- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
doğru diyorsun aslında kızım şuan 7.5 aylık daha rahat geziyorum ama şu sıcaklar perişan ediyor yavruları , isilik olan çok benim kızım da arasıra oluyor, aşırı terliyor terleyince su kaybediyor 2 gündür bezinde turuncu leke görüyorum susuz kaldığı için oluyor ama çok zor bebeklere su içirmek. ben tedavi ile kavuştum kızıma hamileliğimde de herşeye dikkat ettim dr sözünden çıkmadım, hala da öyleyim ama ek gıda konusunda dr ları dinlememek gerekiyormuş onu anladım 6 ay dolana kadar anne sütü verdim çevremden okadar kişi beni uyarsada dr lafı dinledim iyi halt ettim, kızım şuan herşeyi yemeyi reddediyor, nasip olur da 2. çocuğum olursa 5-5,5 aylıkken başlıcam. kıyafet konusu redeğişiyor ama benim en çok memnun olduğum patikli pijamalardı bi de yandan çıtçıtlanan pijama türü şeyler ama dedimya bebeğe ve kişiye göre değişiyor, kesinlikle burun aspiratörü almanızı tavsiye ederim ve ateş ölçer bunlar illaki lazım olan şeyler, burun aspiratörü önce otribebe almıştım sonra kızım çok ağlayınca forumda bir annnenin yönlendirmesiyle santebebe aldım müzikli kızım çırpınmıyor en azından artık. benim gögüs ucum çıkmadı çok sıkıntı yaşadım ilk 10 gün emziremedim yavrumu göğüs pompasıyla çıkardık ucu mastit oldum yani göğüslerim ihtihaplandı zor dönemlerdi sizler insallah sıkıntısız geçirirsiniz, ben sezaryenle doğum yaptım pompa yada silikon uc almak aklıma gelmemişti, sonradan aldım
çok sağol cnm burun aspiratörünü bnde alacagım tavsiyene uyarak.Böyle deneyimli annelerden öğrenecek çok şeyimiz var ,ilk gebeliğimiz ve hiç birşey bilmiyoruz Allah'ın izniyle öğrenicez inşallah.Ek gıdalara geçmek için çevre hep baskı yapıyor zaaten demak anne sözü dinlemekte gerekiyor bazen