunun modası da geçer elbet:)
Değişik bir insan karatay ya ona kalsa yandık bi çok konuda :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen beni de güldürüyor. Belli o farklı bir dünya da yaşıyor.
ya kadın durup durup her şeyin doğalını yiyin diyor. tamam onu biz de biliyoruz da yani bahsettiği şeylerin birini bulsan diğerini bulamazsın. saf köy tereyağı, hakiki zeytinyağı, köy yumurtası, yok efendim peynir hakiki tulum peyniri ya da eski kaşar olsun diyor. markette satılan tavuğu yemeyin diyor. bulgur, pirinç, ekmek, un zaten düşman. ee ölmüşüz ağlayanımız yok
hııııııımm oldukça doğru demiş teyzem bende almayam
fananay annene geçmiş olsun yazdım, görmedin sanırım.. allah şifa versin geçmiş olsun.
doğuma çok var ama kafama takıldı genelde çikolata falan dağıtılır da hastanaye geliceklere süpriz olarak hediye vermek isterim oje nasıl sizce :)) kınalarda oluyor ya :))
Aynen nerden buluncak tum hrrseyi marketten aliyoruz gunde 30 zeytin yiyin diyo :)))
Selam arkadaşlar
Paylasimlari ilgiyle okuyorum, ancak bugün yazabildim
Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularimizi
Bende Yarın doktora gideceğim bakalım ne olacak cinsiyet
Allah hepsini hayırlı evlat etsin
Bol sağlıklı gunler dilerim
Evet eski nesil illa bir bildikleri oluyor canım almadım ben de :)
Canım görmemişim evet kusura bakmaçoook teşekkür ederim..inşallah...
Wuhuuu çok ilginç bebiş kızsa hele süper olur bence :))
39 zeytin miiii şimdi gerçekten uçmuşzeytin kalori deposu kendi yiyor mu acaba 30 zeytin
selam kızlar,
dün akşam yazmıştım, kimseler görmemiş mesajımı.
şansımı bir kez daha deneyim dedim...
bugün bende cinsiyeti öğrendim
ilk hamileliğim ve oğlum olacak nasipse. bugünden beri işyerinde miyim bulutların üstünde miyim bilemiyorum
normalde kız istiyordum başlarda. ama o kadar çok kişi oğlun olacak dedi ki ben de erkek hissetmeye ve istemeye başladım..
bakalım bu mesajıma merhaba diyen olacak mı?
çok sevgiler
selam kızlar,
Bugün bende cinsiyeti öğrendim
ilk hamileliğim ve oğlum olacak nasipse. Bugünden beri işyerinde miyim bulutların üstünde miyim bilemiyorum
normalde kız istiyordum başlarda. Ama o kadar çok kişi oğlun olacak dedi ki ben de erkek hissetmeye ve istemeye başladım..
çok sevgiler
Evet eski nesil illa bir bildikleri oluyor canım almadım ben de :)
Canım görmemişim evet kusura bakmaçoook teşekkür ederim..inşallah...
Wuhuuu çok ilginç bebiş kızsa hele süper olur bence :))
39 zeytin miiii şimdi gerçekten uçmuşzeytin kalori deposu kendi yiyor mu acaba 30 zeytin
selam kızlar,
ilk hamileliğim ve oğlum olacak nasipse. bugünden beri işyerinde miyim bulutların üstünde miyim bilemiyorum
normalde kız istiyordum başlarda. ama o kadar çok kişi oğlun olacak dedi ki ben de erkek hissetmeye ve istemeye başladım..
çok sevgiler
Kızlar kaç tane hastane çıkışı almamız gerekiyor bilgisi olan varmı??? Ebebeğin mağazalarında hastane çıkışı kalmamış netten bakıyorum kumaşlarını beğenmezsem gider mağazadan başka şeylerle değiştiririm die düşündüm daha bir sürü şey alınacak sonuçtaYardımınıza ihtiyacım var
İstediginiz kadar surun bol bol diyo ekmek yok elimizi ekmek gibi dusunup surup yalayarak yicez galiba ayh gulduruo beni :)))
benim ilk bebeğim de 3 tane hastane çıkışım vardı.setlerin içinde hem tulum hem alt üst takım vardı.bi de o da aralık da doğduğunudan altları hep iki kat giydirmiştim.yani tulumun içine bir de ayaksız alt giydiriyordum.altüst takımın da altını bi patikli bi patiksiz yapardım.ilk zamanlar kakaları cuvuk olduğundan kaka taşması oalbiliyor sık sık değiştiriyorsun:))
selam kızlar,
çok sevgiler
:) sevindim. hangi doktora gidiyorsun?
hşg canım
Inş. Oğluşunu sağlıkla sıhatle kucağına alırsın. Benimde kızım olacak allah nasip kısmet ederse.
Pipili anası çok bu topikte biraz havalılarSen öyle olma sakın
eeee şairinde dediği gibi,,, onlar kitaptan değil topraktan bilenler
hahaha ay kızlar okurken çok güldüm yaaa...ekmek yerine 40 tane zeytin yiyin diyor :)
Oooo maşallah 30 du 40 mu yapmış yarın da 50 tane zeytin yiyin derse şaşmam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?