2014 Aralık Anneleri

ay maşallah sana canım çok kilo aldın mı, yoksa sadece karnın mı çıktı? kilo almış gibi durmuyorsun fotoğrafta
57 ile hamile kaldım 62 kg. yum aldım canım popom büyüdü.

Aboovvv bu ne göbek arkadasim massallah da doguma gitcek gibisin:)) cinsiyet neydi senin erkekmi sanki erkek karnı gibi onden gidiyor.
Kız hayatım..:)Benim karnım sivri oluyor hele son ayda görün beni siz.

Maş Allah nazar değmesin. Kilo durumun nasıl peki ?
Benim gaz şişkinliği varmış. O geçince kalmadı adam gibi bir şey

57 ile hamile kaldım 62 kg. yum aldım canım popom büyüdü.

anneemmm maşallah kocaman olmuş bebikkkk benim daha 4te biri kadar oldu küçük mü ki benimki:44::44:
Yok annem bende bir anormallik var:)) İlk gebeliğimde ben de sen gibiydim, 2. lerde böyle oluyormuş bazen, karın kasları gevşediği için..

kızlar öğrendim Rocs Hamilelere Özel Ahududu - Nane Florid İçermez diş macunu varmış. belki bir denerim.

canım bennim göbüşte var kadar merak etme normal ilk gebeliğimde çıkmamıştı göbüş bunda birden büyüdü

Ben de aynen senin gibiyim. Afedersiniz ama bulantıdan çok öteye bile gittiği oluyo bende. Ben macunla dayanabildiğim kadar fırçalıyorum sonra suyla devam ediyorum. Ağız bakım suları falan idare etmeye çalışıyorum. inş hep böyle sürmez

benimki de ileri gidiyo canım. bi de tok oluyorum ya fırçalayacağım zaman. kabusum oldu resmen.

Erkut bey hangi hastanede peki canim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim masallah nazar degmesin..ben kilolu hamile kaldim ondan mi benmki buyumedi ki ay yoksa bizim sipalar minis mi olcak

Canim masallah nazar degmesin..ben kilolu hamile kaldim ondan mi benmki buyumedi ki ay yoksa bizim sipalar minis mi olcak

Yok hayatım hepinizin gelişimi gayet normal, ben gülün diye resim koydum, ilk gebeliğimde bu aylarda benim karnım dümdüzdü, bunda böyle oldukarın kasları gevşediği için oluyor.

selam kızlar biz 15+5 olduk. Şuanda felaket bi diş ağrım var ne yapıcağımı şaşırdım çürük falan da yok . ilaç almak istemiyorum. Sizin bildiğiniz bişey varmı. Yardımınızı bekliyorummm

Herkese merhaba...

Dün akşam yoğun kanamayla acile kaldırıldım, bütün gece müşade altındaydım. Ne olduğu bilinmiyor ama tümörden şüpheleniyorlar, bebek akşam iyiydi bugün nasıldır bilmiyorum hissetmiyorum, kaybetmiş olabilirim. Kanamam regl kıvamında devam ediyor. Çapaya sevk ettiler, sabah erkenden orda olcam
Sizden ricam bana dua etmeniz. Bana ve oğluma..
Zor zamanlar yaşıyorum
Görelim mevlam neyler neylerde güzel eyler....

Yardım da eder de ben şimdi onun evinde oturuyorum evlenince evi bize bırakıp kendileri kiraya çıktılar aa sen burayı silmedin mi burayı böyle yapmıyo musun bak bn böyle yapardım diyince bana geliyolar işte
Yok canım neler neler diyorum ilk hamileliğmi öğrendiğimiz zaman balkonda mutfakta fln içiyodu ama şimdi odada camın önünde içiyo bana da tabi ki de geliyo duman ama ona göre gelmiyo anlatamıyorum napım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canımmmm Allah yardımcın olsun. Inşallah bebişin iyidir ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…