• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Herkese merhaba...

Dün akşam yoğun kanamayla acile kaldırıldım, bütün gece müşade altındaydım. Ne olduğu bilinmiyor ama tümörden şüpheleniyorlar, bebek akşam iyiydi bugün nasıldır bilmiyorum hissetmiyorum, kaybetmiş olabilirim. Kanamam regl kıvamında devam ediyor. Çapaya sevk ettiler, sabah erkenden orda olcam
Sizden ricam bana dua etmeniz. Bana ve oğluma..
Zor zamanlar yaşıyorum
Görelim mevlam neyler neylerde güzel eyler....

Allah yardımcın olsun bu güzel günlerin hatrına Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah bebeğine dualarım seninle

selam kızlar,

dün akşam yazmıştım, kimseler görmemiş mesajımı.
şansımı bir kez daha deneyim dedim...
bugün bende cinsiyeti öğrendim
ilk hamileliğim ve oğlum olacak nasipse. bugünden beri işyerinde miyim bulutların üstünde miyim bilemiyorum
normalde kız istiyordum başlarda. ama o kadar çok kişi oğlun olacak dedi ki ben de erkek hissetmeye ve istemeye başladım..
Allah hepsini hayırlı evlat etsin
bakalım bu mesajıma merhaba diyen olacak mı?
çok sevgiler :16::16::16::16:

Ay canımcım arada kaynadın mı sen :) o anda bişi konusuluyosa unutuluyo canım bnmde arada tınlanmadığımı hissettiğim olmuştur :)
Sende hoşgeldin aramıza bnde senin gibi kız kız diyodum hatta doktor kontrolune bile pespembe giyinip gittim kız annesi modunda ama doktor hanım bana da erkek dedi 16+3 de bnde kesin mi diye sormadım oğlum oğlum diye alıştım haftaya kontrolum var değişmez inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese merhaba...

Dün akşam yoğun kanamayla acile kaldırıldım, bütün gece müşade altındaydım. Ne olduğu bilinmiyor ama tümörden şüpheleniyorlar, bebek akşam iyiydi bugün nasıldır bilmiyorum hissetmiyorum, kaybetmiş olabilirim. Kanamam regl kıvamında devam ediyor. Çapaya sevk ettiler, sabah erkenden orda olcam
Zor zamanlar yaşıyorum

Canim Allah yardimcin olsun..karnindaki bebisi korusun ins..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhaba...

Zor zamanlar yaşıyorum

:43:Rabbim şifa versin inşallah bebeğini sna bagışlasın canım

Herkese merhaba...

Zor zamanlar yaşıyorum

Allahım yardımcın olsun canım bebeğin iyiymiş bak sende de önemli bişi yoktur inşallah dualarım seninle 🙏

Herkese merhaba...

Dün akşam yoğun kanamayla acile kaldırıldım, bütün gece müşade altındaydım. Ne olduğu bilinmiyor ama tümörden şüpheleniyorlar, bebek akşam iyiydi bugün nasıldır bilmiyorum hissettmiyorum, kaybetmiş olabilirim. Kanamam regl kıvamında devam ediyor. Çapaya sevk ettiler, sabah erkenden orda olcam
Zor zamanlar yaşıyorum

Selam Hayrolsun
Ben sana dua ediyorum canım
Bebeğini inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Benim de düşük riskim vardı o ara bir yakınımı anlattı ablam bana
2 çocuğu varmış eşi de hayirsizmis üzerine tekrar ikizleri olacağını öğrenince bunalıma girmis
İkizleri düşürmeye çalışmış
Hamileliği boyunca cekyatlarin üstünden atlamış
Buna rağmen çocukları sağlıkla doğmuş
Diyeceğim o ki bu canı ona Allah verdi Allah onu koruyacaktır
Biz kul olarak ancak dua edip teslim olabiliriz
Allahım senden gelene razıyım sen bAna oğlumu hayırlı et diye dua et, Allahım inşallah korur
Ben bu olaydan çok etkilenmiştim bu yolla moralimi yukselttim çok şükür. Bugüne geldi bebeğim
Allah yardımcınız olsun

Ay canımcım arada kaynadın mı sen :) o anda bişi konusuluyosa unutuluyo canım bnmde arada tınlanmadığımı hissettiğim olmuştur :)
Sende hoşgeldin aramıza bnde senin gibi kız kız diyodum hatta doktor kontrolune bile pespembe giyinip gittim kız annesi modunda ama doktor hanım bana da erkek dedi 16+3 de bnde kesin mi diye sormadım oğlum oğlum diye alıştım haftaya kontrolum var değişmez inş

Merhaba canım teşekkürler sıcak karşılama için
Evet bende sormadım ama inşallah değişmez
Senin de ilk dimi
İnşallah kızımız da olur ilerde

Herkese merhaba...

Zor zamanlar yaşıyorum

Gecmis olsun cnm, moralini yüksek tut, iyi düşün iyi olsun herşey. Bu mübarek günlerde bol bol dua et rabbime, bizimde dualarimiz seninle ve bebeğinle. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Herkese merhaba...

