• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Ya kizlar nerdeyse 3 haftadir aksamlari bulantim olmuodu..bu gece tekrar hatirlatti kendini yaa...butun yediklerimi cikaricam simdi :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebiş varlığını hatırlatıyor canım sana :D yapıyorlar öyle sıpalar 6-7 gün rahat bıraktı benimkide bi anda çıkardım sonra anne ben burdayım dedi sanırım :))

Kız benim çeyreği kadar :) ypk tatlım kiloyla ilgisi yoktur ben kilolu değilim benm de aynı, amazonun dediği gibi ikinci gebelikte çabuk büyür diye çok duydum.. bizde ikinci gebelikte hemen büyürz inşallah:D

Canım moralini yüksek tut lütfen bebişlerimiz büyüdü artık daha sıkı tutunuyorlar bizlere annesi...bol dua et ben de dua edeceğim sana... Rabbim yardımcın olsun minik meleğini sana bağışlasın inşallah tatlım...

Canım dualarmız seninle bugün Teravih te aklıma geldin dua ettim sana Rabbim yar ve yardımcı n olsun dilerim herşey düzelir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Canım dualarmız seninle bugün Teravih te aklıma geldin dua ettim sana Rabbim yar ve yardımcı n olsun dilerim herşey düzelir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Ben sanırım yanlış yere yazdım kusura bakmayın bu ileti Hayrolsun aydı aslında biyanlışlık oldu anlamadım

Bebiş varlığını hatırlatıyor canım sana :D yapıyorlar öyle sıpalar 6-7 gün rahat bıraktı benimkide bi anda çıkardım sonra anne ben burdayım dedi sanırım :))

Ya bi de bu aralar cok korkum var bebisime bisi olcak die..esim cok kizio ama napsam da icimden atsam bu kotu dusunceleri :-/

Herkese merhaba...

Dün akşam yoğun kanamayla acile kaldırıldım, bütün gece müşade altındaydım. Ne olduğu bilinmiyor ama tümörden şüpheleniyorlar, bebek akşam iyiydi bugün nasıldır bilmiyorum hissetmiyorum, kaybetmiş olabilirim. Kanamam regl kıvamında devam ediyor. Çapaya sevk ettiler, sabah erkenden orda olcam
Sizden ricam bana dua etmeniz. Bana ve oğluma..
Zor zamanlar yaşıyorum
Görelim mevlam neyler neylerde güzel eyler....

bir doktor " tüp bebeklerde riskli haftalar 24-25. haftaya kadar devam edebiliyor ve tüp bebekler biz doktorları bu haftalarda bile şaşırtabiliyor" diye konuşmuştu..rabbim şifa versin.çok geçmiş olsun

Ya bi de bu aralar cok korkum var bebisime bisi olcak die..esim cok kizio ama napsam da icimden atsam bu kotu dusunceleri :-/

Canım o korku bende de var malesef :/ dr.um en son resmen kızdı bana artık tıbben 0.01 düşme ihtimali ona rağmen olursa Allahtan bu dedi...önüne geçmek çok zor bu korkunun...evlat bu peygamber anlatmış imtihanmış kolay mı...çok içine dert olursa kendi kendine kısmet de ,kader de ,nasip de, hayırlısı de canım başka türlü rahatlatmak imkansız bu konuda...Rabbim bizim için 'hayırlıysa' nasip eder fikrini kendime hatırlattığım zaman göğsümün daralması resmen geçiyor...

Ben sanırım yanlış yere yazdım kusura bakmayın bu ileti Hayrolsun aydı aslında biyanlışlık oldu anlamadım

Oluyor canım o bazen yanlış alıntılıyo bana oldu bi kaç kez ;)

Eveeeet. Iki gündür gelemedim topige. Ama çalıştım, usenmedim hepsini okudum. Su Karatay teyze ye gece gece coook guldum. Hayrolsun arkadaşım Allah sifa versin, tekrarini yasatmasin inşallah. Fananay cigim annecigine geçmiş olsun. Herkese iyi geceler.

Canım o korku bende de var malesef :/ dr.um en son resmen kızdı bana artık tıbben 0.01 düşme ihtimali ona rağmen olursa Allahtan bu dedi...önüne geçmek çok zor bu korkunun...evlat bu peygamber anlatmış imtihanmış kolay mı...çok içine dert olursa kendi kendine kısmet de ,kader de ,nasip de, hayırlısı de canım başka türlü rahatlatmak imkansız bu konuda...Rabbim bizim için 'hayırlıysa' nasip eder fikrini kendime hatırlattığım zaman göğsümün daralması resmen geçiyor...

Oluyor canım o bazen yanlış alıntılıyo bana oldu bi kaç kez ;)

Haklisin cnm..destegin icin cok ama cok tesekkur ediorum..karnimi yoklamamdan bikti artik bebisim de..sert mi die mincikliom ikide bir :) hareket de yok ya daha tedirgin oluo insan..rabbim buyuk..Ona emanetiz..

