- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
canim tabloda istenen bilgileri yaziyorsun topik sahibi seni ekliyor. Gerçi ben iki kere belirttim ama hala eklenmemisimbende aralık annesi olacağım inşallah listeye nasıl ekleniyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim tabloda istenen bilgileri yaziyorsun topik sahibi seni ekliyor. Gerçi ben iki kere belirttim ama hala eklenmemisimbende aralık annesi olacağım inşallah listeye nasıl ekleniyor?
canim tabloda istenen bilgileri yaziyorsun topik sahibi seni ekliyor. Gerçi ben iki kere belirttim ama hala eklenmemisim![]()
Fananay had gözün aydın canıııım![]()
Kızlar az evvel yazdım ama gözden kaçtı sanırım
Bugün bir arkadaşım uğradı hamile kendisi bir oğlu var ikincide erkek geliyor diye üzülmüştü kız... Dün doktora gitmiş kontrole üstelik 21nci haftanın İçinde meğer bebişi kızmış göbek kordonu Her defasında ucu denk gelmiş pipi sanmış dr.u :) Sizinle paylaşayım dedim ben yine korktum bu cinsiyet değişmesinden :O tam da yavaştan alışverişe başlayım diyordum:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım aynı korku bnde de var 16+3 de öğrendim bnde erkekse değişmez diyolar genelde pipi görünmüşse ama böyle değişmeleri duyunca bnde korkuyorum haftaya kontrolüm 20 haftalık olucam o zamanda erkek derlerse artık tamam kesin dicem :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım hep öyle duyduk erkekse değişmez dediler Ama bugün duyunca garip oldum mesaj mı yoksa diye:))
bir de ben değişimi bi kez yaşadığım için iyice tırstım :O
dr erkekmiş deyince farklı dr.â gittim düşün cinsiyet öğrenmeye geldim dedim adama:)),ikiside erkek dedi ama şuan kafam karıştı oğlum diye sevmeye korkuyorum :) benim kontrole de daha çok var senin gibi...ama. kesin dayanamam ben bu haberden sonra :)
Ya sipa kimildasin die cikolata yiorum heptembel olcak benimki sanirim..bakalim hangimiz pes edicek
Selam kızlar
Fananay tebrik ederim hissetmissin bebeğini
Darısı bize artık, ben de bekliyorum heyecanla
Cinsiyet değişimi konusu benim de kafama takılıyor
Öğrendiğim gün doktora net mi diye sormayi unuttum heyecandan sonra watsapdan sordum kaale alıp cevap vermedi, inşallah kizmamistir soruma
Oğlum diye konuşuyorum hep, değişirse çok garip olur cidden
Bayramdan sonra gitcem ben ayrıntılı ultrason için
O zaman netleşir artık
Banada erkek dediler 16+3 te ama kesin dedi doktorum ya zaten tum arkadaslarim senden kiz annesi olmaz diyor 😜😜oglum olsun istiorum bende.
Evet canım hep öyle duyduk erkekse değişmez dediler Ama bugün duyunca garip oldum mesaj mı yoksa diye:))
bir de ben değişimi bi kez yaşadığım için iyice tırstım :O
dr erkekmiş deyince farklı dr.â gittim düşün cinsiyet öğrenmeye geldim dedim adama:)),ikiside erkek dedi ama şuan kafam karıştı oğlum diye sevmeye korkuyorum :) benim kontrole de daha çok var senin gibi...ama. kesin dayanamam ben bu haberden sonra :)
Küçükken öğrendiyse ilk 12 13 haftalarda mesala değişebilir de 16 haftada öğrendim ben ya snde bir değil iki doktora gitmişin seninki daha garanti hadi biri yanlış gördü diğeri de mi yanlış gördü seninki kesindir :)
Ainen ya oglusum olsun adini bile koyduk :) babasina karsi cephe bile kurduk 👼
Ne guzel cnm benimki gecenlerde kimildar gibi oldu 3-4 gundur bisey yok napio icerde biomiom karnimda cok buyumuo 19. Haftaya girdim?kızlaaaaaaaaaaaaaarrrr ilk tekmemi yedimmmmm![]()
çok değişik duygular içersindeyim
![]()
çok şükür Ya RABBİM!
Canim bencede degismez artik seninki rahat ol.benimki degisirse bana surpriz olur artik hep kizim diyorum ama alisveris yapmiyorum dr kesin bise desin once diye :)Kızlar az evvel yazdım ama gözden kaçtı sanırım
Bugün bir arkadaşım uğradı hamile kendisi bir oğlu var ikincide erkek geliyor diye üzülmüştü kız... Dün doktora gitmiş kontrole üstelik 21nci haftanın İçinde meğer bebişi kızmış göbek kordonu Her defasında ucu denk gelmiş pipi sanmış dr.u :) Sizinle paylaşayım dedim ben yine korktum bu cinsiyet değişmesinden :O tam da yavaştan alışverişe başlayım diyordum:what:
Kızlar eşimin aktarcı arkadaşı var ve çatlak için bu yağı önermiş bende bunu denicem bakalım işe yarayıp yaramadığını doğumdan sonra görcez
İçinde ; Badem, Kakao, Fındık, Portakal, Acıbadem, Kayısı, Kabakçekirdeği ve Susam yağları var Eki Görüntüle 1178591
Canım işte 12 de kızdı bizim sıpa 15 in içinde erkek olduğunu öğrendik bi gittik dr pat diye pipisi dedidediğin gibi iki dr diyince artık kesin diyorduk bugün arkadaşımın 21nci haftada değişince kafam karıştı hemen zaten doktora erken gitmek için bahane arıyordum
yok ya kesin bizimkiler kesin sakin olalım :))
Ayyy bizde aynı :) Yağız Eymen imiz olacak inşallah :) babamız. Kolye bile almış bana oğlumun hediyesi diye Yağız yazdırmış :)
Ne guzel cnm benimki gecenlerde kimildar gibi oldu 3-4 gundur bisey yok napio icerde biomiom karnimda cok buyumuo 19. Haftaya girdim?
Canim bencede degismez artik seninki rahat ol.benimki degisirse bana surpriz olur artik hep kizim diyorum ama alisveris yapmiyorum dr kesin bise desin once diye :)
12 hafta garanti değil ki zatn canım tahmini bişi söylüyolar hele sen 2 doktora gitmiişin senin kesi
usg de oynarken izlemekde cok heycanlı ama inşallah görürsün bi dahaki sefere:)) peki sen kac haftalıksın canım bebeği genelde hangi bölgelerde pıt pıtlarken hissediyorsun:26::26: