kıyamam canım benim doğumu orda mı yapıcaksın?ben sana yollayayım boza canın çektiysee
ben isterimmmm bana yollaaaaa
kokar kokmaz mı.. hayırlı olsun bacımmm eşyalarınız
bacımmm deme ya gidilemiyor dimi.. ama seneye veledi babanneye atarız gideriz tiyatroya dönüşte de alır geçeriz evimize diye şimdiden yer yapıyom ama bir çok arkdşm yaptığın işten tat almıyon aklın hep bebekte oluyor demişlerdi haklısın artık bizden de geçti tiyatro vs...
bu arada sosyetede ne işin var yahu ne alacan
bizim bebe kemsede durmadı gidemedik cnaım. inşallah seninki duru da gidersin..ne bilem dolaşmak maksat severim ben pazar gezmeyi . gel beraber gezelim :)
estağfirullah canım cinslik demeyelim, aykırısın demek ki biraz. bizde olmaz o dediğin şey, ayıp karşılanır, gelmek ister herkes. yakınlarda doğum yapan bi arkadaşım da hastaneye ziyaretçi istememişti mesela ama ben zaten yapı olarak da öyle değilim, okulda herkesi tembihledim gelin bak yalnız bırakmayın diye :) geleneksel taraflarım çoktur, evlenince de mevlit yaptım, eve taşınınca da.. yapılmazsa bi terslik olurmuş gibi geliyo, bebek için de yaparım mutlaka
allah kabul etsin canım. bizde de okundu ama annem ve kv okudular oldu bitti. başka kimse yoktu:)