Ben de pipidasiniz olabilir miyiiiimm :) benim de esim denizlili kayinvaldemler esimin tarafi hep denizlide biz izmirde yasiyoruz iki haftada bir gidiyoruz denizliye kayinvaldemler pamukkale yolu uzerinde oturuyolar bu aksam gidicez hatta biz de :) koyleri de Baklan..
Ben de pipidasiniz olabilir miyiiiimm :) benim de esim denizlili kayinvaldemler esimin tarafi hep denizlide biz izmirde yasiyoruz iki haftada bir gidiyoruz denizliye kayinvaldemler pamukkale yolu uzerinde oturuyolar bu aksam gidicez hatta biz de :) koyleri de Baklan..
Maşallah Allah sağlıkla mutlulukla versin inşallah... Emre de olabilir Emreler yakışıklı oluyor abla der kardeşim :)))
kızlar kaç kilo aldınız ben 17 haftalığım 8 kilo geldi bile bana ..... frenliyorum artık meyve bile aldırmış yahuuuu
saol canım inşallah hepimize. emre yakışıklı evet, kız gibi güzel oğlum maşallah. hatta herkes bunun arkası kız, bu kız gibi güzel diyordu. arkası da oğluş oldu:)
Güle güle kullan canım. Hoş modeller. Kargo 1 lira olması süper gerçekten.
canım elbiseyi çok beğendim ama linki bulamadım.
pelin ilk gebeliğimde içimden geçen isimdi:) emre oldu. buna da karar verdik. onur ..
canım benim senin Yusuf beyimizle... diye yorumunu okurken içimden geçiriyodum ne güzel isim Yusuf diye alttaki satırı okuyunca yazmak istedim kimin ne dediği önemli değil bence çok güzel bi isim kuranda geçiyor kulağa hoş geliyor söylemeside güzel hiç tereddüt etme sen ve eşin bu isme karar verdikten sonra gerisi geride kalsın
bende klasik anlamlı Kuranımızda geçen isimlerden yanayım kızım adı elif 2. kızımın adı Zeynep olucak inşallah erkek olsaydı kadir düşünüyorduk 3. çocuğumuza artık nasip eğer oda kız olursa ayşe düşünüyorum :)
zayıf mı başladın? dr ne diyor 17 haftada 8 kiloya?
Hadi bakalım senin de resmini bekliyoruzYusuf ismi bence çok güzel bir isim kaldı ki sizin içinize sindiyse, beğendiyseniz başkalarıda doğursun da kendileri istedikleri ismi koysun Boşuna onları kafana takma.
Şimdi geçti değil mi ? Rahim büyüdüğünden midir neden bende de eğilirken göbek deliğimin altında ve hafiften kasıklarımda acıma,ağrı gibi bir şeyler var. Özellikle akşama doğru çok gerginleşiyor ve daha belirgin ağrı,sancı oluyor 2 gündür ama şiddetli değil. Hatta bu gün de olursa doktorumu arayayıp bi sorayım diyorum :26:
Amin. allah'a emanetiz biz de bebişlerimizde.
Yakışıklı abi desene kardeşi de öyle olur o zaman.... Olsun oğluna arkadaş işte iki kız veya iki erkek en güzeli ama benim bir kızım var bu sanırım erkek nasıl olacak bilmiyorum oğlun kaç yaşında
sağol canım
özelden yazdım linki
pelin güzel isimmiş ben isim konusunda hala kararsızım kızım duru defne ismini koymak istiyor sonra doğa düşündük ama hala içime sinmedi
maalesef 80 e gelmek üzereyim doktorum geçen iyi demişti ama 77 kiloydum bu ay sanki birden aldım anlamadım.....iştah da açıldı iyice tiksinmeler bittince
Yardım da eder de ben şimdi onun evinde oturuyorum evlenince evi bize bırakıp kendileri kiraya çıktılar aa sen burayı silmedin mi burayı böyle yapmıyo musun bak bn böyle yapardım diyince bana geliyolar işte
Yok canım neler neler diyorum ilk hamileliğmi öğrendiğimiz zaman balkonda mutfakta fln içiyodu ama şimdi odada camın önünde içiyo bana da tabi ki de geliyo duman ama ona göre gelmiyo anlatamıyorum napım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanmiyorum ben yumurta cok sevmeme ragmen max 2 yerim :)
Olsun ben 6 ayligini alicam yaz gelince giyer kizim o zaman daha cok yakisir :)
pelin ilk gebeliğimde içimden geçen isimdi:) emre oldu. buna da karar verdik. onur ..
Hoşgeldin canım :) seninde mi oğluşun olcak? Bizde iki haftada bir ordayız. Hatta bu hafta pamukkaleye gidelim dedi eşim ama benim tansiyon düşüyor sürekli, gitmicez sanırım :)
O ZAMAN BENDE DENİZLİLİ BİR PİPİDAŞIM
kızlar hastalara şifa olsun diye ayetelkürsi yasin falan okuyorlar ya bazen rastlıyoruz topiklerde...
hayrolsun ve bebeği için bizde okusak diyorum. hiç de bilmem kaç tane okunmalı , ne diye niyet edip ne diye duası edilecek vs. var mı bu işlerden anlayanımız?
Hadi bakalım senin de resmini bekliyoruzYusuf ismi bence çok güzel bir isim kaldı ki sizin içinize sindiyse, beğendiyseniz başkalarıda doğursun da kendileri istedikleri ismi koysun Boşuna onları kafana takma.
evet canım haklısınn .. tek teyze olarak kız kardeşim sürekli yorum yapma modunda bi sevemedi ısınamadı oğluşumuzun ismine ama ben dediğim gibi hamile kalmadan Yusuf diodum eşim de aynı şekilde doktorumuz erkek dediğinde ağladık Yusuf geliyor die
çok teşekkür ederim canım bende Elif ismini çok seviyorum..Bazı isimler ne eskiyor ne güzellikleri gidiyor bence Elif de Yusuf da öyle isimlerden .. kimseyi takmıyorum ama kız kardeşim çok cadı her görüştüğümüzde Yusuf ta %100 emin misin diye soruyor bende gerginim ztn hamilelik daha da bi gerdi , kimseden olumsuz yorum duymak istemiyorum ..
onur :) güzel olmuş canım, onur ismini de çok beğenirim. ismi gibi onurlu bir hayatı olsun inşallah..
hayrolsun konusunda çok iyi düşünmüşsün ama ben de ne kadar ne okumalı bilmem pek. biri ön ayak olursa okuyalım hepimiz..
saol arkadasşım sevindim beğenilmesine. senin ilk bebek miydi? oğlunmu vardı karıştırdımmı?
valla olalım okuyalım hem mübarek ramazan hem mübarek cuma günü. üstelik gebeyiz de. duamız kabul olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?