- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
bakalım artık bacımmm çok alışmıştık amaBazi isimler çok hosumuza gitsede anlamiyo iyi olmayabiliyor.anlam da önemli.içinize sinen başka isim bulursunuz ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bacım ben geçen haftalardaaa oluk oluk kanamam oldu öyleki genel cerahlık oldummm kabızlıktan düşün hatırlarsınnn şimdi 4 litre su içip bazen 3 de bırakıyorum gerçi ve hergün 8 adet 4 ü kahvaltı dan 2 saat sonra 4 ü ikindi olmak üzere taze kayısı yiyorum ki bu yıl kayısıda yok olanalrda kilosu 8 tl ve 13 tl olmak üzere ciddi yüksek fiyatlardaaa o şekilde yedim yiyorumda kurtuldummm ama buna devam etmemm zor ya bakalımMerhaba kizlar. Son zamanlarda kabizligim baya artti doktorum ilac vermisti onu icmeden yapamiyorum nerdeyse? Sivida cok tuketiyorum Ama bu durum cok zorluyor beni? Sizdede var mi?
ufff be sibelll ne edek şimdiii buğra ya çok alışmıştımmmmmmEvet canm bizde yegenmn adını bugr koycaktık erkek deve demk oldugu için koymadk.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olmazmı bacımmm bana ankara de sana sıralayayım doktorları ki benim normalde gittiğim doktorum şuana dek hep bu şekilde 4 boyutlu resimelr verdi bebişimizin tabi cd lerde cabasıAyy cok guzeeeellllll... Balikesirde taa. Ankarada bu sekilde var mi bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada bende yarın 5:30da ayrıntılı olan başka bir doktora görüncemmm haydi heyecanlıyız yarın olsada gitsek görsek hayırlısıyla ehrşe yolunda olsa inşallahKızlar ysrın ayrntılıya gırıcem. Gıderken getrmem gereken yada yapmam gereken bişey varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi