• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

merhabalar kızlar...

bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...

yok hissetmedim bitter yaa. o kadar yoğun hissetmiştim ki , çok üzgünüm iki gündür hissedemediğim için

Uzulme bence canim o hareket ediyodur sen farketmiyosundur bence simdi bizde koydeyiz ya surekli uzanamiyorum gun icinde hic hissetmiyorum nerdeyse ancak yatarken kipirdarsa hissediyorum.yani senin dinlenme zamanlarinda belki oda uyuyodur o yuzden hissedemiyo olabilirsin zaten cok kuvvetli hareketler degil.tatli falan yiyip uzansan belki hissedersin..

Bir alet vardi ama adini bilmiyorum cnm daha once doktorumda dinlettirmedigi icin ayni aletmi bilmiyorum telsiz gibi biseydi :)))

İyiki :)))) yoksa acamicaktik konuyu :1::

dr lar normal usg ile dinletiyo canım.her sağlık ocağında dinletirler mi acaba. tamam kapısının önünden geçmezken şimdi ordan çıkmam ben:1::1::1::1:

merhabalar kızlar...

bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...

okudum canım Allah nasip eder inşallah

evet canım, onlar da 2.yi kesiyorlar, geçen yıl 4 kez verdi çay bakalım bu yıl biraz geç geldi diyorlar. çok da anlamıyorum :9: benim kayınvelidem de sokacağından değil ya ben merak ediyorum ilk defa gideceğim, o yüzden istiyordum :)
Bazi yillar 4 defa oluyo havanin gidisatina bagli olarak.dun bende heves ettim benide goturun bi kenarda oturayim diye yagmur yagacak gibiydi hasta olurum diye korktular vazgectik.bugunkunede 6 da gittiler beni uyandirmadilar biraz yokus bi yermis :)
Bende evi falan temizliyorum yardim olsun diye aksam yemek servisine yardim ediyorum caylarini veriyorum bulasik yikiyorum.aksam uzeri esim koyde gezdiriyo beni guzel geciyo burda gunler..
merhabalar kızlar...

Ben okudum canim.insallah Allah onada nasip eder..

Uzulme bence canim o hareket ediyodur sen farketmiyosundur bence simdi bizde koydeyiz ya surekli uzanamiyorum gun icinde hic hissetmiyorum nerdeyse ancak yatarken kipirdarsa hissediyorum.yani senin dinlenme zamanlarinda belki oda uyuyodur o yuzden hissedemiyo olabilirsin zaten cok kuvvetli hareketler degil.tatli falan yiyip uzansan belki hissedersin..

haklısın ya bide ben yeni 17 haftayı dolduracam işte demek hissettiğim gün kuvvetli tarafına geldi.ayyy bırakayım su takıntıyı.ama tatliyı da cok denedim inada bindik bebişle
:1::1:

merhabalar kızlar...

bende okudum canım:) umarım en kısa sürede güzel haberi alır:)

Merhaba anneler :) ben çok göremiyorum sizlerle muhabbet edemiyorum maalesef eşim telefonla çok oynamamı yasakladı bebeğe zarar verirmiş pek pimpirikliyiz :1: ama konusmalarinizi okuyorum cinsiyet öğrenenler alışverişe başlayanlar maşallah diyorum hepinize :nazar: bizde bugün doktorumuza gittik 14+6 yiz ama maalesef cinsiyetini ogrenemedik bağdaş kurmuş oturuyordu yavrum :16: sonra ayağa kalktı ve hic yerinde durmadi haliyle bir turlu göstermedi neyse sagligi yerinde olsun da sorun değil :) doktor plasenta hafif asagi yerleşmiş biraz dikkat et muhtemelen ileriki aylarda yukari cikar dedi rahim agzi uzunluğu 3 cm ölçtü tehlikeli birşey değildir umarim ilk gebelik olduğu için tecrubem yok bu konuda bana yardimci olabilir misiniz :26:

bizde durmadan takip ediyoruz benimkiler ikiz diye rahim ağzını dikmeyi düşünüyordu doktorum riskli durumlarda öyle yapıyorlarmış. benimki 5 cm ölçtü uzun baya birşeye gerek yok dedi benimki uzunsa seninki büyük ihtimalle normaldir. ama bana bile hep diyor yürürsen bile yarım saati çok geçme az otur dinlen sonra tekrar yürürsün diyor... yürüyüş bandındaki iznim ise en düşük ayarda 15 max. 20 dk... iş yaparken bile çok ayakta kalma arada dinlen tehlikeli birşey olsa doktor söylerdi ama sen yinede tedbirini alda...

Bazi yillar 4 defa oluyo havanin gidisatina bagli olarak.dun bende heves ettim benide goturun bi kenarda oturayim diye yagmur yagacak gibiydi hasta olurum diye korktular vazgectik.bugunkunede 6 da gittiler beni uyandirmadilar biraz yokus bi yermis :)
Bende evi falan temizliyorum yardim olsun diye aksam yemek servisine yardim ediyorum caylarini veriyorum bulasik yikiyorum.aksam uzeri esim koyde gezdiriyo beni guzel geciyo burda gunler..

