Hosgeldin aramiza benimde ilk bebegim ve erkek :)) saglikli sekilde kucagimiza aliriz insallah :)
hşg canım
Inş. Oğluşunu sağlıkla sıhatle kucağına alırsın. Benimde kızım olacak allah nasip kısmet ederse.
Pipili anası çok bu topikte biraz havalılarSen öyle olma sakın
hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebişin
kaç haftalık peki, nasıl gidiyor hamilelik? :)
Hoşgeldin canım görmemişizdir muhakkaktopice bir böcek daha geldi :) benm de ilk gebeliğim , Rabbim izin verirse benim de bir oğlum olacak inşallah tekrar hoşgeldin canım:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoş değil zaten ama baksana ekmeksiz yiyin diyorııııııyyy iğrenç. oruçluyken bile hoş gelmedi bu dediğin
Aa pardon görmemişizselam kızlar,
dün akşam yazmıştım, kimseler görmemiş mesajımı.
şansımı bir kez daha deneyim dedim...
bugün bende cinsiyeti öğrendim
ilk hamileliğim ve oğlum olacak nasipse. bugünden beri işyerinde miyim bulutların üstünde miyim bilemiyorum
normalde kız istiyordum başlarda. ama o kadar çok kişi oğlun olacak dedi ki ben de erkek hissetmeye ve istemeye başladım..
Allah hepsini hayırlı evlat etsin
bakalım bu mesajıma merhaba diyen olacak mı?
çok sevgiler
Evet baya kalabalığız biz pipili analarıhşg canım
Inş. Oğluşunu sağlıkla sıhatle kucağına alırsın. Benimde kızım olacak allah nasip kısmet ederse.
Pipili anası çok bu topikte biraz havalılarSen öyle olma sakın
Evet evet ağzınıza sürmeyinbide kızlar asla meyve yemeyin...hepsi şeker :)))))
kızlar size sorum olacak, diş fırçalarken çalkalama aşamasındaki macun tadı benim çok midemi bulandırıyor. fırçalayamıyorum korkudan.
siz de durumlar nasıl, bir de eczaneye hamilelere özel diş macunu sordum yok öyle bişi dedi.
sizin bildiğiniz bir şey var mı?
canım benimde 15 bitti hissetmiyorum daha haber veririm tabii hemen yazarımmmAmin canım çoook teşekkür ederim...canım bu uygulama bende yok kk da biri paylaşmıştı kaydetmiştim bende...bebeğim&ben miş uygulama adı bende sormuştum ama bulamadım ben store,da...daha farklı bi program indirdim..
Oy oy maşallah:) netleşincede haber ver tatlım
Çok sağol canım evet normalmiş bir an evvel biz de hissederiz inşallah :) benim arkadaşım da ilk gebelliği kız 15 bitti hissettim dedi :O bizim sıpalar az tembel sanırım:))
bugün anladım canım klimadan olduğunu klimayı kapattım sıcak oldu ama ağrımıyor artık kasıklarım iyiyim şükür :)hayırlı olsun oğluşun canım:)
çok geçmiş olsun cnaım. ilk gebeliğimde ben de yaşadım. şase ile geçmedi antibiyotik kullanmıştım.
ilk bebeğimde dr, henüz cinsel organ yok ama erkek bu bence kemik yapısı erkeğe benziyor demişti. 2 hafta sonra da pipisi oluşmuş demişti.
bu bebeğimde de aynı şey oldu. cinsel organ yok henüz ama kemik yapısı erkeğe benziyor dedi dr, üç gün sonra başka dr gittim pipiyi zumlayıp resmini de verdi elime:)
içeyim canım inşallah portakal suyu taze sıkılmış mı içiyorsunuz hazırsa hangi marka tatlımcanım çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce toparlanır anneciğin, sen de dikkat et kendine..
canım en başta bende de idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenildiğinde doktor bol bol c vitamini al demişti. bol bol portakal suyu içmemi, günde 7-8 yaban mersini yememi söylemişti. sen de bunlarla takviye yapabilirsin. inşallah geçer hemen..
hayırsıyla yarın gidiyorum canım ben 3 hafta oldu napıyor bakalım minnakKizlar dun yazamadim kusura bakmayin gozunuz aydinkiz sayisi artiyo cok guzel
Canim cook gecmis olsun dun bakamadim annenede sifalar diliyorum.sende kendine dikkat et lutfen..
Canim takma kafana lutfen gunumuz gunumuzu tutmuyoki.oo benim 2 hafta var daha muayeneye biz bu sabirsizlikla napicaz bilmiyorum :)
rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah canım benim :)Merhaba kızlaarr.. Bizde bebeğimizin cinsiyetini öğrendik sonunda :) Doktor kıza benziyor dedi.. Allah nasip ederse benimde bi kızım olacak
hoş geldin canım, hayırlı olsun prensin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..selam kızlar,
ilk hamileliğim ve oğlum olacak nasipse. bugünden beri işyerinde miyim bulutların üstünde miyim bilemiyorum
normalde kız istiyordum başlarda. ama o kadar çok kişi oğlun olacak dedi ki ben de erkek hissetmeye ve istemeye başladım..
