2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

sağol canım.. amın inş.. rabbım herkese nasip etsin.

Ne diyeceğimi bilemiyorum teşekkür ederim gerçek mi diye 20 kere baktım inanamıyorum hala

Hamilesin sevinebilirsin değerin kat kat artsın inşallah 2. Gün sonra tekrar yaptır doktorunu bilgilendirin jel felan kullanıyorsan bilgi verecektir

Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak

canımm sende mı yaptın test..hayırlı olsun canım.. aramızda 2 gun vardı senınle.. rabbım kat kat artırsın değerini çok sevındım..bn de bugun çok şaşırdım ağladım, inanamadım.. rabbım hayırlısıyla kucagımıza almayıda nasip etsin..

Sağol canım benim. Hastaneye progestan iğne için gittim yarın sınav vs işim vardı laboratuvarın önünden geçerken birden giriverdim kayıt bölümüne.
Sana çok sevindiydim prolaktin muhabbetinden merak ediyodum. İnşallah güzelce sağlıklı devam eder.

kızlar rabbım hepınızın duası kabul etsın allah yardımcımız olsun katılamadıgım için özür dilerim ama ben hep dua edıyorum biliyorsunz

Kuzum nasılsın

iyiym canm nasıl olım ıyı olmak zorundayım kocamı çok seviyorum ve allahım ondan bana bir çocuk vermesı ıcın cabalamak zorundayım herşeyı zor elde ettık ama etttık çok şükür demek buda böyle olacak araştırma içindeyım doktor araştırıyorm düşügm bıtsın adet olım baslıyacam arastırmaya ınsallah eylul tekrar deneyecm

inş. cnm ..ne güzel öğrenmiş oldun işte.. bende çok sevındım sana. evet prolaktın çıkmıştı ilaç kullandım.. demek zarar vermemiş.. rabbım yardım ettı.. Dualarmızı kabul etti şükür..

hamişler.. tedavıde estrofem hapını kullanıyormuydunz...bu ilaç hamıle haberınden sonra bırakılıyormu bilgi verir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…