- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
bebişim sürekli tepiklio ve sürekli açım yedi bitirdi beni![]()
sen kaç haftalıksın tatlım hissetmeye başladın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dilek19u ya özelden mesaj at. Gruba o ekleme yapıyor) çok güzel paylaşımlar yapıyoruz. Hepinizi bekliyoruz :)₺
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen kaç haftalıksın tatlım hissetmeye başladın
çok teşekkür canım benim ,
kısmen olan uyuşma içinde dediğin geçerlidir değilmi ,olmadı yarın sabah gitsem mi dediğin gibi gıda takviyesinden sonramı gitsem:44::44:
Sağol canım her biriniz beni rahatlattınız![]()
Yanlış bilmiyorsam steteskop ile dinliyorlar. Ablam sanki öyle demişti.
Özel hastanede evet ücretli ama devlette karşılıyormuş. Belli bir fiyatı yok. Her hastane tutturduğu fiyata gidiyor. ama şu anda en uygun şehir Bursa beklerizAyrintili ultrason ucretlimiymis :))) bu yil hastaneye yatirdigim para beni benden etti.Hstaneye gore degisiyormu fiyatlar?
aynı apartmanda aynı katta karşılıklı oturuyoruz boşunamı taşındım kızım orayadedim size bebek doğurucam her sabah götür getir yapamam çocuğum helak olur yollarda uyku düzeni bozulur karşı daireye taşınıom
![]()
Evet 20. haftadan sonra dinleriz demişti banada.olabilir cnm onlada 20. haftadan önce duymak mümkün olmuyormuş![]()
Çok dengesiz fiyatlar var gerçekten. Ün yaptıysa zaten yanına bile yaklaşılmıyorbu ayrıntılı usg fiyatlarındaki farklılık beni de sinir ediyo ya. bizim hastanede 175 tl. üstelik kredi kartı falan olmayacak. nakit para istiyorlar. ankarada eyüp ekici var çok ünlü nükleer tıp uzmanı. alanında uzman birkaç kişiden biri. en son 360 tl ydi. 400 olmuştur kesin.
Cahillik zor işDinledikleri aletin adı el doppleri kalpteki kan akımının sesini dışarı veren bi alet
18. haftadayım cnm sen?????
Çok dengesiz fiyatlar var gerçekten. Ün yaptıysa zaten yanına bile yaklaşılmıyor
Cahillik zor işÖğreneceğiz yavaş yavaş
Sağolasın bilgilendirme için.
bu ayrıntılı usg fiyatlarındaki farklılık beni de sinir ediyo ya. bizim hastanede 175 tl. üstelik kredi kartı falan olmayacak. nakit para istiyorlar. ankarada eyüp ekici var çok ünlü nükleer tıp uzmanı. alanında uzman birkaç kişiden biri. en son 360 tl ydi. 400 olmuştur kesin.
bu ayrıntılı usg fiyatlarındaki farklılık beni de sinir ediyo ya. bizim hastanede 175 tl. üstelik kredi kartı falan olmayacak. nakit para istiyorlar. ankarada eyüp ekici var çok ünlü nükleer tıp uzmanı. alanında uzman birkaç kişiden biri. en son 360 tl ydi. 400 olmuştur kesin.
canım benim rabbim sendende razı olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin rabbim.ben kızıma hamileykende çok çektim bel ağrısı ama böyle bacağıma vurmamıştı hiç bu kızımda bacağımada vurdu ağrı napalım geçecek inşallah
sende benim gibi ardı ardına hamile olanlardansın canım hayırlı uğurlu olsun, gerçi benim 19 ay olucak aralarında senin daha erken, sağlıklı hayırlı olsunlarda allah yardım etsin bizlere inşallah:)
Özel hastanede evet ücretli ama devlette karşılıyormuş. Belli bir fiyatı yok. Her hastane tutturduğu fiyata gidiyor. ama şu anda en uygun şehir Bursa bekleriz![]()
Süper düşünmüşsün. Herkes sen gibi şanslı değil biz bulamadık anamıza yakınlarda içimize sinen bir ev.
Bende ev alırken yakın olsun annem çocuğuma bakacak dedim durdum ama yürüyerek 15 dakikalık mesafe var aramızda. Olsun en azından annem bakacak. Gözüm arkada kalmayacak.
