2014 Aralık Anneleri

canım bol bol dua ediyorum sana ve oğlişine rabbim hayırlısını versin inşallah bizi habersiz bırakma

Hmm..anladim canim..ben de aslen izmirliyim..isim dolayisiyla ordayim ben de :) merkezdeyim ama ben :) seviniom bole benim yasadigim yerden biri olunca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hmm..anladim canim..ben de aslen izmirliyim..isim dolayisiyla ordayim ben de :) merkezdeyim ama ben :) seviniom bole benim yasadigim yerden biri olunca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel yer Denizli iki haftada bir geliyoruz, ama honazı pek sevmiyorum çok sıkılıyorum orda

çok çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin .. dualarımız sizinle .. gelişmelerden haberdar et bizi ..

Günaydınlar

Canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Dualarım senin ve oğlun için. İnş Allah hayırlı haberler ile döneceksin hastaneden. Şu mübarek günlerde Rabbim oğlunu sağlıkla size bağışlasın inş Allah.

Eki Görüntüle 1176628

Kızlaaar ben bu hızla gidersem 2 aya kalmaz doğururum :)))

canım benim maşallah bende haftasonu çekip gönderiyorumm bebeğimi o zamansaa kardeşimin doğumgünü var süslenip püslenip çekilelim Yusuf beyimizlee

ya benim içimden en başından beri Yusuf geçiyordu herkes eski isim diyor yok çift koyun çocuk beğenmezse diğerini kullansın hiç sevmiyorum bu tarz yorumları .. kestirip atıyorum bazen kırıcı da oluyorum ama yapacak bişey yokk

Günaydın kızlar

Dün gece çok fena kasık ağrısı çektim. Sağ tarafımda. Ne sağa dönebildim ne sola. Sırt üstü öyle uykuya dalmışım. Benım gibi olan var mı?

Allahım bebeklerimizi korusun. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım benim senin Yusuf beyimizle... diye yorumunu okurken içimden geçiriyodum ne güzel isim Yusuf diye alttaki satırı okuyunca yazmak istedim kimin ne dediği önemli değil bence çok güzel bi isim kuranda geçiyor kulağa hoş geliyor söylemeside güzel hiç tereddüt etme sen ve eşin bu isme karar verdikten sonra gerisi geride kalsın

bende klasik anlamlı Kuranımızda geçen isimlerden yanayım kızım adı elif 2. kızımın adı Zeynep olucak inşallah erkek olsaydı kadir düşünüyorduk 3. çocuğumuza artık nasip eğer oda kız olursa ayşe düşünüyorum :)

Hadi bakalım senin de resmini bekliyoruz Yusuf ismi bence çok güzel bir isim kaldı ki sizin içinize sindiyse, beğendiyseniz başkalarıda doğursun da kendileri istedikleri ismi koysun Boşuna onları kafana takma.
Şimdi geçti değil mi ? Rahim büyüdüğünden midir neden bende de eğilirken göbek deliğimin altında ve hafiften kasıklarımda acıma,ağrı gibi bir şeyler var. Özellikle akşama doğru çok gerginleşiyor ve daha belirgin ağrı,sancı oluyor 2 gündür ama şiddetli değil. Hatta bu gün de olursa doktorumu arayayıp bi sorayım diyorum :26:
Amin. allah'a emanetiz biz de bebişlerimizde.

Ben de pipidasiniz olabilir miyiiiimm :) benim de esim denizlili kayinvaldemler esimin tarafi hep denizlide biz izmirde yasiyoruz iki haftada bir gidiyoruz denizliye kayinvaldemler pamukkale yolu uzerinde oturuyolar bu aksam gidicez hatta biz de :) koyleri de Baklan..

Kızlar yarın cinsiyet öğreneceğiz inşallah geçen %51 erkek demişti... Bakalım nedir Eğer erkekse Polat veya Baran düşünüyorum sizce nasıl fikir sahibi olalım eski isimlerden bile olabilir.... o kadar çok aynı ad varki... kız olursa pelin hoşuma gidiyor

pelin ilk gebeliğimde içimden geçen isimdi:) emre oldu. buna da karar verdik. onur ..

kızlar hastalara şifa olsun diye ayetelkürsi yasin falan okuyorlar ya bazen rastlıyoruz topiklerde...
hayrolsun ve bebeği için bizde okusak diyorum. hiç de bilmem kaç tane okunmalı , ne diye niyet edip ne diye duası edilecek vs. var mı bu işlerden anlayanımız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…