sağol canım, hiç aklımıza gelecek şeyler bile değil ki bunlar. Tecrübe işte... :) ilk olarak dediğinden başlamak gerek o halde.
kızlar dr benim minnakı kıza benzetti..sanırım 2. Prensesim geliyooooo
kızlaaaaar asıl ilk hareketi anlatmayı unuttum ..
Dün ilk defa hissettim misafirlerimiz vardı iftara arkadaşımla makinayı dizerken birden sol alt tarafım titredi,böle aynen dedikleri gibi göz seyirmesinin uzun ve şiddetli olanı .. çok heyecanlıydı bee
Benim özellikle geceleri cok carpintim oluyordu, kardiyolojiye gittim ekg efor kalp ultrasonu hepsine bakildi ozaman. Dogustan kalp kapakciginda cökme varmis, bunun disinda aort yetmezligi teshisi konulmustu. 6 ayda bir kontrole cagirmisti. Tabi kac sene oldu ben gitmedim ihmal ettim. Dogumdan once gidicem bir kontrole. Bu arada senin nasil gidiyor hamilelik?naber canım nasılsın?
geçmiş olsun bu arada. nasıl belirtilerle şikayetle gittin de aort yetmezliği teşhisi kondu:)
evet hayatım, bilindiği üzere naz da kıza yakışır :) bilmiyorum artık ne çıkarım yapmak gerek bu durumdan
bu arada eşine de çok güldüm
canım çok faydalı bilgiler vermişsin, sağol. biz de bez stoklayalım diye düşünüyorduk ama hangisinden ne kadar ne almak gerek hiçbir şey bildiğimiz yok tabii. rastgele almamış olucam sayende :)
canım hiç bozma moralini, şimdiye kadar yolunda gitmiş her şey, bundan sonra da öyle devam eder inşallah, korkma. benim de bir arkadaşım hamile olduğunu bilmeden böbrekleri ağrıyınca antibiyotik almış bir süre. o da çok korktu ama çok şükür şimdi çok tatlı, sağlıklı bir kızı var maşallah. çok erken alınan ilaçlar pek etki etmiyormuş diye duymuştum ben de. kendini strese sokup bebişini huzursuz etme artık canım..
Canım benim eltim aldı ikeadan beşik çok memnun.. Oğlu 1,5 yaşında ilk başta mobilya bir beşik aldı ama hiç kullanamadı çünkü çocuk hareketlenince içinden çıkmaya filan kalktı.. Bende ikeadan almayı düşünüyorum kesinlikle...
o zaman demek ki stok yapalım derken abartmamamız gerekiyor 4-5 paket alıp :)
aynen öyle yatsınlar :) mustela veya sebamedden birini alacağım ben artık
ya ben hep diyorum kendimi anne olacak gibi hissetmiyorum diye ama kucağına alınca hissedersin diyorlar :) bir de hareketlerini hissedince de oluyormuş sanırım.
canım sen ayrıntılıya gittin mi, yazdın da ben mi kaçırdım acaba?
Benim özellikle geceleri cok carpintim oluyordu, kardiyolojiye gittim ekg efor kalp ultrasonu hepsine bakildi ozaman. Dogustan kalp kapakciginda cökme varmis, bunun disinda aort yetmezligi teshisi konulmustu. 6 ayda bir kontrole cagirmisti. Tabi kac sene oldu ben gitmedim ihmal ettim. Dogumdan once gidicem bir kontrole. Bu arada senin nasil gidiyor hamilelik?
Ah canım ah.. Doğum öncesi çok ahkam kesilir şöyle yapacağım böyle yapacağım, şunu asla yapmayacağım falan..:)) Ama çoğu fos çıkar.. Çünkü her bebeğin huyu suyu farklı yeter ki o rahat etsin ve dolayısıyla sen de rahat et diye kural mural tanımıyo insan.. 1-3 yaş arası çocuğun anneye tam bağımlı olduğu bir dönem olduğu için gecelleri de genelde birlikte yatılıyor..Benim kızım aşırı huysuzdu geceleri, kah ayakta, kah koltuk tepelerinde, kah ayağımda sallaya sallaya saahı sabah ettik 7-8 aya kadar. Kimi bebek de gece yatar sabah kalkar.. Bebeğine göre şekil alıyorsun kısacası, tecrübe sökmüyor bu konuda.))ahahahah çook eğlendim işte bu yorumu okurken .. yeni jenerasyon çok fena cidden 4 yaşında dedeyle markete gidip annesine ped alan minik Naz'ımız var bizimde iş yerinden bir arkadaşın kızı şok oldum ki iş üstünde görme olayını düşünemiyorum işte 3-4 yaş bile çok geç kararlı olup 6.ayda fln ayırmak lazımm deneyimli anneleri dinlemek istiyorum ya nerdesinizzzz
öle ufacık oluyorlarki bezini bağlarken bile tırsıyo insan canı yanacak bi tarafı çıkacak diye hele göbeği düşene kadar içim acırdı her altını değiştirmemde
Gözünaydın canım..kızlar dr benim minnakı kıza benzetti..sanırım 2. prensesim geliyooooo
Benim özellikle geceleri cok carpintim oluyordu, kardiyolojiye gittim ekg efor kalp ultrasonu hepsine bakildi ozaman. Dogustan kalp kapakciginda cökme varmis, bunun disinda aort yetmezligi teshisi konulmustu. 6 ayda bir kontrole cagirmisti. Tabi kac sene oldu ben gitmedim ihmal ettim. Dogumdan once gidicem bir kontrole. Bu arada senin nasil gidiyor hamilelik?
