2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
inşallah canımm darısı sana bırtanemmm ben senden cok umutluyummm

canımmmmm testinin fotosunu gördüm kanda baktırıp taçlandırmak kalmış bi
gözünn aydın hayırlısı olsun inşallah
Rabbim kucağına almayı nasip etsin

transferin hayırlı osun canım güzel haberlerin gelsin..

Sol kasığıma biri iğne batırdıııııı

canım senin bu tedavinde imsi kullandılarmı..
o batan iğne değilll canım aaa öyle deme bebiş alınır.. o bebeğinin minik parmakları sana tutunuyor..

Son düzenleme:

5.gün testi yaptığımı sölemişmiydim

Amin canım ama beklicek gücüm kalmadı çok heyecanlıyım, kızlar testleri yapıyorlar valla ama ben çok korkuyorum
Eger ki idrar da negatif cikarsa cok etkilenirim diyosan hic yapma canim..biliosun kimi gebelikler idrar da cikmayabiliyo adet gecikmesinde bile..eger cok hirpalamam kendimi boyle bi durumunda farkındayım diyosan yap..su an en önemli sey senin rahat olman kendini nasil daha iyi hissedeceksen öyle yap canim

canım senin bu tedavinde imsi kullandılarmı..
o batan iğne değilll canım aaa öyle deme bebiş alınır.. o bebeğinin minik parmakları sana tutunuyor..

Evet canım imsı kullanıldı, neden sordun

Bu zamana kadar bekledim devamını getireceğim artık. Hem olumluda olsa olumsuzda olsa sonucumu idrar testinden değil, kanımdan öğrenmek isterim.

Evet canım imsı kullanıldı, neden sordun

bir ara o konuyu seninle konuşmuştukya ben tedavideyken imsi hakkında..siz o konuda ne yaptınız sonra kaçırdım orasını kendi derdime düşmüştüm bir ara biliyorsun:)

ha gayret canım
5000 de 5 kalp 30 binde pembe kürk ne kaldı şurda kürke
Çok konuşmam lazım çok
İnşallah canım. Tamda bu vakit embriyonun yerleşme yaptığı zaman oluyormuş 21. Gün yani

Sol kasığıma biri iğne batırdıııııı
Bebisler yaramazlık yapıyor

5.gün testi yaptığımı sölemişmiydim

biraz daha sabır kuzum

hızına yetişemiyorum
Allahım lütfen bu son olsun arkadaşım bebeğine kavuşsun

ama o progeteronla e2 bakıp ona göre dusukse progestanı yukseltıyorlarmıs bana böyle birşeyy hiç yapılmadıı ve ben hep düşürdmmm

canım düşüklerin sebebini konuşmadınız mı tedavi öncesi:44::44:
kan pıhtılaşması ve progesteron eksikliğinden olabilir..
pıhtılaşma için iğne vs..önlem aldınız sanırım ama bu durumda progesteronada bakılması lazım tabii..

İnşallah canım. Tamda bu vakit embriyonun yerleşme yaptığı zaman oluyormuş 21. Gün yani

Sen çok sakin inançlı,azimli,sabırlı bir insansın burda yazdiklarinla seni oyle tanıdım ve emin ol bebekler annelerini sevdiler ve suan yelesmeye çalışıyorlar.bu ağrılar ondan gibi.ben hiç böyle ağrı sizi hissetmemiştim ve tutmamisti.içini ferah tut yani oldu insallah bu sefer

hhahhahahhaa çok tez canlı çıktım ben
öğle arası burda sohbet ederken
bi koşu yaptım geldim testimi
ahh ahh daha 7 gün var

senden daha tez canlısı var o da ben 4.gün başlamıştım test yapmaya
ama ben tedaviye başlarken transfer olayım test yapmaya başlayacam demiştim hergün bi sürü test yaptığımı bilirim..

senden daha tez canlısı var o da ben 4.gün başlamıştım test yapmaya
ama ben tedaviye başlarken transfer olayım test yapmaya başlayacam demiştim hergün bi sürü test yaptığımı bilirim..

haha bana transfer günü yapsaydın diyene bak hele
kendime kızdım yaptıktan sonra ama
hani yaptım da ne oldu yine aynı durumdayım değişen yok
pozitif pozitiff düşünüyorum Rabbim inşallah nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…