- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
kız ben senin avatar kızını yeriimmm o ne tatlılık öleee
İnşallah gerek kalmaz arkadaşım çünkü onları bebeklerime harcamak istiyorum
bır dene ıstersennn canmm cesaretn varsaa dayanamıyorsan
offffff allahım varsada buna bırsey olmasınnn
Ne olur benim için dua et bu kadar beklediğime yapmamak için canımı ortaya koymama değecek sonuç alayım.bak ya bak ya yine başladı test yapcam demeye kız sabret kaldı 2gün dayan da kan ver canm benm
olmaz kızım sakin ol be
:92::92: :119::119::119::119::119: :118::118::122::122:
Canim benim gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin değerin maşallah çok güzelikizler geliyorrrrrrrrrrrr
Yok işte cesaretim, işin kötü tarafı hadi yaptım diyelim çıkmadı kanda baktırayım desem bu saatte kan almıyorlar özel hastanede olmadığı için burada hafta sonu kanda veremeyeceğim hastane kapalı, gene p.tesiyi bekleyeceğim. bu sefer daha da kafayı yiğcem.
Test yapmıyorum ama gene de kafayı yiğiyorum
sakin ol ne olurben bile ya yükselmezse diye başladım şimdiden sanırım biz kafayı yemişiz
mecburum galiba
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18ff yaaa
sakin kızım hadi az kaldı benimde son 1 saatim böyleydi.ve internetten sonucumu açtım ama elimle yüzümü kapattım bakamadım.dua ettim ettim gözümü bi açtım fal taşı gibi oldum
banada kocam haber verecekkkk:18::18:
bol bol dua et tesbih çek hayırlısını dile.ben olsun diye dua etmedim hiçbizaman rabbim hayırlısını bana ver dedim.öyle dua et
allahım neolur su beklemelerımızın emeklerımızın karsılıgını versın ınsallahh
sakin kızım hadi az kaldı benimde son 1 saatim böyleydi.ve internetten sonucumu açtım ama elimle yüzümü kapattım bakamadım.dua ettim ettim gözümü bi açtım fal taşı gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?