• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Dünden beri bulantım başladı yine benim yawwww midem yanıyo acayip benim cücükler kıllımı olcak neee:9::9::9:

Canim mide yanmasi olunca cocuk sacli dogar derler ama inanki külliyen yalan, benim ilkinde o kadar cok midem yanmistiki gaviscon şurubu iki gune bitiriyodum o derece yani cocuk sacli olacak dedi etrafimdaki herkes kizim bir dogdu tek sac teli yok bildigin keltoş anlayacagin alakasi yok.

Canim mide yanmasi olunca cocuk sacli dogar derler ama inanki külliyen yalan, benim ilkinde o kadar cok midem yanmistiki gaviscon şurubu iki gune bitiriyodum o derece yani cocuk sacli olacak dedi etrafimdaki herkes kizim bir dogdu tek sac teli yok bildigin keltoş anlayacagin alakasi yok.

Aynen gaviscon elimden dusmuordu millet sirma sac bu deyip durdu..oglusum keltostu...aynadan hallice :D

Kizlar aranizda dusuk tansiyondan dolayi bas donmesi yasayan var mii?biraz arastirdim doktorlar normal diomus..yuksek tansiyon olmasindan cok cok daha iyiymis..ama var mi acaba benimle ayni seyleri yasayan :-/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kizlar aranizda dusuk tansiyondan dolayi bas donmesi yasayan var mii?biraz arastirdim doktorlar normal diomus..yuksek tansiyon olmasindan cok cok daha iyiymis..ama var mi acaba benimle ayni seyleri yasayan :-/

Gecen gün nöbetde başım döndü gözlerim karardı ama tansiyonum normaldi arkadaş baktı sanırım şekerim düşmüştü

Gecen gün nöbetde başım döndü gözlerim karardı ama tansiyonum normaldi arkadaş baktı sanırım şekerim düşmüştü

Benim genelde düşük tansiyonum ilk gebeliğimde de öyleydi sorunsuzdu çok şükür doktor bişey demediğine göre yine sorun yok herhalde baş dönmelerim oluyo ama abartılacak boyutta değil bence de yüksek olmasın da düşük olsun

Benim genelde düşük tansiyonum ilk gebeliğimde de öyleydi sorunsuzdu çok şükür doktor bişey demediğine göre yine sorun yok herhalde baş dönmelerim oluyo ama abartılacak boyutta değil bence de yüksek olmasın da düşük olsun

Dogru diosunuz..yuksek olmasindansa dusuk olmasi iidir..beni de asiri etkilemio sukur ama benim hep 12-6 dir degismez..simdi 10 yada 9 olunca hemen farkediorum :) Allah korusun hepimizi :) Ona emanetiz..

Dogru diosunuz..yuksek olmasindansa dusuk olmasi iidir..beni de asiri etkilemio sukur ama benim hep 12-6 dir degismez..simdi 10 yada 9 olunca hemen farkediorum :) Allah korusun hepimizi :) Ona emanetiz..

Canım bende sürekli baş dönmesi yaşıyorum. Doktor kontrolünde tansiyonum hep 10-6 çıkıyor.Bazende 11-7 ama yinede başım hep dönüyor.

canım amaç bebeğin görüntüsü değil. bu ayrıntılı ultrason adı üstünde detaylı bi işlem. kızımda 5 sene önce 100 civarı bişey vermiştim. 40 dk ya yakın sürdü hatta çok sıkılmıştım uzun sürmesine. ben ki o koltuktan kalkmak istemem normalde:) bebeğin yumurtalıkları testislerinden tutunda kalbinin midesinin odacıklarına kadar bakıyorlar. cihaz kalitesi ve bakanın uzmanlığı çok öenmli. hatta hala tartışması sürüyor perinatologlar mı yapsın radyologlar mı yapsın diye. bi de ben bi olaydan etkilendim anlatayım. kızımın kreş öğretmeninin çocuğu down sendromlu. 2 li 3 lü teste sorun çıkmış. ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmamış ama kadının içi rahat etmemiş. eyüp ekiciyi önermişler bi de orda girmiş ayrıntılıya.ve orda down sendromlu olduğunu öğrenmişler. haa ne değişmiş aldırmamış bebeğini ama en azından hazrlıklıydım dedi. doğum anında şok yaşamadım dedi.
bana göre en önemlisi allah korusun doğar doğmaz müdahale edilebilecek birşey olursa bunu önceden bilmek çok çok öenmli. cihaz kalitesi ve bakanın uzmanlığı burda devreye giriyor tabi. ama yine de 50-60 tl nerde 400-500 tl nerde. bu kadar da fark olmamalı.

canım Eyüp ekici alanında uzman , ankarada çok ünlü. bu alanda sayılı isimlerden evet. ama yaşadığımız bir olayı paylaşmadan duramıycam. iş yerimden bir arkadaşım 38 yaşında gebe idi. 2li test 3lü test riskli çıktı. amniyosentez dendi. Eyüp ekiciye yaptırdı. Eyüp ekici %100 down dedi. aldırmamaya karar verdi, ama son 4 ayı ağlamakla geçti. harap oldu, gebeliğin mutluluğunu yaşayamadı. kabus gibi bi 4 ayın sonunda doğum yaptı. bebeği giydirip getiriyorlar sezaryandan sonra . herkes diyor bebek de sorun yok. o kadar inanmış şartlanmış ki istemiorum diyor, değil kucağına alıp emzirmek ,dokunmak bakamıyor bile. kızın psikolojisi ne hale gelmişse. ailesi falan ikna edememiş. onlar sağlıklı dedikçe yalan söylüyorsunuz diye ağlamış, bebeği emzirmeyi reddetmiş vs. hastanenin psikoloğu ikna etmiş en son. ikinci çocuğu da yapamadı bu kötü deneyim yüzünden. evlat edinecek ikinciyi.
yani herkes yanılabiliyor, Eyüp ekicinin hatası kızcağızın gebeliğini mahvetti.

Canım bende sürekli baş dönmesi yaşıyorum. Doktor kontrolünde tansiyonum hep 10-6 çıkıyor.Bazende 11-7 ama yinede başım hep dönüyor.

Sen de bendensin desene :) 1 rakam oynasa hemen farkediorum..ama kotu deilmis dusuk tansiyon..canimizi skmaya degmez sanirim :) Allaha emanetiz..

sabah aç karnına 2-3 tane incir yeyip üstüne bi bardak su iç..bana çok iyi geliyor..inşallah sanada faydası olur..armut,üzüm bunlarda bağırsakları çalıştırır..

aslında zeytin yağ içiyordum rahatlıyordum,ama doktor demir ilaci verdikten sonra hiç birşey yardım etmiyor,ancak lawman:50:

Back
X