2014 Aralık Anneleri

sağol canım, hiç aklımıza gelecek şeyler bile değil ki bunlar. Tecrübe işte... :) ilk olarak dediğinden başlamak gerek o halde.

öle ufacık oluyorlarki bezini bağlarken bile tırsıyo insan canı yanacak bi tarafı çıkacak diye hele göbeği düşene kadar içim acırdı her altını değiştirmemde

oy oy maşallah insan her an hissetmek istiyo sonra ama çok şiddetli olanlarını hissedebiliyoruz ancak daha sonra günlük hissetmeye başlıcaz nasipse

naber canım nasılsın?
geçmiş olsun bu arada. nasıl belirtilerle şikayetle gittin de aort yetmezliği teşhisi kondu:)
Benim özellikle geceleri cok carpintim oluyordu, kardiyolojiye gittim ekg efor kalp ultrasonu hepsine bakildi ozaman. Dogustan kalp kapakciginda cökme varmis, bunun disinda aort yetmezligi teshisi konulmustu. 6 ayda bir kontrole cagirmisti. Tabi kac sene oldu ben gitmedim ihmal ettim. Dogumdan once gidicem bir kontrole. Bu arada senin nasil gidiyor hamilelik?

Son düzenleme:

tamam cnm Rabbime tevekkül ettim o benim için hayırlısını bilir ,söz bundan sonra bebeği üzmeyeceğim kafama takıp.çok çok sağol

Ay teşekkür ettim canımcığım, şimdi daha da içime sindi

Yok gitmedim cnm, benim kontrol cuma gunu. Bu hafta 20.ci haftaya girdim. Bakalim gatadaki dr ayrintili istemesse ozele gidicem.

yağ kullanan annişler ben de yağ kullanmak istiyorum ama çok vıcık vıcık olur sıcakta diye alamadım hala cesaret edip. daha bişey kullanmadım çatır çatır çatlayacağım Allah korusun. hangi yağlar daha hafif ? böyle sürünce emiyor mu vıcık vıcık mı gezeceğiz mecburen? sadece bebe yağı yetmez mi acaba o daha iyi emiliyomuş diye duymuştum doğru mu ki??? bide vazelinin içinde petrolin var demişti bi arkadaş siz farklı bir vazelin mi kullanıyorsunuz?çokmsoru sordum galiba:44:

canım benim çok geçmiş olsun ihmal etme git. ben iyiyim şükür. 18+5 bugun. ctesiden beri pıtpıt hissediyorum sabahları 9,5 10 gibi.
hareketsizlikten kaynaklanan ödem var ayaklarımda. yürümem lazım. olmuyorrrr. iftardan sonra masayı topla çocuğu uyut ( üçümüz bir olmazsak uyumaz) derken saat oluyor 22. dışarda 12ye kadar herkes oturuyor ortam müsait ama gecenin 22sinde bende derman kalmıyor yürümeye. eşim ben gelince git iftara kadar yürü diyor, o zaman da güneş oluyor dışarda. Apt.da spor salonu var ama koşu bandından da korkuyorum tansiyonum düşer vs diye onda da yürüyemiyorum. ilk gebelikte her gün 5 km yürüyen biri olarak kafayı yürüyememeye takmış durumdayım.

sen hissediyormusun bebeğini. oğlun nasıl?

Ah canım ah.. Doğum öncesi çok ahkam kesilir şöyle yapacağım böyle yapacağım, şunu asla yapmayacağım falan..:)) Ama çoğu fos çıkar.. Çünkü her bebeğin huyu suyu farklı yeter ki o rahat etsin ve dolayısıyla sen de rahat et diye kural mural tanımıyo insan.. 1-3 yaş arası çocuğun anneye tam bağımlı olduğu bir dönem olduğu için gecelleri de genelde birlikte yatılıyor..Benim kızım aşırı huysuzdu geceleri, kah ayakta, kah koltuk tepelerinde, kah ayağımda sallaya sallaya saahı sabah ettik 7-8 aya kadar. Kimi bebek de gece yatar sabah kalkar.. Bebeğine göre şekil alıyorsun kısacası, tecrübe sökmüyor bu konuda.))

öle ufacık oluyorlarki bezini bağlarken bile tırsıyo insan canı yanacak bi tarafı çıkacak diye hele göbeği düşene kadar içim acırdı her altını değiştirmemde

Ayy bak o günleri hatırladım şimdi..

kızlar dr benim minnakı kıza benzetti..sanırım 2. prensesim geliyooooo
Gözünaydın canım..

Sakın ihmal etme canım, gebeliğin ilerledikçe sıkıntıların artabilir, doktorunla da mutlaka paylaş bu durumunu.

canım merhaba
siteyi biraz inceledim gerçekten fiyatları çok uygun inşallah iyide çıkarlarsa fiyatlar çok güzel

ya ben bayadır bakıyordum da alsammı almasam mı sonunda bi deniyim diye aldım... butikbebe de de kargo bedavaymış... 0 bpa emzikler biberonlar baya uygundu. bugün alışveriş günü yaptım. inşallah biberonlarda iyi çıkar...

canım bide bol bol mendil al çok lazım oluyo bebiş kuzunca terleyınce emzirirken çok büyük yardımı oluyo bide ayaklı altlardan alma bol bol çorap al kuzular kış sıpası olacak çünkü

aaa mendil hiç aklıma gelmedi ondan da alalım benimkiler ikiz terleyince filan kalırım öyle yaaa...

annemde illa ayaklı alt olsun istiyor bende istemiyorum ama neyse bunlar gelsin güzel çıkarsa birde diğerlerinden alırız çorapta 20 yi geçtik malum ikisi de kız öyle çorap filan kızlara renkli ponponlu şeker oluyor aldıkça alıyorsun...

Bakma öyle yazdığıma bakalım bebiş 6.ayında ayrılmayı isteyecek mi ? Her bebiş farklı huya suya sahip belkide babasını yataktan atar biz oğluşumla yatarız belli mi olur. Kesinlikle büyük konuşmak istemiyorum ne olur ne olmaz

Bende sizin Naz'a çok güldüm Şimdikiler büyümüş te küçülmüş cinsinden.
AAAA daha neler duyacağız öylesi de mi varmış
ahhh ahhh bir kere oldu mu insan sürekli devamını istiyor. Benim ki bu öğleden sonra çoştu. Habire tepikliyor çok güzel yaaa. İnş Allah senide fazla bekletmez diğer tepikler hemen gelir

Malesef cnm hissetmiyorum hic, en ufak kıpırdama yok( ben yurumeyi bırak işten eve kendimi nasil attigimi bilmiyorum. 2 tencere yemek yaparsam anca o benim butun hareketim:)) sonrada direk yatak. Kafami kaldiramiyorum inan o kadar halsizlik var. Dr un verdigi hicbir vitamin ve kan hapinida kullanmiyorum bulantilar devam ettigi icin. Kizimda hareketleri daha cabuk hissetmistim ama bunu hissedemiyorum burda herkes benden sonra ama cogu kisi hissetmeye baslamis, insallah olumsuz bir durum yoktur, cuma gununku kontrolu iple cekiyorum oglusumu gormek icin.

benimkide ikiz canım dr büyük ihtimal kız -kız dedi bizede grubumuz var oraya takıldığın şeyler olursa yazabilirsiniz canım ikiz anneleri olarak sıkıntılarımızı paylaşıyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714429

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…