2014 Aralık Anneleri

Canan karatay gene basladi? Showda :))) tereyagini istediginiz kadar yiyin diyor ekmek yemegin diyo neye surup yicez tereyagini biz :)))))

ya kadın durup durup her şeyin doğalını yiyin diyor. tamam onu biz de biliyoruz da yani bahsettiği şeylerin birini bulsan diğerini bulamazsın. saf köy tereyağı, hakiki zeytinyağı, köy yumurtası, yok efendim peynir hakiki tulum peyniri ya da eski kaşar olsun diyor. markette satılan tavuğu yemeyin diyor. bulgur, pirinç, ekmek, un zaten düşman. ee ölmüşüz ağlayanımız yok

saraçoğluyla maranki bitti bu kadın çıktı şimdi de . bunun modası da geçer elbet:)

saraçoğluyla maranki bitti bu kadın çıktı şimdi de . bunun modası da geçer elbet:)

saraçoğlu'nun kürleri dönemi bitti mi, bir ara çok meşhurdu :)
ya bu kadın doktorlarla ters düştüğü için çok konu oluyor, modası geçmiyor bir türlü. şimdi bir de abd'den bir prof haklı bulmuş dediklerini, onu referans veriyor artık vay halimize :)

doğuma çok var ama kafama takıldı genelde çikolata falan dağıtılır da hastanaye geliceklere süpriz olarak hediye vermek isterim oje nasıl sizce :)) kınalarda oluyor ya :))

Değişik bir insan karatay ya ona kalsa yandık bi çok konuda :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen beni de güldürüyor. Belli o farklı bir dünya da yaşıyor.

Aynen nerden buluncak tum hrrseyi marketten aliyoruz gunde 30 zeytin yiyin diyo :)))

hııııııımm oldukça doğru demiş teyzem bende almayam

Evet eski nesil illa bir bildikleri oluyor canım almadım ben de :)
fananay annene geçmiş olsun yazdım, görmedin sanırım.. allah şifa versin geçmiş olsun.

Canım görmemişim evet kusura bakma çoook teşekkür ederim..inşallah...

doğuma çok var ama kafama takıldı genelde çikolata falan dağıtılır da hastanaye geliceklere süpriz olarak hediye vermek isterim oje nasıl sizce :)) kınalarda oluyor ya :))

Wuhuuu çok ilginç bebiş kızsa hele süper olur bence :))

Aynen nerden buluncak tum hrrseyi marketten aliyoruz gunde 30 zeytin yiyin diyo :)))

39 zeytin miiii şimdi gerçekten uçmuş zeytin kalori deposu kendi yiyor mu acaba 30 zeytin

Son düzenleme:

selam kızlar,

dün akşam yazmıştım, kimseler görmemiş mesajımı.
şansımı bir kez daha deneyim dedim...
bugün bende cinsiyeti öğrendim
ilk hamileliğim ve oğlum olacak nasipse. bugünden beri işyerinde miyim bulutların üstünde miyim bilemiyorum
normalde kız istiyordum başlarda. ama o kadar çok kişi oğlun olacak dedi ki ben de erkek hissetmeye ve istemeye başladım..
Allah hepsini hayırlı evlat etsin
bakalım bu mesajıma merhaba diyen olacak mı?
çok sevgiler

Dolabinda tum zeytin cesitleri varmis yiyor heralde :)))

Hosgeldin aramiza benimde ilk bebegim ve erkek :)) saglikli sekilde kucagimiza aliriz insallah :)

Kızlar kaç tane hastane çıkışı almamız gerekiyor bilgisi olan varmı??? Ebebeğin mağazalarında hastane çıkışı kalmamış netten bakıyorum kumaşlarını beğenmezsem gider mağazadan başka şeylerle değiştiririm die düşündüm daha bir sürü şey alınacak sonuçta Yardımınıza ihtiyacım var

hşg canım
Inş. Oğluşunu sağlıkla sıhatle kucağına alırsın. Benimde kızım olacak allah nasip kısmet ederse.
Pipili anası çok bu topikte biraz havalılar Sen öyle olma sakın

eeee şairinde dediği gibi,,, onlar kitaptan değil topraktan bilenler

hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebişin
kaç haftalık peki, nasıl gidiyor hamilelik? :)

benim ilk bebeğim de 3 tane hastane çıkışım vardı.setlerin içinde hem tulum hem alt üst takım vardı.bi de o da aralık da doğduğunudan altları hep iki kat giydirmiştim.yani tulumun içine bir de ayaksız alt giydiriyordum.altüst takımın da altını bi patikli bi patiksiz yapardım.ilk zamanlar kakaları cuvuk olduğundan kaka taşması oalbiliyor sık sık değiştiriyorsun:))

cuvuk ne yaaa cıvık tabiii

Hoşgeldin canım görmemişizdir muhakkak topice bir böcek daha geldi :) benm de ilk gebeliğim , Rabbim izin verirse benim de bir oğlum olacak inşallah tekrar hoşgeldin canım:)

hşg canım
Inş. Oğluşunu sağlıkla sıhatle kucağına alırsın. Benimde kızım olacak allah nasip kısmet ederse.
Pipili anası çok bu topikte biraz havalılar Sen öyle olma sakın

Cıkcıkcık oldu mu hiç kascıcım şimdi ne havamızı gördün :) asıl siz çiçek anneleri bizi çatlatıyorsunuz gık demiyoruz

eeee şairinde dediği gibi,,, onlar kitaptan değil topraktan bilenler

Aynen öyle canım hakikaten :)

hahaha ay kızlar okurken çok güldüm yaaa...ekmek yerine 40 tane zeytin yiyin diyor :)

Oooo maşallah 30 du 40 mu yapmış yarın da 50 tane zeytin yiyin derse şaşmam :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…