Canim hayırlı uğurlu olsun,allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Canim.geçmiş olsun,nasıl oldun? Laporoskopi için zor demissin.bu ay dondurulmusi deneyip olmazsa bende laporoskopi yaptiracam.sol tipinde sıkıntı var gibiymis,zor oldumu senin için bide bu tüpün alınması yumurtaliga zarar vermiyorum dip dibe ya.hoş drlar bişey olmaz diyor ama bizim rezerv az ya ben korkuyorum
Ayy vok guzel bnmdev10 haxirandi bnde yarin mi yaptrsm rabbim hayrlica kucagna almyi nasib etsn
selam kızlar ıstanbulda yasayanlara bır sorum var jınemed dıye düşük araştırma merkezi varmış beşiktaşda bilgisi olan varmı http://www.dusukmerkezi.com/iletisim.asp
drun ilaç önermedi mi? benimki dostinex diye bir ilaç vermişti 1 ayda eski düzenine döndü
canım birde tiroid hormonlarını ölçtür onla ilgili olabiliyormuş
sagol cnm iyi gectide sonrasi kotuymus iki gundur yatiyorum.. histereskopide sorun yok ama laparaskopi cok zor birseymis.. laprs. de sol tupum alindi yapisiklik sislik ve sorunlu oldugu icin, sag tupte sorun yok o bana kaldi.. memorialda devam edecegim cnm gelecek ay baskilama tedavisi yapacaklar cetrotide igne ve ilaclarla agustos ayindada tup deneyecegim..
pgt bana uymuyor cnm o cok yumurtasi olanlar icin.. zaten bizde asil sikinti erkek infertilitesi ayrica benimde rezervim az 3-4 yumurta toplaniyor zorla kaci dollenirse hepsi koyuluyor.. sen nasilsin cnm..
Ensucum,ben hist.yaptirdigimda gordugumden biliyorum,lap.daha sikintili bi durum.cabucak gecsin insallah..benim operatif hist.olsa da o kadar agrim olmamisti..yol haritan belli olmus,iyi sonuclar alacaksin inaniyorum.bu tupten akan siviya bagli emb.tutunamamasi olmayacak artikbenim de rezerv az ve az yumi cikiyor,o yuzden sordum bu pgt olayini..en son 2 embriyo devam edebilmisti..
Kızlar öğlen caminin önünden geçiyordum, hoca müminin en güzel duası başka bir mümine ettiği dua olduğu ve makbul olduğu, birde yağmurda yapılan dua da çok makbul olduğunu söylüyordu. Bu gün bir birimize dua yapacağız neredeyse ülkenin her yerinde yağmur yağıyor, Allahın işi bana denk getirdi bu konuşmayı sizinle paylaşmak istedim...
Ay ağlıyorum Allahım bu gerçek mi
Ben varim canim daha önce 1 defa bende gecirdim ameliyat tüplerimde apse vardi o bosaltildi. Tabi o zaman bekar oldugum icin müdahale edilemedi. Evlendikten sonra Enfeksiyondan dolayi hidrosalpenk oldugumu ögrendim bende de ayni sekilde cok yapisiklkk vardi . Ama ikisinide laparoskopik oldum. Nerdesi bilmiyorum ama bu ameliyatlarda prof yücel karaman cok iyi benide yapisikliktan dolayi hic bi hekim ameliyat etmemisti bir yücel hoca yapti tabi biraz maliyetli ameliyat 9000 bin civari bi rakam tuttu.şükürler olsun şuan 11 haftalik gebeyim darisi basina ins.Merhaba kizlarr topiginizi epey okudum
Daha onceleri tup bebek bolumune pek bakmisligim yoktu.ne var ki artik ben de tup bebek yaptiracaklardanım
Yalniz oncesinde bir ameliyat geciricem bu ay ve tuplerim alinacak.Aranizda hidrosalpenks sebebiyle tuplerini aldirip tup bebek deneyen var mi?
Yalniz ameliyatim maalesef acik ameliyat :26: cunku daha once kist aldirmak icin de laparaskopi icin yatmisken acık ameliyat olarak ciktim cok fazla yapisiklik oldugu icin.O zamandan bu zamana tuplerimde hidro olusmus.simdi de tuplerimin alinmasi gerekiyor ve mecburen yine açık olucak riskli cunku :26:
Daha sonra da tup yapicaz nasipse
Tup bebegi tutanlara hayirli olsun;benim gibi umutlari tup bebek olanlara da Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah bebek sahibi olmayi
Canim jinemedin yerini biliyorum,eski kizilay binasinda da..kadin sagligi merkezi ...ama boyle bir calisma yaptiklarini bilmiyorum,yapilacak islemler icin mi soruyorsun?
Ben varim canim daha önce 1 defa bende gecirdim ameliyat tüplerimde apse vardi o bosaltildi. Tabi o zaman bekar oldugum icin müdahale edilemedi. Evlendikten sonra Enfeksiyondan dolayi hidrosalpenk oldugumu ögrendim bende de ayni sekilde cok yapisiklkk vardi . Ama ikisinide laparoskopik oldum. Nerdesi bilmiyorum ama bu ameliyatlarda prof yücel karaman cok iyi benide yapisikliktan dolayi hic bi hekim ameliyat etmemisti bir yücel hoca yapti tabi biraz maliyetli ameliyat 9000 bin civari bi rakam tuttu.şükürler olsun şuan 11 haftalik gebeyim darisi basina ins.
gerçek canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Darısı bizlerin başına olsun inşallah
Bende aynı arada arabada bakınıyorum.:)))
ARKADAŞLAR MERHABA BENİM TRANSFERIMIN 9 . GÜNÜ BUGUNDU DAYANAMADIM GİTTİM KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ:182 .2 ÇIKTI :) DEĞER NORMAL Mİ 9 . GÜNE GÖRE SİZDE DEĞERLERİNİZİ YAZARSANIZ KARŞILAŞTIRALIM ÇOKKK MERAK EDİYORUM RABBİM BUGÜNLERİ GÖRMEMİZİ NASP ETTİ ALLAH TÜM İSTEYENLERE VERSİN İNŞALLAH BEN ÇOK DUALAR ETTİM RABBİM KABUL ETTİ İNŞALLAH DEĞERLERİM ARTAR GEBELİĞİM DEVAM EDER DUALARINIZI ESİRGEMEYİNBU SİMGEYİ KULLANABİLMEK ÇOK GÜZELL:))
canım tebrik ederim maşallah değerin çok güzel
canımmmmmnerlerdesin merak ettik seni:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?