Canim bence cok basarili bi secim Yusuf :) Allah nasip ederse bizim de oglumuz olcak biz de Yusuf Deha koyucaz ismini. rahmetli kayinpederimin ismiydi Yusuf ve cok iyi niyetli temiz kalpli biriydi ben Yusuf ismindeki kisilerin oyle olacagina inaniyorum ve cok seviyorum bu ismi cocugumuzu her iki isime de alistiricaz kismetse..
Canım Bende pek bilmem ama hani 41 tane yasin okuyorlar ya öyle okuyabiliriz. Bunun başlama şekli falan yoktur ki amaç belli. Maksat her kesin duasını almış olması. Okumak isteyenler Hayrolsun kardeşimiz için dua edip onun için okuyorum deyip başlamak. Genelde her kişiden 1 tane alınıyor. 41 yaparız demi. Ayetel kürsinin sayısını bilmiyorum. Okumak isteyenler yazsın. okuyanların listesini tutarım ben. Okuyanlarda listede kontrol eder kaçırdığım varsa söylerler. Herkese uyarsa başlayalım bu mübarek günde.kızlar hastalara şifa olsun diye ayetelkürsi yasin falan okuyorlar ya bazen rastlıyoruz topiklerde...
hayrolsun ve bebeği için bizde okusak diyorum. hiç de bilmem kaç tane okunmalı , ne diye niyet edip ne diye duası edilecek vs. var mı bu işlerden anlayanımız?
Ohh çok almışsın amaaan sağlıklı olsunlarda alalım. Bende 5 kilo aldım 19. haftamdayım. Meyve asıl kiloyu aldıranmış zaten.kızlar kaç kilo aldınız ben 17 haftalığım 8 kilo geldi bile bana ..... frenliyorum artık meyve bile aldırmış yahuuuu
Hoşgeldin o zaman. Ben 19. haftalığım hiç bulantı çekmedim. Seninkinin geçmesine çok sevindim. Darısı geçmeyenlerin başına İnş ALlah.kızlar sürekli takip edip ilk kez yazanlardanım:) umarım doğru yere yazıyorumdur bulantıdan çok çektim şuan 16+1 haftalık hamileyim bulantılarım çok azaldı sizde durumlar nedir?
Ararsam yazarım mutlaka.aynen canım şimdi geçti. benimde akşama doğru oluyor ne oluyorsa. ararsan doktoru yaz olur mu :)
Canım Bende pek bilmem ama hani 41 tane yasin okuyorlar ya öyle okuyabiliriz. Bunun başlama şekli falan yoktur ki amaç belli. Maksat her kesin duasını almış olması. Okumak isteyenler Hayrolsun kardeşimiz için dua edip onun için okuyorum deyip başlamak. Genelde her kişiden 1 tane alınıyor. 41 yaparız demi. Ayetel kürsinin sayısını bilmiyorum. Okumak isteyenler yazsın. okuyanların listesini tutarım ben. Okuyanlarda listede kontrol eder kaçırdığım varsa söylerler. Herkese uyarsa başlayalım bu mübarek günde.
Ben okurum arkadasim. Zati kotu bi şeyler var gibi hissediyorum haber verirdi yoksa. Cok moralim bozuldu, içim sıkıldı. Belki bi faydamiz olur Hayrolsun ve bebisine ; (
Canım Bende pek bilmem ama hani 41 tane yasin okuyorlar ya öyle okuyabiliriz. Bunun başlama şekli falan yoktur ki amaç belli. Maksat her kesin duasını almış olması. Okumak isteyenler Hayrolsun kardeşimiz için dua edip onun için okuyorum deyip başlamak. Genelde her kişiden 1 tane alınıyor. 41 yaparız demi. Ayetel kürsinin sayısını bilmiyorum. Okumak isteyenler yazsın. okuyanların listesini tutarım ben. Okuyanlarda listede kontrol eder kaçırdığım varsa söylerler. Herkese uyarsa başlayalım bu mübarek günde.
