Canım çok sevindim inşaallah sağ sağlim kucağına alırsınNe diyeceğimi bilemiyorum teşekkür ederim gerçek mi diye 20 kere baktım inanamıyorum hala
ıyıyım canm sen nasılsın ıyı olmaya calısıyorm ıste eylul gıbı belkı canm
Çok şükür canm.
hamişler.. tedavıde estrofem hapını kullanıyormuydunz...bu ilaç hamıle haberınden sonra bırakılıyormu bilgi verir misiniz?
Bizlerde arada yaşıyoruz bu durumları, zamanla geçiyor sen unutmaya bak. Bazı şeyleride kafaya çok takmamak lazım yoksa hayat çekilmez. Canım ne olur kendini üzme üzdürtme... seni çok çok öpüyorum canım kendini nerde mutlu hissediyorsan orada ol.Ben duanin sonuna yetiştim;(((((
Allah razı olsun senden,bugün cooook moralim bozuktu oturdum ağladım bazen insanlar bana ağır geliyorlar,ama burda bukadar insanin birbiri için dua etmesi ki insanlar tanidikarina canciger olduklarına etmiyor,çok etkilendim.allahım hepimizin duasıni kabul etsin
Sağol canım benimSenden de Allah razı olsun canım. Allah herkesin duasını kabul etsin inş.
Dualar en büyük yardımcımızAllah senden de razı olsun phalacım
sayende topladık dualar ettik bizde
Dualarımız kabul olsun hayırlısıyla inşallah
canım benimmmbizler birbirimizin halinden anlıyoruz onlar anlamıyor ondan boşver sen düşünme bunları
güzel şeyler düşünelim bak ne güzel dualar ettik Rabbim sesimizi duyacak inanıyoruz sende inan canım benimmm
bizler artık çok hassaslaştık neye üzülüp neye sevineceğimizi anlamaz oldum bende inan ki
çok sevindim canım temiz çıkmış sonucun.
tedavin agustosta madem şimdiden hayırlısı olsn
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım iyi ki bende seni tanımışımCanim benim allah senden de razi olsun hepimizi toplayıp dua ettik Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin iyiki seni tanimisin
maalesef bende o saatlerde çok yoğundum bakamadım bile.dualarınız kabul olsun inşallah.rabbim gebe kalanların evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.uğraşan kardeşlerimizede tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin aminnnn
allah senn bebısını sana bagıslasın bırtanemsaol
Ben hala kullanıyorum cnm, büyük ihtimalle de daha kullanıcam, dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar daha çok kullanıyormuş sanırsam:26:
Çok sukur simdilik bi sikinti yok cnm.ufak tefek olmasi gerekenler.10.haftadayim haftaya kontrolüm varr.
Ay evet bugün bende farkettim Rabbim duydu sesimizi çok şükür Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahHep ikiz geldi aklıma bugün phala dua listesine iki kere yazmış beni ikizim olcak ondan demek ki silme dedim sağolsun silmedi. Devam etsin de sağlıklı farketmez diyorum şimdi.
İnanamıyorum
Bu sefer iyice araştır bitanem aynı durum benim arkadaşımda da vardı hamile kalınca rahimini sanirim diktiler 15 aylık oldu oğlu suan oda çok düşük yapmıştı inşallah bu sefer hersey güzel olacak Rabbim eşinden bir bebek nasip edecek inanıyorumiyiym canm nasıl olım ıyı olmak zorundayım kocamı çok seviyorum ve allahım ondan bana bir çocuk vermesı ıcın cabalamak zorundayım herşeyı zor elde ettık ama etttık çok şükür demek buda böyle olacak araştırma içindeyım doktor araştırıyorm düşügm bıtsın adet olım baslıyacam arastırmaya ınsallah eylul tekrar deneyecm
Biliyoruz canımkızlar rabbım hepınızın duası kabul etsın allah yardımcımız olsun katılamadıgım için özür dilerim ama ben hep dua edıyorum biliyorsunz
Bizlerde arada yaşıyoruz bu durumları, zamanla geçiyor sen unutmaya bak. Bazı şeyleride kafaya çok takmamak lazım yoksa hayat çekilmez. Canım ne olur kendini üzme üzdürtme... seni çok çok öpüyorum canım kendini nerde mutlu hissediyorsan orada ol.
Sağol canım benim
Dualar en büyük yardımcımız
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım iyi ki bende seni tanımışım
Evet gerçekten 7 yilin sonnda Rabbim mucizesini nasip etti çok şükür. Canim ben bugün 6+2 yim karindan bakti kalp atimini gördük ama duyamadik daha.15 gün sonra gelin dedi ama isterseniz eger haftayada gelebilirsiniz dedi.öyle yani bizim için çok büyük sürpriz oldu.hamile olduğumu ogrenince ve kese görünce bile bu kadar heyecanlanmamis ve mutlu olamamistim.Rabbime ne kadar şükretsem azdir. Hayirlisiyla insaallah sen ve diğer arkadaslarimada nasip etsin.
Hep ikiz geldi aklıma bugün phala dua listesine iki kere yazmış beni ikizim olcak ondan demek ki silme dedim sağolsun silmedi. Devam etsin de sağlıklı farketmez diyorum şimdi.
İnanamıyorum
inş. cnm ..ne güzel öğrenmiş oldun işte..bende çok sevındım sana. evet prolaktın çıkmıştı ilaç kullandım.. demek zarar vermemiş.. rabbım yardım ettı.. Dualarmızı kabul etti şükür..
Cnm hayirli olsn test gunun ne zamndi senin
tebrik ederimmm her ikinizi de rabbim sağsağlim kucağınıza alıp güle güle analı babalı büyütmek nasip etsinn:))
:) çok şükür. Dualarınız için de amin Allah razı olsun.Ay evet bugün bende farkettim Rabbim duydu sesimizi çok şükür Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Canım 10 hazirandı 3. Gün embriyosu 29 mayısta transfer edildi. Ben hep 9. Günü yaptırcam diyodum merkezdeki hemşireye bile dedim. Ama yarın bayaa telaşeli bi gün olacağından bu akşam progestan iğne olmaya gittiğimde yaptırdım umutsuzca. Böyle oldu sonuç.
Canım çok sevindim inşaallah sağ sağlim kucağına alırsınsizde sorun neydi bu kaçıncı denemeniz merak ettim
canım sonucu doktoruna gösterdınmı.. tekrar kan tahlılı yaptırıyormuşuz sayının katlanması lazımmış..ben pazar yıne tahlıl yaptırcam.. sen erken yaptırdıgın halde çıkmış sonucun ne güzel.. her geçen gun değerin artar cnm..inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?