Kızlar benımde oğluşum oluyoooo inşallahrabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin
kızlarrr kızım olcekmiş benimmm![]()
hayırlı olsun kızlar cinsiyetler belli olmuş. ay nası güzel heyecan. ben de dün öğrendim oğlumu. insan çok heyecanlanıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benımde oğluşum oluyoooo inşallahrabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin
tamam canım yazdım.süre yoksa bana da 5 yaz. tamamlarım hayırlısıyla..
Çok sevindim bir çiçek daha. Hayılısı ile kucağına da alırsın İnş ALlah.kızlarrr kızım olcekmiş benimmm![]()
tamam canım yazdım. Okursan yarın tekrar güncelleriz.canım 1 yasinde bana yaz daha fazla okuyabilirsem yarın yazarım
Gozun aydin canim
Cok sevindim :)
Cinsiyeti belli olan alintilayamadigim diger arkadaslarinda gozu aydin hayrolsun arkadasimiza asiri derecede uzuldum bugun kafami toparlayamadim..
evet esk.deyim canım.bende hiç rastlamamıştımmm.çok sevindimmmm:)canım sen de eskişehir de misin? nick de 26 görünce 3. Eskişehir' liyi bulduk mu acaba dedim?![]()
Ah canlarım... Dua mı başlattınız? Çok duygulandımRabbim hepinizin muradını versin.. Bebekleriniz sağ salim kucağınıza alın inşallah..
Ben dün gece evde çok sancı çektim, tam sabah ezanı okunurken oğlumu doğurdum... Çok zor bir geceydi... Hastaneye gidip kalan parçaları da temizlettik.. Benim oğlum melek oldu. Rabbim kimseye böyle ve daha kötü acılar yaşatmasın. Herkese sağlıklı sıhatli hayırlı doğumlar nasip etsin. 4 ayımı benimle paylaştığınız, desteğiniz için çok teşekkür ederim...
Rabbim hepimizi sevdiği kullarından eylesin... Rabbim derdi onu daha fazla analım diye veriyor, derdine de hamdolsun...RABİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM BOĞAZIM DÜĞÜNLENDİ NE DESEK BOŞ EN HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ DEMEKKİ HAYIRDA ŞERDE ALLAHTAN İNŞALLAH SANADA EŞİNEDE CENNETTE ŞEFAATÇİNİZ OLUR O ŞİMDİ Bİ MELEK
Çocuğunu kaybettiği halde buna sabreden Müslümana, Cenab-ı Allahın verdiği mükâfat Ebû Musa (ra) tarafından naklediliyor: Resûlullah (sallallâhu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur:
Bir kulun çocuğu öldüğü zaman Allah Teâlâ meleklerine:
- Kulumun çocuğunun ruhunu mu aldınız, buyurur. Melekler:
- Evet, derler. Allah Teâlâ:
- Kulumun gönül meyvesini (ciğerparesini) mi kopardınız, buyurur. Melekler:
- Evet, derler. Allah Teâlâ:
- Peki, kulum ne dedi, buyurur. Melekler:
- Sana hamdetti ve innâ lillahi ve innâ ileyhi râciûn diye istircâda bulundu, derler. Bunun üzerine Allah Teâlâ:
- O halde kulum için cennette bir ev yapın ve adını dahamd evi koyun, buyurur. (Tirmizi, Cenaiz 36)
Sevdiğini kaybeden bir insan, bu duruma sabreder, ağzından kötü söz yerine sadece ve sadece Allahı yücelten sözler çıkarsa, kulun bu sabrı neticesinde Cenab-ı Allah, onu cennetine dâhil eder. Cennetinde de ona ismi hamd evi olan bir mekân hediye eder.
rabbim hepimizi sevdiği kullarından eylesin... Rabbim derdi onu daha fazla analım diye veriyor, derdine de hamdolsun...
üzülmüyor muyum, tabiki üzülüyorum.. Sol yanım bomboş şimdi. Ama isyanın anlamı yok. Onun ömrü o kadar...
Bu arada bebeğimi hastaneden vermediler, patolojiye gitti.. Genetik inceleme yapılacak sonucunu bildirirm
herkese tekrar teşekkür ederim
her ne olursa olsun, şükredin dua edin sabredin..
kıyamam çok üzgünüz hepimiz ama elden birşey gelmiyor.dualarımız seninle canım benimmmmamin inşallah canım rabbim taşıyamıyacağımız yükü yüklemesin şu mübarek günlerin hatrına rabbim bol bol sabır versin en tez vakitte sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin bitanem
evet esk.deyim canım.bende hiç rastlamamıştımmm.çok sevindimmmm:)
selam kızlar,
dün akşam yazmıştım, kimseler görmemiş mesajımı.
