2014 Aralık Anneleri

Hosgeldin aramiza benimde ilk bebegim ve erkek :)) saglikli sekilde kucagimiza aliriz insallah :)

hşg canım
Inş. Oğluşunu sağlıkla sıhatle kucağına alırsın. Benimde kızım olacak allah nasip kısmet ederse.
Pipili anası çok bu topikte biraz havalılar Sen öyle olma sakın

hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebişin
kaç haftalık peki, nasıl gidiyor hamilelik? :)

selam kızlar biliyordum oğlumla beni görmezden gelmiceğinizi, teşekkürler güzel dileklerinize Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
ah kasci ah erkek anneliği yok mu hemen kv yanımızı göstermek istiyoruz demek ki, ben henüz bugün öğrendiğimden havaya giremedim. daha eşimle bile değerlendiremedik durumu akşam olsun bi havaya girerim heralde.

agaydın 16+0 ım bugün. çok şükür ilk 2 ay kanamalarım olmuştu. kaybedicem diye çok üzüldüm. şükür bugünlere geldik inşallah Allah korur yavrularımızı.
ben hepinizi çok uzun süredir tanıyorum inşallah bundan sonra vaktim olur da muhabbetlere de katılabilirim.
fananaycım annene geçmiş olsun canım.

bi Mrs_alone vardı, annesi adına yazıyordu. o gelmiyor mu kızlar? kardeşi ve annesi iyidir inşallah

kızlar size sorum olacak, diş fırçalarken çalkalama aşamasındaki macun tadı benim çok midemi bulandırıyor. fırçalayamıyorum korkudan.
siz de durumlar nasıl, bir de eczaneye hamilelere özel diş macunu sordum yok öyle bişi dedi.
sizin bildiğiniz bir şey var mı?

ııııııyyy iğrenç. oruçluyken bile hoş gelmedi bu dediğin
Hoş değil zaten ama baksana ekmeksiz yiyin diyor
Aa pardon görmemişiz Hoş geldin sen ve bebeğin aramıza Benim de oğlum olacak. Aminn hepimize inş Allah.
hşg canım
Inş. Oğluşunu sağlıkla sıhatle kucağına alırsın. Benimde kızım olacak allah nasip kısmet ederse.
Pipili anası çok bu topikte biraz havalılar Sen öyle olma sakın
Evet baya kalabalığız biz pipili anaları Aşk olsun ne havamızı gördün Ayrıca Paşalarımız geliyor biraz gururlandıysak suç mu
Sen cicili bicili kıyafetleri paylaşırken bizim dibimiz düşüyor ama
bide kızlar asla meyve yemeyin...hepsi şeker :)))))
Evet evet ağzınıza sürmeyin

Yok canım o kadar da değil. Hamileye özel diş macunuda nerden çıktı Hamileyiz ya her şeyde ayrıcalık isteriz
Macundan miden bulandıysa şu ağız çalkalama suları ile belki idare edebilirsin. Dene istersen bi.

canım benimde 15 bitti hissetmiyorum daha haber veririm tabii hemen yazarımmm yarın büyük gün

bugün anladım canım klimadan olduğunu klimayı kapattım sıcak oldu ama ağrımıyor artık kasıklarım iyiyim şükür :)
içeyim canım inşallah portakal suyu taze sıkılmış mı içiyorsunuz hazırsa hangi marka tatlım

hayırsıyla yarın gidiyorum canım ben 3 hafta oldu napıyor bakalım minnak
Merhaba kızlaarr.. Bizde bebeğimizin cinsiyetini öğrendik sonunda :) Doktor kıza benziyor dedi.. Allah nasip ederse benimde bi kızım olacak
rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah canım benim :)

hoş geldin canım, hayırlı olsun prensin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
hazır meyve sularının pek vitamin değeri yoktur gibi geliyor. sen taze al sık iç canım en iyisi. yaban mersini bulursan ondan da tüket. ben doktor söylediğinde almıştım. 1 hafta kadar günde 7-8 tane tükettim. onda c vitamini çok daha yoğunmuş. 1 hafta sonrasında yaptırdığım tahlil temiz çıkmıştı. doktor vücut kendi atıyor bazen demişti. tabii bir de çok su içmek gerek. bir de bana demek ki geçen hafta az su içip gelmişsin tahlile demişti. içtiğimiz su miktarı tahlil sonuçlarını bile etkileyebiliyormuş yani. inşallah seninki de çabucak geçer...

Canim cok guzelmis bayildim takima sen al guzelse bende netten alayim burda magazasi yok cunku bende civilden bu elbiseyi alicam;

Canan karatay gene basladi? Showda :))) tereyagini istediginiz kadar yiyin diyor ekmek yemegin diyo neye surup yicez tereyagini biz :)))))
10 tane yumurta yesin hamileler diyo bunuda unutmayalim
doğuma çok var ama kafama takıldı genelde çikolata falan dağıtılır da hastanaye geliceklere süpriz olarak hediye vermek isterim oje nasıl sizce :)) kınalarda oluyor ya :))
Burda yokmus hastane ziyareti ben yirttim ondan
Canim masallah ogluna arada kaynamistir bizim topic cok sicak kanli yoksa :)
cuvuk ne yaaa cıvık tabiii
Hehehe her haliyle koptum ben

teşekkür ederim canım eşime söyliyim yaban mersinini alsın hemen , inşallah geçer içeyim su çok zor içiyorum ben yaa

Son düzenleme:

Benim de ilk, mısır patlaması güzel bi tabir olmuş bence. İlk başlarda ben de karıştırıyorum herhalde gazla falan diyodum ama artık eminim. :)
Ben baloncuk patlaması diye tarif etmiştim. Gazozdaki gibi. :) 1 kez de çok net içime balık sürtmüş gibi hissettim. O neden o kadar güçlü ve seriydi bilmiyorum.

Eşime de elletiyorum akşamları eve gidince. Çok heyecanlanıyo.
Bu hareketler sürekli oluyo. Sırtüstü uzanırkendaha rahat hissedebiliyorum.

Bir de şu an tam duyamasalar da titreşimleri algılayabiliyolarmış. Konuşup şarkı söyleyebiliriz. :)

Çok tatlı bu takım. çilek olunca herkes ısırır bak söyliyim sana

teşekkürler kızlar ilgilinize, oğlum çok sevdi teyzelerini. anne bunlar ne tatlı teyzeler, ne sıcak karşıladılar bizleri diyo..

Ozel saglikta ayse secil hanima :) cok da memnunum..sen kime gidiosun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkut harmancılara. düzenli doktorum o. ama dün ilk kez filize de gittim, memnun kaldım. fakat doğumu onunla yapmayacağım. filizin doğum aşamalarındaki hikayeleri iç açıcı değil. bi yerde okumuştum. gece olan bir doğumu hastanenin ebesine yönlendirmiş. ne kadar doğru bilemem ama erkut hoca ile doğum yapan çok fazla tanıdığım var. erkut bey çok ilgili bi doktor.

diş macunu yerine balı duymuştum, çok iyiymiş falan diye. benim kulağıma pek hoş gelmemişti ama iyi olabilir bir dene istersen :)

Canim cok guzelmis bayildim takima sen al guzelse bende netten alayim burda magazasi yok cunku bende civilden bu elbiseyi alicam;

10 tane yumurta yesin hamileler diyo bunuda unutmayalim

çok tatlı bu çilekler ya, ben de görmüştüm ama hep yazlık işte :) gerçi yaza kadar biraz ele avuca gelirler daha güzel durabilir.
bu arada ben 1 yumurtayı zor yiyorum 10 tanesini yiyen var mıdır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…