• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Hosgeldin aramiza benimde ilk bebegim ve erkek :)) saglikli sekilde kucagimiza aliriz insallah :)

hşg canım :3::3:
Inş. Oğluşunu sağlıkla sıhatle kucağına alırsın. Benimde kızım olacak allah nasip kısmet ederse.
Pipili anası çok bu topikte biraz havalılar :9::9: Sen öyle olma sakın :9::9:

hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebişin :nazar:
kaç haftalık peki, nasıl gidiyor hamilelik? :)

Hoşgeldin canım görmemişizdir muhakkak ;) topice bir böcek daha geldi :) benm de ilk gebeliğim , Rabbim izin verirse benim de bir oğlum olacak inşallah;) tekrar hoşgeldin canım:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar biliyordum oğlumla beni görmezden gelmiceğinizi, teşekkürler güzel dileklerinize Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
ah kasci ah erkek anneliği yok mu hemen kv yanımızı göstermek istiyoruz demek ki, ben henüz bugün öğrendiğimden havaya giremedim. daha eşimle bile değerlendiremedik durumu akşam olsun bi havaya girerim heralde.

agaydın 16+0 ım bugün. çok şükür ilk 2 ay kanamalarım olmuştu. kaybedicem diye çok üzüldüm. şükür bugünlere geldik inşallah Allah korur yavrularımızı.
ben hepinizi çok uzun süredir tanıyorum inşallah bundan sonra vaktim olur da muhabbetlere de katılabilirim.
fananaycım annene geçmiş olsun canım.

kızlar size sorum olacak, diş fırçalarken çalkalama aşamasındaki macun tadı benim çok midemi bulandırıyor. fırçalayamıyorum korkudan.
siz de durumlar nasıl, bir de eczaneye hamilelere özel diş macunu sordum yok öyle bişi dedi.
sizin bildiğiniz bir şey var mı?

ııııııyyy iğrenç. oruçluyken bile hoş gelmedi bu dediğin:35::35::35::35::35:
Hoş değil zaten ama baksana ekmeksiz yiyin diyor :9::9::9:
selam kızlar,

dün akşam yazmıştım, kimseler görmemiş mesajımı.
şansımı bir kez daha deneyim dedim...
bugün bende cinsiyeti öğrendim
ilk hamileliğim ve oğlum olacak nasipse. bugünden beri işyerinde miyim bulutların üstünde miyim bilemiyorum
normalde kız istiyordum başlarda. ama o kadar çok kişi oğlun olacak dedi ki ben de erkek hissetmeye ve istemeye başladım..
Allah hepsini hayırlı evlat etsin
bakalım bu mesajıma merhaba diyen olacak mı?
çok sevgiler :16::16::16::16:
Aa pardon görmemişiz :17::17: Hoş geldin sen ve bebeğin aramıza :46::46: Benim de oğlum olacak. Aminn hepimize inş Allah.
hşg canım :3::3:
Inş. Oğluşunu sağlıkla sıhatle kucağına alırsın. Benimde kızım olacak allah nasip kısmet ederse.
Pipili anası çok bu topikte biraz havalılar :9::9: Sen öyle olma sakın :9::9:
Evet baya kalabalığız biz pipili anaları :1::1::1: Aşk olsun ne havamızı gördün :9::9: Ayrıca Paşalarımız geliyor biraz gururlandıysak suç mu :19:
Sen cicili bicili kıyafetleri paylaşırken bizim dibimiz düşüyor ama :9::9::9:
bide kızlar asla meyve yemeyin...hepsi şeker :)))))
Evet evet ağzınıza sürmeyin :1::1:

kızlar size sorum olacak, diş fırçalarken çalkalama aşamasındaki macun tadı benim çok midemi bulandırıyor. fırçalayamıyorum korkudan.
siz de durumlar nasıl, bir de eczaneye hamilelere özel diş macunu sordum yok öyle bişi dedi.

Yok canım o kadar da değil. Hamileye özel diş macunuda nerden çıktı :9::9: Hamileyiz ya her şeyde ayrıcalık isteriz :9::9:
Macundan miden bulandıysa şu ağız çalkalama suları ile belki idare edebilirsin. Dene istersen bi.

Amin canım çoook teşekkür ederim...canım bu uygulama bende yok kk da biri paylaşmıştı kaydetmiştim bende...bebeğim&ben miş uygulama adı bende sormuştum ama bulamadım ben store,da...daha farklı bi program indirdim..

