e göreyimm ozaman ya zaten ilaç yazdırmam lazımm benm onun ıcın gıdecem kanda verm bıde benden doktor e2 progestereon hıc ıstemedı ben onlarıda yaptırsammı kı dıye dusunuyormm
e2 ye gerek yok progesteronuna bakılabilir ama...
bu sabah yapmadım valla dün akşam yaptım bakinşallah cumartesi patlatırım bombayı
Eki Görüntüle 1124661
İyiyim tatlim sagolasin..eylule kadar ara verdim eylül de rapora basvurucam.bi yandan da merkez arastiriyorum iste.kac gun kaldi simdi senin:))inşallah guzel haberler alicazz allahim izniyleCanim ne yapiyim halimi en guzel oyle anlatabilirdim.hayirlisi bakalim.nasilsin bitanem.
Kuzum bu ağrılar bence bebis ler yer acıyor 9 ay kalacak yerlerini hazırlıyor lar
Insallahhh canlarim insallahhhinşallah kanlarımız tavan yapar
Maşallah ikisi de kız mi
Amin canım kocaman oldu kuzularımız..
salı günü 5 tüp bebeğimiz bendeydi tüp günü yaptık nasıl ballar kaymaklar anlatamam..
en büyüğü 21 aylık oldu en küçüğü 3 aylık
Eferinnn eferinnn hep böyle ol taammi:))guzel olacakk insallahh cokk guzel olacak..rabbim hayırlısıni nasip etsin hepimizin yuzunu guldursun canimNeyse hayatım bu gün daha iyiyim, az kaldı ya artık daha rahat sabrederim.
Ha valla kız gene karıştırdım ama bu sefer kolay toparladık
Hayır canım biri kız biri erkek
Ne güzel güldenim bebek kokusu kadar güzel bir şey varmı hiç bayağı enerji depolamışsındır
genelde burdakılere hep yapılıyor ya ondan sordumm bende sadece progesteronmu ısteyım
Eferinnn eferinnn hep böyle ol taammi:))guzel olacakk insallahh cokk guzel olacak..rabbim hayırlısıni nasip etsin hepimizin yuzunu guldursun canim
aynen canım enerjim tavan yaptı..
tatlım sen istemeyeceksin doktor gerek görürse ister kendi kendine değerlerine baktırma zaten test günün gelmedi..
herkesin tedavisi kendisine özel kıyaslama yapmamalısın ona yapıldı banada yapıldı düşüncesi taşıma..
her doktorun tarzı bile farklı kimi didik didikler her testi ister kimi daha rahattır gerek görmez..
sen çok istiyorsan kanda gebelik testine baktır diğerlerine gerek yok..
Eki Görüntüle 1125278
canmmm baakk kızlar bakın bırr ben yanlıs degerlendırmıyom dımı allahım ınsallah kandada cıksınn
Tebrik ediyorum arkadaşım, yarın kan vermene bile gerek yok resmen hamilesin sen.
Hati ve seher idrar testleriniz harika gorunuyo masaallah diyeyimde nazar degmesin.
Benimde şükür kan testim çok yüksek olmasada 2 ye katlamis.
11.gün kan degerim 95
13.gün 186
Sizce nasil kizlar? Doktor gayet iyi dedi
inşallah canımm darısı sana bırtanemmm ben senden cok umutluyummm
Amin canım ama beklicek gücüm kalmadı çok heyecanlıyım, kızlar testleri yapıyorlar valla ama ben çok korkuyorum
Insallah sende hamile kalirsin arkadasim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sol kasığıma biri iğne batırdıııııı
e2 ye gerek yok progesteronuna bakılabilir ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?