anneemmm maşallah kocaman olmuş bebikkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
57 ile hamile kaldım 62 kg. yum aldım canım popom büyüdü.ay maşallah sana canım![]()
çok kilo aldın mı, yoksa sadece karnın mı çıktı? kilo almış gibi durmuyorsun fotoğrafta
Kız hayatım..:)Benim karnım sivri oluyor hele son ayda görün beni siz.Aboovvv bu ne göbek arkadasim massallah da doguma gitcek gibisin:)) cinsiyet neydi senin erkekmi sanki erkek karnı gibi onden gidiyor.
Maş Allah nazar değmesin.Kilo durumun nasıl peki ?
Benim gaz şişkinliği varmış. O geçince kalmadı adam gibi bir şey![]()
Yok annem bende bir anormallik var:)) İlk gebeliğimde ben de sen gibiydim, 2. lerde böyle oluyormuş bazen, karın kasları gevşediği için..anneemmm maşallah kocaman olmuş bebikkkkbenim daha 4te biri kadar oldu küçük mü ki benimki:44::44:
57 ile hamile kaldım 62 kg. yum aldım canım popom büyüdü.
Kız hayatım..:)Benim karnım sivri oluyor hele son ayda görün beni siz.
Yok annem bende bir anormallik var:)) İlk gebeliğimde ben de sen gibiydim, 2. lerde böyle oluyormuş bazen, karın kasları gevşediği için..
kızlar size sorum olacak, diş fırçalarken çalkalama aşamasındaki macun tadı benim çok midemi bulandırıyor. fırçalayamıyorum korkudan.
siz de durumlar nasıl, bir de eczaneye hamilelere özel diş macunu sordum yok öyle bişi dedi.
sizin bildiğiniz bir şey var mı?
Ben de aynen senin gibiyim. Afedersiniz ama bulantıdan çok öteye bile gittiği oluyo bende. Ben macunla dayanabildiğim kadar fırçalıyorum sonra suyla devam ediyorum. Ağız bakım suları falan idare etmeye çalışıyorum. inş hep böyle sürmez
erkut harmancılara. düzenli doktorum o. ama dün ilk kez filize de gittim, memnun kaldım. fakat doğumu onunla yapmayacağım. filizin doğum aşamalarındaki hikayeleri iç açıcı değil. bi yerde okumuştum. gece olan bir doğumu hastanenin ebesine yönlendirmiş. ne kadar doğru bilemem ama erkut hoca ile doğum yapan çok fazla tanıdığım var. erkut bey çok ilgili bi doktor.
anneemmm maşallah kocaman olmuş bebikkkkbenim daha 4te biri kadar oldu küçük mü ki benimki:44::44:
Kız hayatım..:)Benim karnım sivri oluyor hele son ayda görün beni siz.
Yok annem bende bir anormallik var:)) İlk gebeliğimde ben de sen gibiydim, 2. lerde böyle oluyormuş bazen, karın kasları gevşediği için..
Canim masallah nazar degmesin..ben kilolu hamile kaldim ondan mi benmki buyumedi kiay yoksa bizim sipalar minis mi olcak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
muhabbet hanım çok da memnun değilim açıkcası
oooooooovvvv hoşgeldinsen bebiş harektlerni hissetmeye basladınm
kayınvaliden yardım edeceğine laf mı sokuyorsa hiç duyma canım bak böyle yaptabi ki evi toplarsın, düzeltirsin ama sen çok ağır temizlik yapıyorsun hem sana hem bebeğe zarar verir canım Allah korusun.
eşine de anlatmaya çalış açsın okusun internetten sigaranın dumanının ne kadar zararlı olduğunu, biliyordur elbette ama hamilelere iki kat zararlı bu meret. hem şimdi yaz zaten çıksın pencerede, balkonda içsin. şu sigaranın kokusundan, dumanından isinden pisinden o kadar nefret ediyorum ki
gitmeden önce ara bence, bazen netteki indirim mağazada olmayabiliyor.
Herkese merhaba...
Dün akşam yoğun kanamayla acile kaldırıldım, bütün gece müşade altındaydım. Ne olduğu bilinmiyor ama tümörden şüpheleniyorlar, bebek akşam iyiydi bugün nasıldır bilmiyorum hissetmiyorum, kaybetmiş olabilirim. Kanamam regl kıvamında devam ediyor. Çapaya sevk ettiler, sabah erkenden orda olcam
Sizden ricam bana dua etmeniz. Bana ve oğluma..
Zor zamanlar yaşıyorum
Görelim mevlam neyler neylerde güzel eyler....