Oy oy maşallah:) netleşincede haber ver tatlım;)

Çok sağol canım evet normalmiş bir an evvel biz de hissederiz inşallah :) benim arkadaşım da ilk gebelliği kız 15 bitti hissettim dedi :O bizim sıpalar az tembel sanırım:))

canım benimde 15 bitti hissetmiyorum daha haber veririm tabii hemen yazarımmm :D yarın büyük gün

hayırlı olsun oğluşun canım:)

çok geçmiş olsun cnaım. ilk gebeliğimde ben de yaşadım. şase ile geçmedi antibiyotik kullanmıştım.

ilk bebeğimde dr, henüz cinsel organ yok ama erkek bu bence kemik yapısı erkeğe benziyor demişti. 2 hafta sonra da pipisi oluşmuş demişti.

bu bebeğimde de aynı şey oldu. cinsel organ yok henüz ama kemik yapısı erkeğe benziyor dedi dr, üç gün sonra başka dr gittim pipiyi zumlayıp resmini de verdi elime:)
bugün anladım canım klimadan olduğunu klimayı kapattım sıcak oldu ama ağrımıyor artık kasıklarım iyiyim şükür :)
canım çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce toparlanır anneciğin, sen de dikkat et kendine..

canım en başta bende de idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenildiğinde doktor bol bol c vitamini al demişti. bol bol portakal suyu içmemi, günde 7-8 yaban mersini yememi söylemişti. sen de bunlarla takviye yapabilirsin. inşallah geçer hemen..
içeyim canım inşallah portakal suyu taze sıkılmış mı içiyorsunuz hazırsa hangi marka tatlım

Kizlar dun yazamadim kusura bakmayin gozunuz aydin:nazar: kiz sayisi artiyo cok guzel :9:

Canim cook gecmis olsun dun bakamadim annenede sifalar diliyorum.sende kendine dikkat et lutfen..

Canim takma kafana lutfen gunumuz gunumuzu tutmuyoki.oo benim 2 hafta var daha muayeneye biz bu sabirsizlikla napicaz bilmiyorum :)
hayırsıyla yarın gidiyorum canım ben 3 hafta oldu napıyor bakalım minnak
Merhaba kızlaarr.. Bizde bebeğimizin cinsiyetini öğrendik sonunda :) Doktor kıza benziyor dedi.. Allah nasip ederse benimde bi kızım olacak :24::49:
rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah canım benim :)

selam kızlar,

ilk hamileliğim ve oğlum olacak nasipse. bugünden beri işyerinde miyim bulutların üstünde miyim bilemiyorum
normalde kız istiyordum başlarda. ama o kadar çok kişi oğlun olacak dedi ki ben de erkek hissetmeye ve istemeye başladım..
hoş geldin canım, hayırlı olsun prensin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
canım benimde 15 bitti hissetmiyorum daha haber veririm tabii hemen yazarımmm :D yarın büyük gün

bugün anladım canım klimadan olduğunu klimayı kapattım sıcak oldu ama ağrımıyor artık kasıklarım iyiyim şükür :)

içeyim canım inşallah portakal suyu taze sıkılmış mı içiyorsunuz hazırsa hangi marka tatlım

hayırsıyla yarın gidiyorum canım ben 3 hafta oldu napıyor bakalım minnak

rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah canım benim :)
hazır meyve sularının pek vitamin değeri yoktur gibi geliyor. sen taze al sık iç canım en iyisi. yaban mersini bulursan ondan da tüket. ben doktor söylediğinde almıştım. 1 hafta kadar günde 7-8 tane tükettim. onda c vitamini çok daha yoğunmuş. 1 hafta sonrasında yaptırdığım tahlil temiz çıkmıştı. doktor vücut kendi atıyor bazen demişti. tabii bir de çok su içmek gerek. bir de bana demek ki geçen hafta az su içip gelmişsin tahlile demişti. içtiğimiz su miktarı tahlil sonuçlarını bile etkileyebiliyormuş yani. inşallah seninki de çabucak geçer...

hastane çıkışlarının olduğu bölümde ama belkide bu hastane çıkışı değildir canım 0-3 ay ve 3-6 ay seçenekleri var.
aile hekimlerinin kullandığı programın yazılımcısıyız biz :34:
Canim cok guzelmis bayildim takima sen al guzelse bende netten alayim burda magazasi yok cunku bende civilden bu elbiseyi alicam;
y2yjatyh.jpg

