2014 Aralık Anneleri

O ZAMAN BENDE DENİZLİLİ BİR PİPİDAŞIM

Hoşgeldin canım :) seninde mi oğluşun olcak? Bizde iki haftada bir ordayız. Hatta bu hafta pamukkaleye gidelim dedi eşim ama benim tansiyon düşüyor sürekli, gitmicez sanırım :)

kızlar sürekli takip edip ilk kez yazanlardanım:) umarım doğru yere yazıyorumdur bulantıdan çok çektim şuan 16+1 haftalık hamileyim bulantılarım çok azaldı sizde durumlar nedir?

Maşallah Allah sağlıkla mutlulukla versin inşallah... Emre de olabilir Emreler yakışıklı oluyor abla der kardeşim :)))

saol canım inşallah hepimize. emre yakışıklı evet, kız gibi güzel oğlum maşallah. hatta herkes bunun arkası kız, bu kız gibi güzel diyordu. arkası da oğluş oldu:)

saol canım inşallah hepimize. emre yakışıklı evet, kız gibi güzel oğlum maşallah. hatta herkes bunun arkası kız, bu kız gibi güzel diyordu. arkası da oğluş oldu:)

Yakışıklı abi desene kardeşi de öyle olur o zaman.... Olsun oğluna arkadaş işte iki kız veya iki erkek en güzeli ama benim bir kızım var bu sanırım erkek nasıl olacak bilmiyorum oğlun kaç yaşında

Güle güle kullan canım. Hoş modeller. Kargo 1 lira olması süper gerçekten.

sağol canım

canım elbiseyi çok beğendim ama linki bulamadım.

özelden yazdım linki

pelin ilk gebeliğimde içimden geçen isimdi:) emre oldu. buna da karar verdik. onur ..

pelin güzel isimmiş ben isim konusunda hala kararsızım kızım duru defne ismini koymak istiyor sonra doğa düşündük ama hala içime sinmedi

çok teşekkür ederim canım bende Elif ismini çok seviyorum..Bazı isimler ne eskiyor ne güzellikleri gidiyor bence Elif de Yusuf da öyle isimlerden .. kimseyi takmıyorum ama kız kardeşim çok cadı her görüştüğümüzde Yusuf ta %100 emin misin diye soruyor bende gerginim ztn hamilelik daha da bi gerdi , kimseden olumsuz yorum duymak istemiyorum ..

aynen canım şimdi geçti. benimde akşama doğru oluyor ne oluyorsa. ararsan doktoru yaz olur mu :)

oğlum tam 2,5. doğunca 35 ay oluyor araları. evet bende iki oğlan olsun istedim, hayırlısı böyle imiş. senin kızın kaç yaşında?

sağol canım

özelden yazdım linki

pelin güzel isimmiş ben isim konusunda hala kararsızım kızım duru defne ismini koymak istiyor sonra doğa düşündük ama hala içime sinmedi

bir kızın var ve ismi duru doğru mu anladım. ikinciye defne de uyar doğa da uyar. çok uyumlu canım.

maalesef 80 e gelmek üzereyim doktorum geçen iyi demişti ama 77 kiloydum bu ay sanki birden aldım anlamadım.....iştah da açıldı iyice tiksinmeler bittince

kilo alınır verilir dert değil de , hızlı gidince şeker çıkması endişesi var işte

Günaydın kızlar,
Dün çok kötü bir gündü benim için, her yediğimi çıkardım ve akşam halden düştüm bayılacak gibi oldum. basınçtan mı artık neden bilmiyorum baş ağrım da başladı. kendimi 4 ay bitince bulantılar bitecek diye şartlamışım sanırım, sinirlerim bozuldu bütün gün ağladım neden bitmiyor, dayanamıyorum diye. sonra da üzülüyorum öyle dediğim için bir de o yüzden kendimi yiyorum, Allah aratmadı çok şükür hemen hamile kaldım, ben hala isyan ediyorum gibi oluyor.
dün hiç geçmeyecek sandım ama geçti çok şükür, bugün daha iyi olur inşallah.

ev işleri hepimizin ortak derdi aslında ama takma kafana sen, ne kadar rahat olursan o kadar az söyleniyorlar :) benim kayınvalidem de çok iyidir hoştur ama her şeye karışır aynen seninki gibi ben şöyle yaparım ben böyle yaparım der. ben de başlarda çok takardım, baktım kötü niyetli değil, he deyip geçiyorum şimdi. valla eve temizlikçi alıyorum, halıları sildirdim diyorum kayınvalideme. halıları önce süpürüp sonra silseydi diyor, ben de içimden he bi sen biliyorsun zaten diyip dışımdan da öyle yaptı anne diyorum

Sanmiyorum ben yumurta cok sevmeme ragmen max 2 yerim :)
Olsun ben 6 ayligini alicam yaz gelince giyer kizim o zaman daha cok yakisir :)

evet o zaman tam sevilme zamanları bir de, oy yerim ben onları. eskiden de bebekleri çocukları çok severdim ama şimdi dışarıda görünce daha çok içim gidiyor sanki :)

pelin ilk gebeliğimde içimden geçen isimdi:) emre oldu. buna da karar verdik. onur ..

onur :) güzel olmuş canım, onur ismini de çok beğenirim. ismi gibi onurlu bir hayatı olsun inşallah..

hayrolsun konusunda çok iyi düşünmüşsün ama ben de ne kadar ne okumalı bilmem pek. biri ön ayak olursa okuyalım hepimiz..

Hoşgeldin canım :) seninde mi oğluşun olcak? Bizde iki haftada bir ordayız. Hatta bu hafta pamukkaleye gidelim dedi eşim ama benim tansiyon düşüyor sürekli, gitmicez sanırım :)

Eveeett oglus geliyo bize de insallah :) Ayy ben de dedim esime gidelim bu h.sonu pamukkaleye diye biz gitcez heralde :)

O ZAMAN BENDE DENİZLİLİ BİR PİPİDAŞIM

Hosgeldin canim aramizaaaa hayirli olsun oglusun :)

canım çok iyi olur topluca okumaya başlasak, ama bende nasıl başlanır niyetine bilemiyorum okumalara katılırım bir bilen arkadaşımız başlatsa çok güzel olur şu mübarek günlerin hürmetine birimizden birinin duası kabul olur inşallah,

Canim bence cok basarili bi secim Yusuf :) Allah nasip ederse bizim de oglumuz olcak biz de Yusuf Deha koyucaz ismini. rahmetli kayinpederimin ismiydi Yusuf ve cok iyi niyetli temiz kalpli biriydi ben Yusuf ismindeki kisilerin oyle olacagina inaniyorum ve cok seviyorum bu ismi cocugumuzu her iki isime de alistiricaz kismetse..

saol arkadasşım sevindim beğenilmesine. senin ilk bebek miydi? oğlunmu vardı karıştırdımmı?

valla olalım okuyalım hem mübarek ramazan hem mübarek cuma günü. üstelik gebeyiz de. duamız kabul olur insallah

yok canım benim daha ilk olacak Allah nasip ederse. ne geleceği de belli değil daha, öğrenemedik gitti cinsiyeti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…