Evet 20. haftadan sonra dinleriz demişti banada.
Ne güzel
Bizi tepiklemeleri bile hoşumauza gidiyor iyi mi
Bu annelik ne acayip bişi yaaw
![]()
alla alla farklı bişiymi yapıolar acaba cdye falanda çekip veriolardır belki bebeğin görüntülerini :44:
bende doktoruma sormuştum çünkü ben yapmıyorum hastane yaparsanız 200-250 tl gibi bir ücret alacaksınız dedi diyor ben bu kadar masraflı birşeyi hastama tavsiye edemem dedi ve fiyatı bu kadar tutmaz diye ekledi istersen dışarda yaptırabilirsin diye söyledi. benimde kafam karıştı şimdi cdye çekip veriyorlarda güzel birşey.
ayrıca randevu alırken görevli kızın sölediği bişiyde dikkatimi çekti doktorunuzun yaptığı şeyden farklı birşey yapmayacaz 20 dk. sürecek detaylı ultrason dedikleri şey diyor. burdaki amaç şu doktorunuz garanti olsun diye başka bir dryede göstermek istiyor bebeği gözünden kaçan birşey olmasın diye dedi. detaylı ultrasonun amacı buymuş.
Canin cok tesekkur ederim hepimizin bebegi saglikla dogsun hayirli evlat olsun insallah.dipnot:densizlikleri dikkate alipta gerilme olur mu? Herkes kimin ne oldugunu biliyo :)ben Ayşe ismini çok severim ama ailede o kadar çok var ki :) çok güzel canım, sağlıkla doğsun da ismiyle huzurlu yaşasın inşallah Ayşe Sümeyye
benim de eşim hevesleniyor, ama 5 ay dolmadan almak yok diyorum bakalım dayanabilecek miyiz :)
Tesekkur ederim canim Ayse kayinvalidemin ismi severim kendisini ilk torunu ve her konuda inanilmaz destekler bana zorla degil isteye isteye koyucam adini.Ayse ismini cok severim bolluk icinde yasayan demekmis kelime anlami.Sumeyyede gokyuzu demek ve islamin ilk kadin sehidi..Anlam konusunda sorun yok ben Ayse Duru istemistim ama esim sumeyyede cok israr etti 2. Cocugu sen koy dedi oyle anlastik bizde :)Modern ismi ne yapacaksın. Önemli olan içinize sindi mi? siz beğendiniz mi ? Anlamı güzel mi ? Gerisi boş. Ayrıca çok ta güzel bir isim bulmuşsunuz bence.
.
slm anneler ve hayırlı ramazanlar herkese:) okuduğum kadarıyla herkesin hamileliği iyi gidiyor şükür:) yalnız bi arkaadaşımz uyuşmadan bahsetmiş cvp vereyim dedim. bu bölgesel uyuşmalar özellikle bacakta ve parmaklarda normal diye okumuştum ben bi yerden. ve bi tanıdığımızda bacağının sık sık uyuştuğunu söylüyordu hamilelliğinde yani rahat olun bunlar hep gebelikle ilgili değişimler:))
canım bence magnezyum içeren besinlerden tüket bugün, eğer geçmezse gidersin. Tabi bu arada kendinide iyi dinle artış falan olursa git.
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
alla alla farklı bişiymi yapıolar acaba cdye falanda çekip veriolardır belki bebeğin görüntülerini :44:
bende doktoruma sormuştum çünkü ben yapmıyorum hastane yaparsanız 200-250 tl gibi bir ücret alacaksınız dedi diyor ben bu kadar masraflı birşeyi hastama tavsiye edemem dedi ve fiyatı bu kadar tutmaz diye ekledi istersen dışarda yaptırabilirsin diye söyledi. benimde kafam karıştı şimdi cdye çekip veriyorlarda güzel birşey.
ayrıca randevu alırken görevli kızın sölediği bişiyde dikkatimi çekti doktorunuzun yaptığı şeyden farklı birşey yapmayacaz 20 dk. sürecek detaylı ultrason dedikleri şey diyor. burdaki amaç şu doktorunuz garanti olsun diye başka bir dryede göstermek istiyor bebeği gözünden kaçan birşey olmasın diye dedi. detaylı ultrasonun amacı buymuş.