Canan karatay gene basladi? Showda :))) tereyagini istediginiz kadar yiyin diyor ekmek yemegin diyo neye surup yicez tereyagini biz :)))))
10 tane yumurta yesin hamileler diyo bunuda unutmayalim :9:
doğuma çok var ama kafama takıldı genelde çikolata falan dağıtılır da hastanaye geliceklere süpriz olarak hediye vermek isterim oje nasıl sizce :)) kınalarda oluyor ya :))
Burda yokmus hastane ziyareti ben yirttim ondan :D
selam kızlar,

Canim masallah ogluna :nazar: arada kaynamistir bizim topic cok sicak kanli yoksa :)
cuvuk ne yaaa:9: cıvık tabiii
Hehehe her haliyle koptum ben :9:

hoş geldin canım, hayırlı olsun prensin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

hazır meyve sularının pek vitamin değeri yoktur gibi geliyor. sen taze al sık iç canım en iyisi. yaban mersini bulursan ondan da tüket. ben doktor söylediğinde almıştım. 1 hafta kadar günde 7-8 tane tükettim. onda c vitamini çok daha yoğunmuş. 1 hafta sonrasında yaptırdığım tahlil temiz çıkmıştı. doktor vücut kendi atıyor bazen demişti. tabii bir de çok su içmek gerek. bir de bana demek ki geçen hafta az su içip gelmişsin tahlile demişti. içtiğimiz su miktarı tahlil sonuçlarını bile etkileyebiliyormuş yani. inşallah seninki de çabucak geçer...

teşekkür ederim canım eşime söyliyim yaban mersinini alsın hemen , inşallah geçer içeyim su çok zor içiyorum ben yaa :(

Son düzenleme:
Merhaba, ben de aralik annesi adayiyim.
Hemen birsey sormak istiyorum, bebegini hissettigini düsünen var mi? Ben icimde arada bir tek tük misir patlamasi gibi "pop"cuklar hissediyorum, ama gaz mi bebek mi ayirt edemiyorum, cunku genelde yemekten sonra oturunca oluyor - ilk basta bebek oldugundan emindim ama esim elini koyup minik bir sislik olusup yok oldugunu hissettigini söyledi - adama gaz mi ellettim :52::52: - onun hissetmesi icin erken diye okuyunca iskillendim.

(Ilk hamileligim ;) )

Benim de ilk, mısır patlaması güzel bi tabir olmuş bence. İlk başlarda ben de karıştırıyorum herhalde gazla falan diyodum ama artık eminim. :)
Ben baloncuk patlaması diye tarif etmiştim. Gazozdaki gibi. :) 1 kez de çok net içime balık sürtmüş gibi hissettim. O neden o kadar güçlü ve seriydi bilmiyorum.

Eşime de elletiyorum akşamları eve gidince. Çok heyecanlanıyo. :D
Bu hareketler sürekli oluyo. Sırtüstü uzanırkendaha rahat hissedebiliyorum.

Bir de şu an tam duyamasalar da titreşimleri algılayabiliyolarmış. Konuşup şarkı söyleyebiliriz. :)

Canim cok guzelmis bayildim takima sen al guzelse bende netten alayim burda magazasi yok cunku bende civilden bu elbiseyi alicam;
y2yjatyh.jpg

Burda yokmus hastane ziyareti ben yirttim ondan :D

Canim masallah ogluna :nazar: arada kaynamistir bizim topic cok sicak kanli yoksa :)

Hehehe her haliyle koptum ben :9:

Çok tatlı bu takım. çilek olunca herkes ısırır bak söyliyim sana :1::1:

Ozel saglikta ayse secil hanima :) cok da memnunum..sen kime gidiosun :)

erkut harmancılara. düzenli doktorum o. ama dün ilk kez filize de gittim, memnun kaldım. fakat doğumu onunla yapmayacağım. filizin doğum aşamalarındaki hikayeleri iç açıcı değil. bi yerde okumuştum. gece olan bir doğumu hastanenin ebesine yönlendirmiş. ne kadar doğru bilemem ama erkut hoca ile doğum yapan çok fazla tanıdığım var. erkut bey çok ilgili bi doktor.

diş macunu yerine balı duymuştum, çok iyiymiş falan diye. benim kulağıma pek hoş gelmemişti ama iyi olabilir bir dene istersen :)

y2yjatyh.jpg

çok tatlı bu çilekler ya, ben de görmüştüm ama hep yazlık işte :) gerçi yaza kadar biraz ele avuca gelirler daha güzel durabilir.
bu arada ben 1 yumurtayı zor yiyorum 10 tanesini yiyen var mıdır ki :9:

Back
X