- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.704
- 248
Bakma öyle yazdığıma bakalım bebiş 6.ayında ayrılmayı isteyecek mi ? Her bebiş farklı huya suya sahip belkide babasını yataktan atar biz oğluşumla yatarız belli mi olur. Kesinlikle büyük konuşmak istemiyorum ne olur ne olmaz![]()
Bende sizin Naz'a çok güldümŞimdikiler büyümüş te küçülmüş cinsinden.
haklısın canım zaman gösterecek bakalım nasıl yapcaz bende babayı yataktan atıp oğluşla uyuma fikrini sevdim yaaa oğlum bana aşık olsun olsun ömrü boyunca annesini pohpohlasınn istiyorummben aslanım inşallah Yusuf da yay olacak babası da yay .. güzel uyumlu bi ailee
![]()
Bakma öyle yazdığıma bakalım bebiş 6.ayında ayrılmayı isteyecek mi ? Her bebiş farklı huya suya sahip belkide babasını yataktan atar biz oğluşumla yatarız belli mi olur. Kesinlikle büyük konuşmak istemiyorum ne olur ne olmaz![]()
Bende sizin Naz'a çok güldümŞimdikiler büyümüş te küçülmüş cinsinden.
AAAA daha neler duyacağız öylesi de mi varmış
ahhh ahhh bir kere oldu mu insan sürekli devamını istiyor. Benim ki bu öğleden sonra çoştu. Habire tepikliyorçok güzel yaaa. İnş Allah senide fazla bekletmez diğer tepikler hemen gelir
Bakalım biz nasıl takılacağız. Keşke her dediğimize uyabilsek. ya da bebişi uydurabilsek
Senin boğulma tehlike atlatman iyice tedirgin etmiştir zaten. Allah korusun. Şu yan yatması için destek yastıklar iş görür bu konuda heralde. Onlardan kullanmak lazım.
ya canım alıntılar karıştı bunu başka bi arkadaş yazmıstı benim bebeğim daha ilk ..
Alıntılar fena karışmışArada oluyor boşver.