Zor zamanlar yaşıyorum

Rabbim şifanı versin yavrunu hayırlısıyla sana bağışlasın inşallahh. Sabrett dualarımız seninle...

selam kızlar,

dün akşam yazmıştım, kimseler görmemiş mesajımı.
şansımı bir kez daha deneyim dedim...
bugün bende cinsiyeti öğrendim
ilk hamileliğim ve oğlum olacak nasipse. bugünden beri işyerinde miyim bulutların üstünde miyim bilemiyorum
normalde kız istiyordum başlarda. ama o kadar çok kişi oğlun olacak dedi ki ben de erkek hissetmeye ve istemeye başladım..
Allah hepsini hayırlı evlat etsin
bakalım bu mesajıma merhaba diyen olacak mı?
çok sevgiler :16::16::16::16:

Hoşgeldin merhaba canım:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Oğlun çookk hayırlı evlat olsun inşallah..

Herkese merhaba...

Zor zamanlar yaşıyorum

Gecmis olsun canim cok uzuldum. Umarim iyi haberlerle gelirsin Allah in izniyle...

Ay bu gobegi gorunce ben de panik oldum ay bunun yarisi benim anca valla :D

Kız benim çeyreği kadar :) ypk tatlım kiloyla ilgisi yoktur ben kilolu değilim benm de aynı, amazonun dediği gibi ikinci gebelikte çabuk büyür diye çok duydum.. bizde ikinci gebelikte hemen büyürz inşallah:D

Herkese merhaba...

Zor zamanlar yaşıyorum

Canım moralini yüksek tut lütfen bebişlerimiz büyüdü artık daha sıkı tutunuyorlar bizlere annesi...bol dua et ben de dua edeceğim sana... Rabbim yardımcın olsun minik meleğini sana bağışlasın inşallah tatlım...

Merhaba canım teşekkürler sıcak karşılama için
Evet bende sormadım ama inşallah değişmez
Senin de ilk dimi
İnşallah kızımız da olur ilerde

Rica ederim canım biz burda kocamannn bi aileyizz :) 16 haftalıktı ben öğrendiğimde ama değişenleri de duyunca bi acaba diyo insan bakalım hayırlı evlat olsunlar da inşallah ilk evladım olcak benimde canım 23 yaşında genç anne olucam Allah nasip ederse

Herkese merhaba...

Zor zamanlar yaşıyorum
Canımm.. Çok geçmiş olsun.. Güzel haberle gel , kendini koyverme, güçlü ol..Dualarım seninle..

Hoşgeldin merhaba canım:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Oğlun çookk hayırlı evlat olsun inşallah..
Amin canım hepimizin
Senin cinsiyeti belli mi bebeğinin?

Rica ederim canım biz burda kocamannn bi aileyizz :) 16 haftalıktı ben öğrendiğimde ama değişenleri de duyunca bi acaba diyo insan bakalım hayırlı evlat olsunlar da inşallah ilk evladım olcak benimde canım 23 yaşında genç anne olucam Allah nasip ederse

Maşallah sinemtuba, ben 33 yaşındayım
Eskiden herkes e hadi ne zaman bebek diyince kızıyordum onlara ne diye
Ama şimdi hak veriyorum
İnsan bu guzel duyguları herkes yaşasın istiyor

Herkese merhaba...

Zor zamanlar yaşıyorum

allahım inşallah onu sana bağışlarr,dualrım seninle,geçmiş olsun çokkk :50:

Son düzenleme:
Amin canım hepimizin
Senin cinsiyeti belli mi bebeğinin?

Maşallah sinemtuba, ben 33 yaşındayım
Eskiden herkes e hadi ne zaman bebek diyince kızıyordum onlara ne diye
Ama şimdi hak veriyorum
İnsan bu guzel duyguları herkes yaşasın istiyor

Ben biraz hızlı hatunum :) 22 yaşında evlendim 23 yaşında da Rabbim nasip ederse anne olucam inş ama şimdi etrafıma da bakıyorum ki genç anneler çoğalıyo evlenen arkadaşlarım da hemen çocuk yapıyolar İnsan anne olmak istiyor ya çok başka bi duygu daha kucağına almadan bile onu ilk öğrendiğin andan itibaren hissedilenler çok başka

Çok tatlı bu takım. çilek olunca herkes ısırır bak söyliyim sana :1::1:
Gebertirim isirmaya yelteneni :D
bayıldım çilekli elbiseye... kimbilir ne tatlı olur evlatlarınız doğup da giydirince..
Tesekkurler canim cok guzel dimi insallah kiz oldugu kesinlessin alicam :)
Eki Görüntüle 1176628

Kızlaaar ben bu hızla gidersem 2 aya kalmaz doğururum :)))
:nazar:masallah canim cok guzel gorunuyo..
diş macunu yerine balı duymuştum, çok iyiymiş falan diye. benim kulağıma pek hoş gelmemişti ama iyi olabilir bir dene istersen :)

çok tatlı bu çilekler ya, ben de görmüştüm ama hep yazlık işte :) gerçi yaza kadar biraz ele avuca gelirler daha güzel durabilir.
bu arada ben 1 yumurtayı zor yiyorum 10 tanesini yiyen var mıdır ki :9:
Sanmiyorum ben yumurta cok sevmeme ragmen max 2 yerim :)
Olsun ben 6 ayligini alicam yaz gelince giyer kizim o zaman daha cok yakisir :)
Herkese merhaba...

Zor zamanlar yaşıyorum

Canim insallah bisey yoktur sen cok uzuldugun icin mi oldu acaba?
Allah evladini sag saglim sana bagislasin insallah..

Ya kizlar nerdeyse 3 haftadir aksamlari bulantim olmuodu..bu gece tekrar hatirlatti kendini yaa...butun yediklerimi cikaricam simdi :(

Back
X