• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

ay maşallah sana canım :nazar: :nazar: çok kilo aldın mı, yoksa sadece karnın mı çıktı? kilo almış gibi durmuyorsun fotoğrafta
57 ile hamile kaldım 62 kg. yum aldım canım popom büyüdü.

Aboovvv bu ne göbek arkadasim massallah da doguma gitcek gibisin:)) cinsiyet neydi senin erkekmi sanki erkek karnı gibi onden gidiyor.
Kız hayatım..:)Benim karnım sivri oluyor hele son ayda görün beni siz.

Maş Allah nazar değmesin. :nazar::nazar::nazar: Kilo durumun nasıl peki ?
Benim gaz şişkinliği varmış. O geçince kalmadı adam gibi bir şey :43::43:

anneemmm maşallah kocaman olmuş bebikkkk :nazar: benim daha 4te biri kadar oldu küçük mü ki benimki:44::44:
Yok annem bende bir anormallik var:)) İlk gebeliğimde ben de sen gibiydim, 2. lerde böyle oluyormuş bazen, karın kasları gevşediği için..

kızlar öğrendim Rocs Hamilelere Özel Ahududu - Nane Florid İçermez diş macunu varmış. belki bir denerim.

Yok annem bende bir anormallik var:)) İlk gebeliğimde ben de sen gibiydim, 2. lerde böyle oluyormuş bazen, karın kasları gevşediği için..

canım bennim göbüşte var kadar merak etme normal ilk gebeliğimde çıkmamıştı göbüş bunda birden büyüdü:49::49:

kızlar size sorum olacak, diş fırçalarken çalkalama aşamasındaki macun tadı benim çok midemi bulandırıyor. fırçalayamıyorum korkudan.
siz de durumlar nasıl, bir de eczaneye hamilelere özel diş macunu sordum yok öyle bişi dedi.
sizin bildiğiniz bir şey var mı?

Ben de aynen senin gibiyim. Afedersiniz ama bulantıdan çok öteye bile gittiği oluyo bende. Ben macunla dayanabildiğim kadar fırçalıyorum sonra suyla devam ediyorum. Ağız bakım suları falan idare etmeye çalışıyorum. inş hep böyle sürmez

Ben de aynen senin gibiyim. Afedersiniz ama bulantıdan çok öteye bile gittiği oluyo bende. Ben macunla dayanabildiğim kadar fırçalıyorum sonra suyla devam ediyorum. Ağız bakım suları falan idare etmeye çalışıyorum. inş hep böyle sürmez

benimki de ileri gidiyo canım. bi de tok oluyorum ya fırçalayacağım zaman. kabusum oldu resmen.

erkut harmancılara. düzenli doktorum o. ama dün ilk kez filize de gittim, memnun kaldım. fakat doğumu onunla yapmayacağım. filizin doğum aşamalarındaki hikayeleri iç açıcı değil. bi yerde okumuştum. gece olan bir doğumu hastanenin ebesine yönlendirmiş. ne kadar doğru bilemem ama erkut hoca ile doğum yapan çok fazla tanıdığım var. erkut bey çok ilgili bi doktor.

Erkut bey hangi hastanede peki canim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim masallah nazar degmesin..ben kilolu hamile kaldim ondan mi benmki buyumedi ki :D ay yoksa bizim sipalar minis mi olcak :D

Canim masallah nazar degmesin..ben kilolu hamile kaldim ondan mi benmki buyumedi ki :D ay yoksa bizim sipalar minis mi olcak :D

Yok hayatım hepinizin gelişimi gayet normal, ben gülün diye resim koydum, ilk gebeliğimde bu aylarda benim karnım dümdüzdü, bunda böyle oldukarın kasları gevşediği için oluyor.

selam kızlar biz 15+5 olduk. Şuanda felaket bi diş ağrım var ne yapıcağımı şaşırdım çürük falan da yok . ilaç almak istemiyorum. Sizin bildiğiniz bişey varmı. Yardımınızı bekliyorummm :14:

Herkese merhaba...

Dün akşam yoğun kanamayla acile kaldırıldım, bütün gece müşade altındaydım. Ne olduğu bilinmiyor ama tümörden şüpheleniyorlar, bebek akşam iyiydi bugün nasıldır bilmiyorum hissetmiyorum, kaybetmiş olabilirim. Kanamam regl kıvamında devam ediyor. Çapaya sevk ettiler, sabah erkenden orda olcam
Sizden ricam bana dua etmeniz. Bana ve oğluma..
Zor zamanlar yaşıyorum
Görelim mevlam neyler neylerde güzel eyler....

kayınvaliden yardım edeceğine laf mı sokuyorsa hiç duyma canım bak böyle yap :36: tabi ki evi toplarsın, düzeltirsin ama sen çok ağır temizlik yapıyorsun hem sana hem bebeğe zarar verir canım Allah korusun.
eşine de anlatmaya çalış açsın okusun internetten sigaranın dumanının ne kadar zararlı olduğunu, biliyordur elbette ama hamilelere iki kat zararlı bu meret. hem şimdi yaz zaten çıksın pencerede, balkonda içsin. şu sigaranın kokusundan, dumanından isinden pisinden o kadar nefret ediyorum ki :53:

gitmeden önce ara bence, bazen netteki indirim mağazada olmayabiliyor.

Yardım da eder de ben şimdi onun evinde oturuyorum evlenince evi bize bırakıp kendileri kiraya çıktılar aa sen burayı silmedin mi burayı böyle yapmıyo musun bak bn böyle yapardım diyince bana geliyolar işte
Yok canım neler neler diyorum ilk hamileliğmi öğrendiğimiz zaman balkonda mutfakta fln içiyodu ama şimdi odada camın önünde içiyo bana da tabi ki de geliyo duman ama ona göre gelmiyo anlatamıyorum napım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese merhaba...

Dün akşam yoğun kanamayla acile kaldırıldım, bütün gece müşade altındaydım. Ne olduğu bilinmiyor ama tümörden şüpheleniyorlar, bebek akşam iyiydi bugün nasıldır bilmiyorum hissetmiyorum, kaybetmiş olabilirim. Kanamam regl kıvamında devam ediyor. Çapaya sevk ettiler, sabah erkenden orda olcam
Sizden ricam bana dua etmeniz. Bana ve oğluma..
Zor zamanlar yaşıyorum
Görelim mevlam neyler neylerde güzel eyler....

Canımmmm Allah yardımcın olsun. Inşallah bebişin iyidir ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X