2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bır dene ıstersennn canmm cesaretn varsaa dayanamıyorsan

Yok işte cesaretim, işin kötü tarafı hadi yaptım diyelim çıkmadı kanda baktırayım desem bu saatte kan almıyorlar özel hastanede olmadığı için burada hafta sonu kanda veremeyeceğim hastane kapalı, gene p.tesiyi bekleyeceğim. bu sefer daha da kafayı yiğcem.

bak ya bak ya yine başladı test yapcam demeye kız sabret kaldı 2gün dayan da kan ver canm benm
Ne olur benim için dua et bu kadar beklediğime yapmamak için canımı ortaya koymama değecek sonuç alayım.

:92::92::119::119::119::119::119::118::118::122::122:

Canim benim gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin değerin maşallah çok güzelikizler geliyorrrrrrrrrrrr

ayyy kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm ya allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn devamı gelsin ardımdan gelin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ozaman bırazz daha dayan canmmmm

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18ff yaaa

sakin kızım hadi az kaldı benimde son 1 saatim böyleydi.ve internetten sonucumu açtım ama elimle yüzümü kapattım bakamadım.dua ettim ettim gözümü bi açtım fal taşı gibi oldum

sakin kızım hadi az kaldı benimde son 1 saatim böyleydi.ve internetten sonucumu açtım ama elimle yüzümü kapattım bakamadım.dua ettim ettim gözümü bi açtım fal taşı gibi oldum

:)))) ay kıyamam hallere bak yüzünü falan kapatmış. Çikolata kistlilerin yüz akı :)

Kontrolüm bitti çatlatma iğneleri e2 testleri bişeyler... Artık hamile olarak birinci vazifen bizlere dua etmek ve çok mutlu olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…