canım merhaba
siteyi biraz inceledim gerçekten fiyatları çok uygun inşallah iyide çıkarlarsa fiyatlar çok güzel
canım bide bol bol mendil al çok lazım oluyo bebiş kuzunca terleyınce emzirirken çok büyük yardımı oluyo bide ayaklı altlardan alma bol bol çorap al kuzular kış sıpası olacak çünkü
Bakma öyle yazdığıma bakalım bebiş 6.ayında ayrılmayı isteyecek mi ? Her bebiş farklı huya suya sahip belkide babasını yataktan atar biz oğluşumla yatarız belli mi olur. Kesinlikle büyük konuşmak istemiyorum ne olur ne olmazahahahah çook eğlendim işte bu yorumu okurken .. yeni jenerasyon çok fena cidden 4 yaşında dedeyle markete gidip annesine ped alan minik Naz'ımız var bizimde iş yerinden bir arkadaşın kızı şok oldum ki iş üstünde görme olayını düşünemiyorum işte 3-4 yaş bile çok geç kararlı olup 6.ayda fln ayırmak lazımm deneyimli anneleri dinlemek istiyorum ya nerdesinizzzz
AAAA daha neler duyacağız öylesi de mi varmışcanım geri değiştirebileceğin bi yerden almak en iyisi stokladığın marka alerji pişik yapabilir göbek oyuntusu olan bebk bezleri var 1 paket ondan alabilirisn göbek bağı düşene kadar idare eder zaten büyük kolaylık oluyo
ahhh ahhh bir kere oldu mu insan sürekli devamını istiyor. Benim ki bu öğleden sonra çoştu. Habire tepikliyorkızlaaaaar asıl ilk hareketi anlatmayı unuttum ..
dün ilk defa hissettim misafirlerimiz vardı iftara arkadaşımla makinayı dizerken birden sol alt tarafım titredi,böle aynen dedikleri gibi göz seyirmesinin uzun ve şiddetli olanı .. çok heyecanlıydı bee
CANIM İLK 6 AY BEBĞİ GÖREBİLİEĞİN MESAFEDE BEŞİĞİNDE YATIRABİLİRSİN KUSMA BOĞULMA TERS DÖNME OLAYINA KARŞI KONTROL AMAÇLI 6 AY ÇK DİKKATLİ OLMAK LAZIM BEN KIZIMI DOĞURDUĞUMDA TECRÜBE SIFIRDI BENDE 3 GÜNLÜKTÜ EMZİRİRKEN HIÇKIRDI SÜTÜ GENZİNE KAÇIRDI AZ DAHA KAYBEDİYORDUM KUZUMU O OLAYDAN SONRA AYRI YATIRAMADIM KIZIMI UYKU BİLE UYUYAMADIM NERDEYSE DOKTOR BEYNİNİN DUYGUSAL LOBU ÇOK ETKİNLEŞMİŞ DEDİ ŞİMDİ 3 YAŞINI BİTİRECEK ARADA BEŞİĞİNDE YATAR BENİMLE YATAR ÖLE TAKILIYORUZ BAKALIMBakalım biz nasıl takılacağız. Keşke her dediğimize uyabilsek. ya da bebişi uydurabilsek
Senin boğulma tehlike atlatman iyice tedirgin etmiştir zaten. Allah korusun. Şu yan yatması için destek yastıklar iş görür bu konuda heralde. Onlardan kullanmak lazım.
