inşallah canımm darısı sana bırtanemmm ben senden cok umutluyummm
Kızlar bebişlerim artık benimle şimdi tutuncaklar inşallah bana çok çalışmaları gerek içerde 2 tane transfer edildi biri 10 diğeri 9 hücreli doktorum fena değil embriyolar güzel dedi hatta sabah baktıklarında biri 8 diğeri 9 muştu bölünmüşler sonradan 😊😊bakalım eşim sürekli başımda dönmeme dahi izin vermiyor yemeğimi hazırladı yedik yatıyorum kendinize iyi bakın
Sol kasığıma biri iğne batırdıııııı
Dışarı çıkmıştım şimdi geldim annemdeyim ama
Evet varmı yeni taze idrar testi görüntüsü
Kızlar testleri erken yapıyorsunuz ve çıkanda olabilir çıkmayanda bu demek değil ki gebelik yok idrar testi işin merak kısmına hizmet ediyor çıkarsa ne ala seviniriz ama çıkmazsa bişey üzülmek yok test günü verilen kan asıl sonuçtur.Kaç kez tekrarladım test günü idrarda negatifi görüp ağlaya ağlaya kan vermeye giden arkadaşları biliyorum bunların bazıları ikizlere hamileydi ama idrarda çıkmadı..bünyeye göre değişiyor herkes hemen idrara yansıtmayabilir bhcg yi..kimisinin çabuk karışıyor kimisinin geç aynı zamanda yapılan testlerin bhcg hassasiyeti farklı..ben kendimden örnek vereyim dış gebelik yaşadığımda bir sürü çeşit marka test vardı elimde değerim 1300 lerdeydi ve birinde kopkoyu iken diğerinde çooook silik çıktığını bilirim düşünün değerim 1300 ve çok silik ikinci çizgim vardı değer 100 lerde olsa kesinlikle çıkmayacaktı...Lütfen peşin hüküm verip tutunmaya çalışan bebeğinizi bırakmayın..
Eger ki idrar da negatif cikarsa cok etkilenirim diyosan hic yapma canim..biliosun kimi gebelikler idrar da cikmayabiliyo adet gecikmesinde bile..eger cok hirpalamam kendimi boyle bi durumunda farkındayım diyosan yap..su an en önemli sey senin rahat olman kendini nasil daha iyi hissedeceksen öyle yap canimAmin canım ama beklicek gücüm kalmadı çok heyecanlıyım, kızlar testleri yapıyorlar valla ama ben çok korkuyorum
Sehercim tebrik ederimm nasii guzel bi cizgi o öyle massaallahh massallahhh..inşallah canımm darısı sana bırtanemmm ben senden cok umutluyummm
kasık ağrısına sevinir oldukkkohhhhhhhhh ne güzel bir haberr
canım senin bu tedavinde imsi kullandılarmı..
o batan iğne değilll canım aaa öyle deme bebiş alınır.. o bebeğinin minik parmakları sana tutunuyor..
Eger ki idrar da negatif cikarsa cok etkilenirim diyosan hic yapma canim..biliosun kimi gebelikler idrar da cikmayabiliyo adet gecikmesinde bile..eger cok hirpalamam kendimi boyle bi durumunda farkındayım diyosan yap..su an en önemli sey senin rahat olman kendini nasil daha iyi hissedeceksen öyle yap canim
Evet canım imsı kullanıldı, neden sordun
Çok konuşmam lazım çokha gayret canım
5000 de 5 kalp 30 binde pembe kürk ne kaldı şurda kürke
İnşallah canım. Tamda bu vakit embriyonun yerleşme yaptığı zaman oluyormuş 21. Gün yani
Bebisler yaramazlık yapıyorSol kasığıma biri iğne batırdıııııı
5.gün testi yaptığımı sölemişmiydim
Çok konuşmam lazım çok
5.gün testi yaptığımı sölemişmiydim
canım müsait olduğunda benim bilgilerimi güncellersen sevinirim..
8. tedaviye start verdim...
hastane ve doktor değiştirdim..
Memorial Şişli / doktorum Semra Kahraman...
dün görüştüm kendisi ile..
tedavi tarihim Temmuz olacak çünkü 10 gün içinde histereskopi ve lapraskopi yapacak..
ama o progeteronla e2 bakıp ona göre dusukse progestanı yukseltıyorlarmıs bana böyle birşeyy hiç yapılmadıı ve ben hep düşürdmmm
biraz daha sabır kuzum
geç kalmışsın şekerim keşke transfer günü yapaydın
İnşallah canım. Tamda bu vakit embriyonun yerleşme yaptığı zaman oluyormuş 21. Gün yani
hhahhahahhaa çok tez canlı çıktım ben
öğle arası burda sohbet ederken
bi koşu yaptım geldim testimi
ahh ahh daha 7 gün var
senden daha tez canlısı var o da ben4.gün başlamıştım test yapmaya
ama ben tedaviye başlarken transfer olayım test yapmaya başlayacam demiştim hergün bi sürü test yaptığımı bilirim..
Tutmayın beni geyik yapmaya gidiyoreegeyik topikleri var oraya takıl mesaja mesaj demezsin
Hahaha kuzum gece gece kopardin benigeç kalmışsın şekerim keşke transfer günü yapaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?