2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

sagol cnm benim.. evet oldukca zormus( sonrasi cok zor kafayi yedim agridan sizidan bugun doktor beni evinden bile aradi agri durmuyorsa acile gel diye allahtan aksam uzeri biraz durdu.. yarin sabah gidecegim.. yumurta konusunu bende sordumda cnm doktor etkilemez dedi bakalim gorecegiz.. olmazsamda bu defa embriyonun tutunmasini etkiliyor ufff cok karisik isler ya cnm bunlar.. ben bide cok ust uste tedavi gordum pesinden hem hist.. hem laprs.. ayni anda o yuzden zor geldi ve ikiside cerrahi mudahaleli gecti.. bazisinda hic sikinti cikmiyor bak cik yapiyorlar...

Merhaba kizlarr topiginizi epey okudum
Daha onceleri tup bebek bolumune pek bakmisligim yoktu.ne var ki artik ben de tup bebek yaptiracaklardanım
Yalniz oncesinde bir ameliyat geciricem bu ay ve tuplerim alinacak.Aranizda hidrosalpenks sebebiyle tuplerini aldirip tup bebek deneyen var mi?
Yalniz ameliyatim maalesef acik ameliyat :26: cunku daha once kist aldirmak icin de laparaskopi icin yatmisken acık ameliyat olarak ciktim cok fazla yapisiklik oldugu icin.O zamandan bu zamana tuplerimde hidro olusmus.simdi de tuplerimin alinmasi gerekiyor ve mecburen yine açık olucak riskli cunku :26:
Daha sonra da tup yapicaz nasipse
Tup bebegi tutanlara hayirli olsun;benim gibi umutlari tup bebek olanlara da Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah bebek sahibi olmayi

Son düzenleme:
drun ilaç önermedi mi? benimki dostinex diye bir ilaç vermişti 1 ayda eski düzenine döndü
canım birde tiroid hormonlarını ölçtür onla ilgili olabiliyormuş

Canım çok sağol bugün dr beni rahatlattı bişey olmaz ondan dedi dediğin gibi bana da dostinex verdi inş. tedavime kadar normale iner 1 temmuz gibi iğnelere başlıyorum inş.

Ensucum,ben hist.yaptirdigimda gordugumden biliyorum,lap.daha sikintili bi durum.cabucak gecsin insallah..benim operatif hist.olsa da o kadar agrim olmamisti..yol haritan belli olmus,iyi sonuclar alacaksin inaniyorum.bu tupten akan siviya bagli emb.tutunamamasi olmayacak artik benim de rezerv az ve az yumi cikiyor,o yuzden sordum bu pgt olayini..en son 2 embriyo devam edebilmisti..

evet cnm cok zormusss.. insallah cnm bu dertler tez zamanda biter.. senindemi rezervin az ayni sayiliriz bendede iki uc taneyi gecmiyor artik en kotuyu bile koyuyorlar o yuzden bu gune kadar ne pgt luksum nede dondurulmus luksum olmadi cnm.. hayirlisiii

Arkadasim benide listeye eklermisin. Benimde transeferin 3.gunu. Allah hepimizin guzel sonucalrini paylasmayi nasip etsin insallah.

Ben varim canim daha önce 1 defa bende gecirdim ameliyat tüplerimde apse vardi o bosaltildi. Tabi o zaman bekar oldugum icin müdahale edilemedi. Evlendikten sonra Enfeksiyondan dolayi hidrosalpenk oldugumu ögrendim bende de ayni sekilde cok yapisiklkk vardi . Ama ikisinide laparoskopik oldum. Nerdesi bilmiyorum ama bu ameliyatlarda prof yücel karaman cok iyi benide yapisikliktan dolayi hic bi hekim ameliyat etmemisti bir yücel hoca yapti tabi biraz maliyetli ameliyat 9000 bin civari bi rakam tuttu.şükürler olsun şuan 11 haftalik gebeyim darisi basina ins.

Canim jinemedin yerini biliyorum,eski kizilay binasinda da..kadin sagligi merkezi ...ama boyle bir calisma yaptiklarini bilmiyorum,yapilacak islemler icin mi soruyorsun?

yaa az önce ark konustuk o tup merkezı orası dıyo yanı bende zannetm arastırma merkezı böyle bır merkez var dıye sevnmıstımm

Yaa gozun aydın cok sevindim senin adına
İlk tup bebek denemenle de kavustun yani bebegine oyle mi ne guzel
Canm benim 9 aylik bebekken gecirdigim bir karın bolgesi ameliyatım var.zaten ilk laparas. Girişimi buyuzden iptal edildi
Simdiki doktorum da toplamda 2 acik ameliyattan sonra yapisiklik cok olacagindan riskli olacagini soyledi..hani ameliyata baslarken karın icine enjektorle gobekten karbondioksit gazi veriliyor ya;iste yapisiklik varsa yanlislikla bagirsaga girilebilirmiş ve bu da hayati tehlikesi olan bir durum :26: ben de ısrar etmek istemedim sonra başıma bi iş acmayayım diye
Peki tuplerin alındı mi yoksa rahim baglantisi mi kesildi
Birde operasyondan nekadar sonra tup bebek tedavine basladin :26:

ARKADAŞLAR MERHABA BENİM TRANSFERIMIN 9 . GÜNÜ BUGUNDU DAYANAMADIM GİTTİM KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ:182 .2 ÇIKTI :) DEĞER NORMAL Mİ 9 . GÜNE GÖRE SİZDE DEĞERLERİNİZİ YAZARSANIZ KARŞILAŞTIRALIM ÇOKKK MERAK EDİYORUM RABBİM BUGÜNLERİ GÖRMEMİZİ NASP ETTİ ALLAH TÜM İSTEYENLERE VERSİN İNŞALLAH BEN ÇOK DUALAR ETTİM RABBİM KABUL ETTİ İNŞALLAH DEĞERLERİM ARTAR GEBELİĞİM DEVAM EDER DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BU SİMGEYİ KULLANABİLMEK ÇOK GÜZELL:))

canım tebrik ederim maşallah değerin çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…