FEnayız fenaİlahi Swiftciğim diyeceğim ama benim hedef de aynı yönde ana kuzusu olacak benim oğluşum daaaafenayız he :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyy ne güzelll. SAğlıkla kucağına alırsın kızını inş Allah.kızlar dr benim minnakı kıza benzetti..sanırım 2. prensesim geliyooooo
Ben saf zeytin yağı ve katı kakao yağını dönüşümlü olarak kullanıyorum. Zeytin yağını pompalı bir şişeye koydum avucuma sıkıp yağlıyorum her yerimi öyle vıcık vıcık olacak kadar değil tabiki de. Zaten vücut emiyor hemen. Katı kakao yağıda margarin gibi. Parça parça al eline vücut ısısı ile sürerken eriyor zaten ama çok güzel nemlendiriyor. Yumuşacık yapıyor. bol su içmeyi de unutma ama en önemlisi su.yağ kullanan annişler ben de yağ kullanmak istiyorum ama çok vıcık vıcık olur sıcakta diye alamadım hala cesaret edip. daha bişey kullanmadım çatır çatır çatlayacağım Allah korusun. hangi yağlar daha hafif ? böyle sürünce emiyor mu vıcık vıcık mı gezeceğiz mecburen? sadece bebe yağı yetmez mi acaba o daha iyi emiliyomuş diye duymuştum doğru mu ki??? bide vazelinin içinde petrolin var demişti bi arkadaş siz farklı bir vazelin mi kullanıyorsunuz?çokmsoru sordum galiba:44:
canım benim çok geçmiş olsun ihmal etme git. ben iyiyim şükür. 18+5 bugun. ctesiden beri pıtpıt hissediyorum sabahları 9,5 10 gibi.
hareketsizlikten kaynaklanan ödem var ayaklarımda. yürümem lazım. olmuyorrrr. iftardan sonra masayı topla çocuğu uyut ( üçümüz bir olmazsak uyumaz) derken saat oluyor 22. dışarda 12ye kadar herkes oturuyor ortam müsait ama gecenin 22sinde bende derman kalmıyor yürümeye. eşim ben gelince git iftara kadar yürü diyor, o zaman da güneş oluyor dışarda. Apt.da spor salonu var ama koşu bandından da korkuyorum tansiyonum düşer vs diye onda da yürüyemiyorum. ilk gebelikte her gün 5 km yürüyen biri olarak kafayı yürüyememeye takmış durumdayım.
sen hissediyormusun bebeğini. oğlun nasıl?
kızlar dr benim minnakı kıza benzetti..sanırım 2. prensesim geliyooooo
aaa mendil hiç aklıma gelmedi ondan da alalım benimkiler ikiz terleyince filan kalırım öyle yaaa...
Annemde illa ayaklı alt olsun istiyor bende istemiyorum ama neyse bunlar gelsin güzel çıkarsa birde diğerlerinden alırız çorapta 20 yi geçtik malum ikisi de kız öyle çorap filan kızlara renkli ponponlu şeker oluyor aldıkça alıyorsun...
oy oy maşallah insan her an hissetmek istiyo sonra ama çok şiddetli olanlarını hissedebiliyoruz ancak daha sonra günlük hissetmeye başlıcaz nasipse
Bakma öyle yazdığıma bakalım bebiş 6.ayında ayrılmayı isteyecek mi ? Her bebiş farklı huya suya sahip belkide babasını yataktan atar biz oğluşumla yatarız belli mi olur. Kesinlikle büyük konuşmak istemiyorum ne olur ne olmaz
Bende sizin Naz'a çok güldümŞimdikiler büyümüş te küçülmüş cinsinden.
haklısın canım zaman gösterecek bakalım nasıl yapcaz bende babayı yataktan atıp oğluşla uyuma fikrini sevdim yaaa oğlum bana aşık olsun olsun ömrü boyunca annesini pohpohlasınn istiyorummben aslanım inşallah Yusuf da yay olacak babası da yay .. güzel uyumlu bi ailee
Bakma öyle yazdığıma bakalım bebiş 6.ayında ayrılmayı isteyecek mi ? Her bebiş farklı huya suya sahip belkide babasını yataktan atar biz oğluşumla yatarız belli mi olur. Kesinlikle büyük konuşmak istemiyorum ne olur ne olmaz
Bende sizin Naz'a çok güldümŞimdikiler büyümüş te küçülmüş cinsinden.
AAAA daha neler duyacağız öylesi de mi varmış
ahhh ahhh bir kere oldu mu insan sürekli devamını istiyor. Benim ki bu öğleden sonra çoştu. Habire tepikliyorçok güzel yaaa. İnş Allah senide fazla bekletmez diğer tepikler hemen gelir
Bakalım biz nasıl takılacağız. Keşke her dediğimize uyabilsek. ya da bebişi uydurabilsek
Senin boğulma tehlike atlatman iyice tedirgin etmiştir zaten. Allah korusun. Şu yan yatması için destek yastıklar iş görür bu konuda heralde. Onlardan kullanmak lazım.
ya canım alıntılar karıştı bunu başka bi arkadaş yazmıstı benim bebeğim daha ilk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?