- 3 Mayıs 2014
- 995
- 43
- 43
1400. Sayfada facebook ile alakalı uyarı geldi.
ayyy heryere yetişmesek ölürüz zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1400. Sayfada facebook ile alakalı uyarı geldi.
Uyarı topikteki herkese yönelik mi yoksa şahıs olarak mı geldi cnm? Face ile ilgili paylaşım olmadı ya o bakimdan
Uyarı topikteki herkese yönelik mi yoksa şahıs olarak mı geldi cnm? Face ile ilgili paylaşım olmadı ya o bakimdan
evet bir pipili daha geliyor
hayırlı olsun cnm sağlıkla sıhatle gelsin inş.![]()
Facebook kurup burdan davet eden 2 kişi vardı uyarı onlar aldı. TTabi bizede bak davet ederseniz face uyarı alırsınız ikincisinde üyeliğinizi kapatırız demek istiyorlar.Uyarı topikteki herkese yönelik mi yoksa şahıs olarak mı geldi cnm? Face ile ilgili paylaşım olmadı ya o bakimdan
Aynen çenemiz çok düştü bu gün. Yavaş yavaş pc deki dosyaları kaptıyorum zaten en son kk kalıyor.ayyy heryere yetişmesek ölürüz zatenhadi hadi hazırlan evimize gidioz
![]()
özel mesaj olarak geldi bana bir sakıncası olmaz die tmm dedim bende ama bir daha geri dönen olmadıdönemedi galiba
Facebook kurup burdan davet eden 2 kişi vardı uyarı onlar aldı. TTabi bizede bak davet ederseniz face uyarı alırsınız ikincisinde üyeliğinizi kapatırız demek istiyorlar.Face kullanmıyorum Allah'tan
Aynen çenemiz çok düştü bu gün. Yavaş yavaş pc deki dosyaları kaptıyorum zaten en son kk kalıyor.
Hadi evimize gidelim bari![]()
İyi akşamlar annişler biz oğlumla, kasci kızıyla kaçarrrr![]()
Sen faceden üye oldun mu gruba ki ? Gerçi bakmadın özel mesajlara bana geldi mi bilmiyom ama ben üye falan değilimdavette etmedim . Ben suçlu değilim
![]()
Sen faceden üye oldun mu gruba ki ? Gerçi bakmadın özel mesajlara bana geldi mi bilmiyom ama ben üye falan değilimdavette etmedim . Ben suçlu değilim
![]()
iveeettt iveeetttt kızımla bütün teyzelerimizi öpüyoruz kendinizi iyi bakın yarın görüşürüz güzel annişleeerrrr..![]()
Haha ilk mesajda yaziyor halbuki haha sen davet etmedigin surece problem yok canimbende tmm geleyim dedim neresi olduğunu öğrenemedimki cevap vermediler bende suçsuzum ayrıca bunun suç olduğunuda bilmiodum![]()
Sende iyi bak canimiyi akşamlar canlarrrkendinize iyi bakınnn görüşünceye kadarr
![]()
Canim karpuz ve kirmizi biber var ya kozlenen o bende cok ise yariyo kabak cekirdegi de cig yenirse epey etkili oluyo :)Kızlar kabızdan bıktım artık ,ne tavsiye edersiniz?![]()
Olur mu hic oyle sey canim kim yanlis anliycak seni..Herşeye bi şey söylüyo gibi oluyorum ama faydalı olmak amacım yanlış anlaşılma olmuyodur umarım![]()
Dünden beri bulantım başladı yine benim yawwww midem yanıyo acayip benim cücükler kıllımı olcak neee![]()
Eğer mide yanması kıllandıklarına işaretse benim ki Recep ivediği geçecek :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ZATEN BU KONUDAN ÇOK MUZDARİPTİM OLDUM OLASI
EN SON DR.GİTTİĞİMDE BANA BU YÜZDEN MAGNESİE TOZ VERDİ,GÜNDE 3 KEZ İLK ZAMANLAR İÇTİM ŞİMDİ 1 YADA DEFA İÇİYORUM YETERLİ GELİYOR.
ABARTMADAN YERİM O ZAMAN BENDE .UYARIN İÇİN TŞK EDERİM..
SORMASI AYIP MESLEK NE MAŞALLAHIN VAR YOK YOK SENDE![]()
13 yıldır yoğun bakım hemşiresiyim 7 yıllık da anneyim :)
maşallah sana
tecrübelisin demek ozaman bizden bıkarsın bu gidişle![]()
Fırsat buldukça yazarım canım neden bıkayım aşk olsun amaç zaten merak edilenleri öğrenmek değil mi :)
TŞK EDERİM
BU ARADA DOĞUM TARİHLERİMİZ AYNI GÖZÜKÜYOR![]()
Kızlar kabızdan bıktım artık ,ne tavsiye edersiniz?![]()
Ben telden göremiyorum :) ama erkek çocuk geç doğabilir kızım da beklenen doğum tarihinden 10 gün önce doğmuştu
Oldu benim 1,5 gün hiç kıpırdamadı. ASlında onlar kıpırdıyor da daha küçük oldukları için biz hissedemiyoruz. Endişelenme hemen.
Ara sor en güzeli
Sen hemşiremiydin canım. Çok iyi oldu kabak çekirdeğini çok severim zaten eve giderken alayım bari. Kramp falan yok ama olsun. Vitamin olsun![]()
kesinlikle emin ol karışmadan rahat duramayız bizler
Aaaaaa kesinlikle anne ve baba sadece karar verir diğer herkeze de saygı duymak kalır değilmi![]()