Ben okurum arkadasim. Zati kotu bi şeyler var gibi hissediyorum haber verirdi yoksa. Cok moralim bozuldu, içim sıkıldı. Belki bi faydamiz olur Hayrolsun ve bebisine ; (
Tamam o zaman listemiz başlasın. Çevrenizdekilerden de alabilirseniz alın da 41 e tamamlayalım İnş Allah.
Swift .................. 1 tane (akşam okuyacağım)
oznurrd .............. 1 tane
Hadi kızlar devam edelim inş Allah.
Canım Bende pek bilmem ama hani 41 tane yasin okuyorlar ya öyle okuyabiliriz. Bunun başlama şekli falan yoktur ki amaç belli. Maksat her kesin duasını almış olması. Okumak isteyenler Hayrolsun kardeşimiz için dua edip onun için okuyorum deyip başlamak. Genelde her kişiden 1 tane alınıyor. 41 yaparız demi. Ayetel kürsinin sayısını bilmiyorum. Okumak isteyenler yazsın. okuyanların listesini tutarım ben. Okuyanlarda listede kontrol eder kaçırdığım varsa söylerler. Herkese uyarsa başlayalım.
Tamam o zaman listemiz başlasın. Çevrenizdekilerden de alabilirseniz alın da 41 e tamamlayalım İnş Allah.
.
Canım beni de ekler misin listeye..inşallah Rabbim kabul eder.. Aytel kürsi mi yoksa yasin mi okuyoruz tatlım kesin olarak????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana da yaz canım 1 tane, eksik kalırsa ekleriz yine. Ayetel Kürsi de 170 diye biliyorum, okuyacaksak onu da kaç tane okuyacağımızı ekleyebiliriz listeye.
ben 20 tane ayetel kürsi okudum canım
Canlarım ikisinide okuyalım o zaman Ayetel kürsi sayısı 170.
Yasin 41
Tamam o zaman listemiz başlasın. Çevrenizdekilerden de alabilirseniz alında tamamlayalım İnş Allah.
......................... YASİN ............................ AYETEL KÜRSİ
Swift .................. 1 tane (akşam okuyacağım).1 tane
fananay .............. 1 tane ............................ 1 tane
agaydin .............. 1 tane ............................. 1 tane
fatmaaskin1 ................................................ 20 tane
Canlarım ikisinide okuyalım o zaman Ayetel kürsi sayısı 170.
Yasin 41
Tamam o zaman listemiz başlasın. Çevrenizdekilerden de alabilirseniz alında tamamlayalım İnş Allah.
......................... YASİN ............................ AYETEL KÜRSİ
Swift .................. 1 tane (akşam okuyacağım).1 tane
fananay .............. 1 tane ............................ 1 tane
agaydin .............. 1 tane ............................. 1 tane
fatmaaskin1 ................................................ 20 tane
Canım ben de 1 yasin 1 ayetel kürsi okurum. Rabbim şifa versin inşallah
Ah canlarım... Dua mı başlattınız? Çok duygulandımRabbim hepinizin muradını versin.. Bebekleriniz sağ salim kucağınıza alın inşallah..
Ben dün gece evde çok sancı çektim, tam sabah ezanı okunurken oğlumu doğurdum... Çok zor bir geceydi... Hastaneye gidip kalan parçaları da temizlettik.. Benim oğlum melek oldu. Rabbim kimseye böyle ve daha kötü acılar yaşatmasın. Herkese sağlıklı sıhatli hayırlı doğumlar nasip etsin. 4 ayımı benimle paylaştığınız, desteğiniz için çok teşekkür ederim...
Ben okudum canim 1 yasin ekleyebilirsin..
Ah canlarım... Dua mı başlattınız? Çok duygulandımRabbim hepinizin muradını versin.. Bebekleriniz sağ salim kucağınıza alın inşallah..
Ben dün gece evde çok sancı çektim, tam sabah ezanı okunurken oğlumu doğurdum... Çok zor bir geceydi... Hastaneye gidip kalan parçaları da temizlettik.. Benim oğlum melek oldu. Rabbim kimseye böyle ve daha kötü acılar yaşatmasın. Herkese sağlıklı sıhatli hayırlı doğumlar nasip etsin. 4 ayımı benimle paylaştığınız, desteğiniz için çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?