2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
e göreyimm ozaman ya zaten ilaç yazdırmam lazımm benm onun ıcın gıdecem kanda verm bıde benden doktor e2 progestereon hıc ıstemedı ben onlarıda yaptırsammı kı dıye dusunuyormm

e2 ye gerek yok progesteronuna bakılabilir ama...

Canim ne yapiyim halimi en guzel oyle anlatabilirdim.hayirlisi bakalim.nasilsin bitanem.
İyiyim tatlim sagolasin..eylule kadar ara verdim eylül de rapora basvurucam.bi yandan da merkez arastiriyorum iste.kac gun kaldi simdi senin:))inşallah guzel haberler alicazz allahim izniyle

Maşallah ikisi de kız mi

Hayır canım biri kız biri erkek

Amin canım kocaman oldu kuzularımız..
salı günü 5 tüp bebeğimiz bendeydi tüp günü yaptık nasıl ballar kaymaklar anlatamam..
en büyüğü 21 aylık oldu en küçüğü 3 aylık

Ne güzel güldenim bebek kokusu kadar güzel bir şey varmı hiç bayağı enerji depolamışsındır

Neyse hayatım bu gün daha iyiyim, az kaldı ya artık daha rahat sabrederim.
Ha valla kız gene karıştırdım ama bu sefer kolay toparladık
Eferinnn eferinnn hep böyle ol taammi:))guzel olacakk insallahh cokk guzel olacak..rabbim hayırlısıni nasip etsin hepimizin yuzunu guldursun canim

Hayır canım biri kız biri erkek

Ne güzel güldenim bebek kokusu kadar güzel bir şey varmı hiç bayağı enerji depolamışsındır

aynen canım enerjim tavan yaptı..

genelde burdakılere hep yapılıyor ya ondan sordumm bende sadece progesteronmu ısteyım

tatlım sen istemeyeceksin doktor gerek görürse ister kendi kendine değerlerine baktırma zaten test günün gelmedi..
herkesin tedavisi kendisine özel kıyaslama yapmamalısın ona yapıldı banada yapıldı düşüncesi taşıma..
her doktorun tarzı bile farklı kimi didik didikler her testi ister kimi daha rahattır gerek görmez..
sen çok istiyorsan kanda gebelik testine baktır diğerlerine gerek yok..

Eferinnn eferinnn hep böyle ol taammi:))guzel olacakk insallahh cokk guzel olacak..rabbim hayırlısıni nasip etsin hepimizin yuzunu guldursun canim

Amin canım ama beklicek gücüm kalmadı çok heyecanlıyım, kızlar testleri yapıyorlar valla ama ben çok korkuyorum

ama o progeteronla e2 bakıp ona göre dusukse progestanı yukseltıyorlarmıs bana böyle birşeyy hiç yapılmadıı ve ben hep düşürdmmm

Hati ve seher idrar testleriniz harika gorunuyo masaallah diyeyimde nazar degmesin.
Benimde şükür kan testim çok yüksek olmasada 2 ye katlamis.
11.gün kan degerim 95
13.gün 186
Sizce nasil kizlar? Doktor gayet iyi dedi

canım hayırlı olsun :) ne güzel kat kat artmış :) rabbim kucağında sevdirsin :)

tatlım hayırlı olsun :)maşallah kanda da görüp bayram yapalım :)

hadi bakalım 2 kişi de pozitif gördük darısı diğerlerinin başına :)

Sol kasığıma biri iğne batırdıııııı

e2 ye gerek yok progesteronuna bakılabilir ama...

canım müsait olduğunda benim bilgilerimi güncellersen sevinirim..
8. tedaviye start verdim...
hastane ve doktor değiştirdim..
Memorial Şişli / doktorum Semra Kahraman...
dün görüştüm kendisi ile..

tedavi tarihim Temmuz olacak çünkü 10 gün içinde histereskopi ve lapraskopi yapacak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…