şansımı bir kez daha deneyim dedim...
bugün bende cinsiyeti öğrendim
ilk hamileliğim ve oğlum olacak nasipse. bugünden beri işyerinde miyim bulutların üstünde miyim bilemiyorum
normalde kız istiyordum başlarda. ama o kadar çok kişi oğlun olacak dedi ki ben de erkek hissetmeye ve istemeye başladım..
Allah hepsini hayırlı evlat etsin
bakalım bu mesajıma merhaba diyen olacak mı?
çok sevgiler![]()
Başladığımız duamızı bırakmayalım isterseniz. Okumaya devam edelim. Hayrolsun kardeşimize Rabbimizin sabır vermesi için dua edelim.
Okumaya devam etmek isteyenler okuyup söyleyin. Listemiz devam edecek inş Allah.
Ayetel kürsi sayısı 170. 2. ye topluyoruz. OKUNAN 206 ADET - KALAN : 134 ADET
Yasin-i Şerfi sayısı 41 OKUNAN 26 ADET - KALAN 15 ADET
Tamam o zaman listemiz başlasın. Çevrenizdekilerden de alabilirseniz alında tamamlayalım İnş Allah.
......................... YASİN ............................ AYETEL KÜRSİ
Swift .................. 2 tane ........................... 50 tane
oznurrd .............. 1 tane ............................ 20 tane
fananay .............. 1 tane ............................ 1 tane
agaydin .............. 3 tane ............................. 20 tane
fatmaaskin1 ........ 1 tane ............................. 20 tane
Bu_cak .............. 1 tane .............................. 1 tane
Lungy ................ 1 tane
Pomak45 .................................................... 20 tane
arzummm_26_ ............................................ 10 tane
ycl2012 ............. 1 tane .............................. 30 tane
didos11 ...................................................... 20 tane
bicnv ................. 3 tane ............................... 1 tane
peruj ................. 1 tane
HAYROLSUN ....... 1 tane .............................. 10 tane
Bitter ........................................................... 3 tane
esr06 ................ 5 tane
tirilaylom ............ 5 tane
Not: Yasin-i Şerif için biraz daha destek lütfen. Haftaya Cuma gününe kadar okuyalım İnş Allah.
Rabbim hepimizi sevdiği kullarından eylesin... Rabbim derdi onu daha fazla analım diye veriyor, derdine de hamdolsun...
Üzülmüyor muyum, tabiki üzülüyorum.. Sol yanım bomboş şimdi. Ama isyanın anlamı yok. Onun ömrü o kadar...
Bu arada bebeğimi hastaneden vermediler, patolojiye gitti.. Genetik inceleme yapılacak sonucunu bildirirm
Herkese tekrar teşekkür ederim
Her ne olursa olsun, şükredin dua edin sabredin..
SAğol canım.
3 Yasin de ben okuyorum Allah kabul etsin
Facebook kurup burdan davet eden 2 kişi vardı uyarı onlar aldı. TTabi bizede bak davet ederseniz face uyarı alırsınız ikincisinde üyeliğinizi kapatırız demek istiyorlar.Face kullanmıyorum Allah'tan
Aynen çenemiz çok düştü bu gün. Yavaş yavaş pc deki dosyaları kaptıyorum zaten en son kk kalıyor.
Hadi evimize gidelim bari![]()
İyi akşamlar annişler biz oğlumla, kasci kızıyla kaçarrrr![]()
Aynen öyle arkadaşım. Rabbim bir sabır testi sundu inşallah kolay geçerim. Karşıma hep başka sorunlar çıkıyor. Sürekli dua ediyorum. Allah sevdiği kullarına dert verirmiş daha sık dua etsinler diye. İnşallah sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım...
Ah canlarım... Dua mı başlattınız? Çok duygulandımRabbim hepinizin muradını versin.. Bebekleriniz sağ salim kucağınıza alın inşallah..
Ben dün gece evde çok sancı çektim, tam sabah ezanı okunurken oğlumu doğurdum... Çok zor bir geceydi... Hastaneye gidip kalan parçaları da temizlettik.. Benim oğlum melek oldu. Rabbim kimseye böyle ve daha kötü acılar yaşatmasın. Herkese sağlıklı sıhatli hayırlı doğumlar nasip etsin. 4 ayımı benimle paylaştığınız, desteğiniz için çok teşekkür ederim...