Ben okudum canim.insallah Allah onada nasip eder..

çok teşekkür ederim...

merhabalar kızlar...

ben de okudum, Allah gönlündekini verir inşallah isteyen herkese..

olsun sen dinlenmene bak canım, temiz havadan faydalan bol bol :) bayrama 1-2 gün kala gidip bayramdan sonra döneceğiz inş.. hem ilk bayramımız beraber olsun dedik, hem de bana da iyi gelir diye düşündüm, dinlendirir oralar insanı. kızımız da doğmadan alsın memleketinin havasını, yabancılaşmasın :9:

merhabalar kızlar...

okudum bende ...hayırlı sağlıklı bir şekilde tez zamanda bir evlat sahibi olur inşallah.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

okudum bende ...hayırlı sağlıklı bir şekilde tez zamanda bir evlat sahibi olur inşallah.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

olsun sen dinlenmene bak canım, temiz havadan faydalan bol bol :) bayrama 1-2 gün kala gidip bayramdan sonra döneceğiz inş.. hem ilk bayramımız beraber olsun dedik, hem de bana da iyi gelir diye düşündüm, dinlendirir oralar insanı. kızımız da doğmadan alsın memleketinin havasını, yabancılaşmasın :9:

çok teşekkür ederim kızlar...

haklısın ya bide ben yeni 17 haftayı dolduracam işte demek hissettiğim gün kuvvetli tarafına geldi.ayyy bırakayım su takıntıyı.ama tatliyı da cok denedim inada bindik bebişle
:1::1:

Takilma canim bencede :)
İnat konunda benimkinin eline su dokemez bence ben her gittigimde 3 er defa giriyorum ultrasona :D
Bide sasiriyorum bu cocuk bu kadar hareketli madem neden ultrasonda icine kapaniyo acaba?
2 hafta sonra muayenem var cinsiyetide kesin ogrenemedik gitti

bizde durmadan takip ediyoruz benimkiler ikiz diye rahim ağzını dikmeyi düşünüyordu doktorum riskli durumlarda öyle yapıyorlarmış. benimki 5 cm ölçtü uzun baya birşeye gerek yok dedi benimki uzunsa seninki büyük ihtimalle normaldir. ama bana bile hep diyor yürürsen bile yarım saati çok geçme az otur dinlen sonra tekrar yürürsün diyor... yürüyüş bandındaki iznim ise en düşük ayarda 15 max. 20 dk... iş yaparken bile çok ayakta kalma arada dinlen tehlikeli birşey olsa doktor söylerdi ama sen yinede tedbirini alda...
çok tesekkur ederim cevabin için :) ilk gebeliğin kimyasal oldu keseyi bile göremeden düşük yaptim bunda da 9.haftada kanamam oldu ama şükür birşey olmadi saglikli ve hareketli bir bebek maşallah:) o zaman olctugunde 4 cm di simdi 3 cm deyince tedirgin oldum gerçi doktorum kotu birşey demedi hayirlisiyla kucagimiza alsak çok rahatlicam

Cok guzel dusunmussunuz canim :)
İyi gelicek eminim buralarin havasi

çok tesekkur ederim cevabin için :) ilk gebeliğin kimyasal oldu keseyi bile göremeden düşük yaptim bunda da 9.haftada kanamam oldu ama şükür birşey olmadi saglikli ve hareketli bir bebek maşallah:) o zaman olctugunde 4 cm di simdi 3 cm deyince tedirgin oldum gerçi doktorum kotu birşey demedi hayirlisiyla kucagimiza alsak çok rahatlicam

rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm altında olursa erken doğum riski oluyo onun için de rahim ağzına dikiş atılıyor fakat o durumda normal doğum yapılamıyor

rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm altında olursa erken doğum riski oluyo onun için de rahim ağzına dikiş atılıyor fakat o durumda normal doğum yapılamıyor

aaa bunu duyduğuma sevindim benimkiler ikiz zaten 5 hafta erken bekliyorum dedi doktorum daha da erken olmasından korkuyorduk demek sınır 2.5 cm miş ...

aaaa çok dikkat et kendine... hepinizden özür diliyorum aşerme safhasına buraya yiyecek ismi yazmak istemezdim ama ananas tutunmayı sağlıyor diye ben boyuna yedim ilk 3 ay eşim yine tırstığından hala yiyorum sana da öneririm canım bilmiyorum tek başlarda mı geçerli ama ben tüp bebekte yaptırdığım için ordaki herkes doktorum da dahil ye demişti... dert etme bunları çok ayakta kalıp yorulma yeter... hele ilk 3 ay annemle alışverişe gidiyoruz 15 dk sonra annem oturtuyor beni dinlen öyle kalkalım diyordu... inşallah birşey olmaz canım ya yüreğini karartma kaygılarla...

Back
X