çok sevgiler
hazır meyve sularının pek vitamin değeri yoktur gibi geliyor. sen taze al sık iç canım en iyisi. yaban mersini bulursan ondan da tüket. ben doktor söylediğinde almıştım. 1 hafta kadar günde 7-8 tane tükettim. onda c vitamini çok daha yoğunmuş. 1 hafta sonrasında yaptırdığım tahlil temiz çıkmıştı. doktor vücut kendi atıyor bazen demişti. tabii bir de çok su içmek gerek. bir de bana demek ki geçen hafta az su içip gelmişsin tahlile demişti. içtiğimiz su miktarı tahlil sonuçlarını bile etkileyebiliyormuş yani. inşallah seninki de çabucak geçer...canım benimde 15 bitti hissetmiyorum daha haber veririm tabii hemen yazarımmmyarın büyük gün
bugün anladım canım klimadan olduğunu klimayı kapattım sıcak oldu ama ağrımıyor artık kasıklarım iyiyim şükür :)
içeyim canım inşallah portakal suyu taze sıkılmış mı içiyorsunuz hazırsa hangi marka tatlım
hayırsıyla yarın gidiyorum canım ben 3 hafta oldu napıyor bakalım minnak
rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah canım benim :)
Canim cok guzelmis bayildim takima sen al guzelse bende netten alayim burda magazasi yok cunku bende civilden bu elbiseyi alicam;hastane çıkışlarının olduğu bölümde ama belkide bu hastane çıkışı değildir canım 0-3 ay ve 3-6 ay seçenekleri var.
aile hekimlerinin kullandığı programın yazılımcısıyız biz
10 tane yumurta yesin hamileler diyo bunuda unutmayalimCanan karatay gene basladi? Showda :))) tereyagini istediginiz kadar yiyin diyor ekmek yemegin diyo neye surup yicez tereyagini biz :)))))
Burda yokmus hastane ziyareti ben yirttim ondandoğuma çok var ama kafama takıldı genelde çikolata falan dağıtılır da hastanaye geliceklere süpriz olarak hediye vermek isterim oje nasıl sizce :)) kınalarda oluyor ya :))
Canim masallah oglunaselam kızlar,
çok sevgiler
Hehehe her haliyle koptum bencuvuk ne yaaacıvık tabiii
hoş geldin canım, hayırlı olsun prensin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
hazır meyve sularının pek vitamin değeri yoktur gibi geliyor. sen taze al sık iç canım en iyisi. yaban mersini bulursan ondan da tüket. ben doktor söylediğinde almıştım. 1 hafta kadar günde 7-8 tane tükettim. onda c vitamini çok daha yoğunmuş. 1 hafta sonrasında yaptırdığım tahlil temiz çıkmıştı. doktor vücut kendi atıyor bazen demişti. tabii bir de çok su içmek gerek. bir de bana demek ki geçen hafta az su içip gelmişsin tahlile demişti. içtiğimiz su miktarı tahlil sonuçlarını bile etkileyebiliyormuş yani. inşallah seninki de çabucak geçer...
Merhaba, ben de aralik annesi adayiyim.
Hemen birsey sormak istiyorum, bebegini hissettigini düsünen var mi? Ben icimde arada bir tek tük misir patlamasi gibi "pop"cuklar hissediyorum, ama gaz mi bebek mi ayirt edemiyorum, cunku genelde yemekten sonra oturunca oluyor - ilk basta bebek oldugundan emindim ama esim elini koyup minik bir sislik olusup yok oldugunu hissettigini söyledi - adama gaz mi ellettim- onun hissetmesi icin erken diye okuyunca iskillendim.
(Ilk hamileligim)
Canim cok guzelmis bayildim takima sen al guzelse bende netten alayim burda magazasi yok cunku bende civilden bu elbiseyi alicam;
10 tane yumurta yesin hamileler diyo bunuda unutmayalim
Burda yokmus hastane ziyareti ben yirttim ondan
Canim masallah oglunaarada kaynamistir bizim topic cok sicak kanli yoksa :)
Hehehe her haliyle koptum ben
Ozel saglikta ayse secil hanima :) cok da memnunum..sen kime gidiosun :)
teşekkürler kızlar ilgilinize, oğlum çok sevdi teyzelerini. anne bunlar ne tatlı teyzeler, ne sıcak karşıladılar bizleri diyo..
kızlar size sorum olacak, diş fırçalarken çalkalama aşamasındaki macun tadı benim çok midemi bulandırıyor. fırçalayamıyorum korkudan.
siz de durumlar nasıl, bir de eczaneye hamilelere özel diş macunu sordum yok öyle bişi dedi.
sizin bildiğiniz bir şey var mı?
Canim cok guzelmis bayildim takima sen al guzelse bende netten alayim burda magazasi yok cunku bende civilden bu elbiseyi alicam;
10 tane yumurta yesin hamileler diyo bunuda unutmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?