elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
banada kocam haber verecekkkk:18::18:
Ne olur benim için dua et bu kadar beklediğime yapmamak için canımı ortaya koymama değecek sonuç alayım.
sakin kızım hadi az kaldı benimde son 1 saatim böyleydi.ve internetten sonucumu açtım ama elimle yüzümü kapattım bakamadım.dua ettim ettim gözümü bi açtım fal taşı gibi oldum
canim merhba nasilsin dilerim tutmusdur bebeyin.
maşallah ozaman
Amin inşallah bitanemayyy kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm ya allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn devamı gelsin ardımdan gelin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
İnşallah canım benim, p.tesi kanda test yaptıracağım inşallah güzel bir değer alırım
insalah tez zamanda hayirli haber ver canim
İnşallah canım benim avatarındaki kız gibi tatlı bir kızım olur inşallah. Allah herkese nasip etsin
Hayirli olsun canim benim allah tamamina erdirsinelim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
Seher in sonucu belli oldumu kızçelerim geldim bakmaya gitcem geri hemen deyiverin
hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:)))) ay kıyamam hallere bak yüzünü falan kapatmış. Çikolata kistlilerin yüz akı :)
Kontrolüm bitti çatlatma iğneleri e2 testleri bişeyler... Artık hamile olarak birinci vazifen bizlere dua etmek ve çok mutlu olmak.
tebrik ederim canimdegerin kac cikmis süper bir haber bende senden cesaretlendim pazar günü idrar testi yapacagim
Kııız süpeeer değerin kaç çıktı canım?
Hayirli olsun ne guzel haberler geliyor bu gün.
tebrik ederim canimdegerin kac cikmis süper bir haber bende senden cesaretlendim pazar günü idrar testi yapacagim
çok tebrik ederim kucağınıza almak da nasip olsun:) sizi ayrıca o resimdeki erkek çocuk da çok tatlı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?