Ay ağlıyorum Allahım bu gerçek mi
canım hayırlı olsun kat kat artsın değerin :) Allahım kucağında sevdirsin :)
canım geçmiş olsun :) bu yeni tedavini olumlu etkileyecek bir başlangıç olur inşallah :)
canım maşallahrabbim kucağında sevdirsin tatlım :)
canım maşallahkorkma tatlım çoğul gebeliktir büyük ihtimalle :) rabbim kucağında sevdirsin :)
kızlar dualarınızı okudum canı gönülden hepsine amin diyorum :)
Allahım bugün ve hergün sana açılmış olan ellerimizi sana edilen dualarımızı geri çevirme gönlümüzdeki meleklerimizi bizlere nasip et hz meryem (a.s.) ve hz zekeriya (a.s.)'a bahşettiğin mucizeyi bize de bahşet ya rabbi. Allahım evlerimizi bebek sesleri , kucaklarımızı bebeklerimizin sıcaklığı ile doldur tedavilerimizi olumlu sonuçlandır hamileliklerimizi sorunsuz geçirmemizi sağla amin :)
Hayırlı uğurlu olsun süper :)
Gerçek gerçek ağlayıp fasulyemizi üzme bakalım.rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Ne diyeceğimi bilemiyorum teşekkür ederim gerçek mi diye 20 kere baktım inanamıyorum hala
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
Ay ağlıyorum Allahım bu gerçek mi
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
allah devamını getrısın canm tebrıklerrr
canım maşallah gozunaydin ikiz geliyor bence
canımm sende mı yaptın test..hayırlı olsun canım.. aramızda 2 gun vardı senınle.. rabbım kat kat artırsın değerini çok sevındım..bn de bugun çok şaşırdım ağladım, inanamadım.. rabbım hayırlısıyla kucagımıza almayıda nasip etsin..
allah devamını getrısın canm tebrıklerrr
Kuzum nasılsın
Sağol canım benim. Hastaneye progestan iğne için gittim yarın sınav vs işim vardı laboratuvarın önünden geçerken birden giriverdim kayıt bölümüne.
Sana çok sevindiydim prolaktin muhabbetinden merak ediyodum. İnşallah güzelce sağlıklı devam eder.
Amin canım Allah razı olsun sağol. gıyabında çok dua ettiğim bi arkadaşımsın valla dualarım hep seninle olacak sen de eksik etme e mi.
Seher nasılsın canım nerelerdesin ne oldu.hamilelik takvimi yapacaktım yapamadım seni bu konuda görünce ne zaman başlayacaksın geri tedaviye
Ne diyeceğimi bilemiyorum teşekkür ederim gerçek mi diye 20 kere baktım inanamıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?