Eki Görüntüle 1176628

Kızlaaar ben bu hızla gidersem 2 aya kalmaz doğururum :)))

canım maşallah çok güzel görünüyor, benimde 2. gebeliğim aynen böyle koca bi göbüşüm var ilkindede böyleydim ama 4,5 ay diyince inanmıyolar

Herkese merhaba...

Dün akşam yoğun kanamayla acile kaldırıldım, bütün gece müşade altındaydım. Ne olduğu bilinmiyor ama tümörden şüpheleniyorlar, bebek akşam iyiydi bugün nasıldır bilmiyorum hissetmiyorum, kaybetmiş olabilirim. Kanamam regl kıvamında devam ediyor. Çapaya sevk ettiler, sabah erkenden orda olcam
Zor zamanlar yaşıyorum

canım bu hayırlı günlerin hürmetine Rabbim tez zamanda şifa versin sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Eki Görüntüle 1176628

canım maşallah göbişine de bebişine de :) Allahtan ağır dönemlerimiz sıcak havalara denk gelmiyor. yoksa bu hızla epey kocaman bir göbek taşıyacaksın ilerleyen aylarda :)
Herkese merhaba...

Zor zamanlar yaşıyorum

canım, Allah yardım etsin, sana da bebişine de sağlık versin inşallah. dualarım seninle... inşallah hayırlısıyla atlatacaksın bu dönemi...

Herkese merhaba...

Zor zamanlar yaşıyorum

canım dua ediyorum bebeğine ve sana.rabbim neylerse güzel eyler çok doğru söylemişsin.güçlü olmaya çalış ki oğluşun senden destek alsın.güzel haberlerini bekliyoruz canım.

selam kızlar,

dün akşam yazmıştım, kimseler görmemiş mesajımı.
şansımı bir kez daha deneyim dedim...
bugün bende cinsiyeti öğrendim
ilk hamileliğim ve oğlum olacak nasipse. bugünden beri işyerinde miyim bulutların üstünde miyim bilemiyorum
normalde kız istiyordum başlarda. ama o kadar çok kişi oğlun olacak dedi ki ben de erkek hissetmeye ve istemeye başladım..
Allah hepsini hayırlı evlat etsin
bakalım bu mesajıma merhaba diyen olacak mı?
çok sevgiler :16::16::16::16:

gözünaydın canım allah tamamına erdirsin

Kızlar kaç tane hastane çıkışı almamız gerekiyor bilgisi olan varmı??? Ebebeğin mağazalarında hastane çıkışı kalmamış netten bakıyorum kumaşlarını beğenmezsem gider mağazadan başka şeylerle değiştiririm die düşündüm daha bir sürü şey alınacak sonuçta :3::3: Yardımınıza ihtiyacım var

canım 1 tane hastane çıkışı alsan diğerlerini tek tek almaya çalış daha iyi oluyor

Eki Görüntüle 1176628

canım ben kendime 6 aylık diyordum maşallah seni görene kadar göbiş çok sevimli

selam kızlar biz 15+5 olduk. Şuanda felaket bi diş ağrım var ne yapıcağımı şaşırdım çürük falan da yok . ilaç almak istemiyorum. Sizin bildiğiniz bişey varmı. Yardımınızı bekliyorummm :14:

parol kullanabilirsin canım öff kötüdür diş ağrısı geçmiş olsun

Herkese merhaba...

Zor zamanlar yaşıyorum

canım dualarım seninle inşallah o hastaneden mutlu haberlerle çıkıcaksın

Eki Görüntüle 1176628

Yok hayatım hepinizin gelişimi gayet normal, ben gülün diye resim koydum, ilk gebeliğimde bu aylarda benim karnım dümdüzdü, bunda böyle oldukarın kasları gevşediği için oluyor.

tok karna mı canım bu döbüş? benimde ilk gebeliğimde 22de falan çıkmıştı. bunda daha erken çıktı.

Herkese merhaba...

Zor zamanlar yaşıyorum

canım benim çok geçmiş olsun.. Allahım hayırlısını versin inşallah. ben de 3-4 gün hissetmediğim oluyor, hissetmiyorum diye olumsuz düşünme canım benim. güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Anaaam pipidas sende mi denizlidesinnn :) cogalioz gitgide :)

Günaydın pipidaşım :D ben manisadayım, eşim denizlili kayınvaldeler orda. Kızıma hamileyken burda doktor sıkıntısı yaşadım zaten, gününüde 8 gün geçmişti, apar topar denizliye gittim orda doğurdum. Yarında denizliye geliyoz. İlçede kayınvaldemler honazda.

annişler günaydınnnn :38:

günaydın tatlım

o bende de var malesef ya atamıyorum tahlillerimden korkuyorum ben şimdi ayrıntılı ultrason da yaklaştı :50:

Back
X