2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Valla canım inan içimde hiç üzüntü yok ağlıyasım yok normal karşıladım yada alıştım inşallahh senden güzel haberler alıcaz son 2 gün

4 kez yasadım bu durumu cok ıyı anlıyorum senıı bi dahakı seferde olacak ınsallh bak ben 5 denemede ılk defa yuksek bı deger gördum sakın ama sakın kendını bırakıp vazgecmee
İnşalllahhh canım benimde yüzüm 3. Denemede güler

Kızlar malesef olmadı Değer 0,100 e2 136,1 merkezi arayıp haber vericem

Off canim yaa gercekten cok uzuldum.. ama napalim zamani degilmis Rabbim zamani gelince yuzunu guldurecek sakin kendini uzme .. cok iyi anliyorum seni kolay degil .. ama vaz gecme .. cunku ben tam hersey bitti dedim an kavustum mucizeme..

Off canim yaa gercekten cok uzuldum.. ama napalim zamani degilmis Rabbim zamani gelince yuzunu guldurecek sakin kendini uzme .. cok iyi anliyorum seni kolay degil .. ama vaz gecme .. cunku ben tam hersey bitti dedim an kavustum mucizeme..
İnşalllahhh en kısa zamanda bende mucizeme kavuşurum 3. Denemede inş pozitifi görürüm

benim daha önceki topikten tanıştığım... iki yıl içerisinde iyi bir arkadaşlık geliştirdiğim AYŞEGÜL arkadaşımı da bu listede görmek istiyorum... şu hamile kadını kırmaaaa :)))

ağlayacağım şimdiiii.(((()))))))))))))....tatlı arkadaşım benim yaaa:))...alıcak alıcak 2 gündür heyecanla bekliyorum başaracam az.kaldı :))) bi görse sorun yokta görmedi bi türlü:))) ayyy ayşeeeennn çok yaşa bebğinle emi çok güldümmm

canlarrrr
ben 02.12 de hastalanmıştım 18.12 den bu yana lucrin vurdum
29.12 de lekelenmelerim oldu regli oluom sandım pazartesi salı çarşamba damla damla lekelenme oldu(khverengi)
ve bugün hiç bişi yok anlamadım noldu bana yaaa ((
kistmi oldu acaba
güldennnn noldu bölee yaaa

benide listeye eklermisin .

yaş 33 sebepsiz infertilite bursa tüp bebek merkezi şubat

inşallllaaahhh rabbbimmmm güldürsün seni cnm.......

merhaba bayanlar kendimi bu konuda bulacağımı hiç düşünmezdim.

kendimden bahsedeyim biraz 33 yaşındayım bir kızım var 5 yaşında 19 aydır 2. bebiş istiyoruz ama nasip olmadı geçen ay aşılama yapıldı oda tutmadı.
bugün dr.a gittim ve tüp bebek te karar kıldık ama bu ay başlamayalım dedi regli bitince tekrar çağırdı haftaya destek tedavisi yapalım dedi.

nasıl bir şey bu bilen varmı daha önce hiç duymadım sanırım eşime ve bana ilaç vericek ama ne ilacı merak ettim doğrusu.
ocak sonundaki regli ilede tüpe başlayacağız.

Canlarım güzel dilekleriniz için çok TSK ederim hayırlısıyla tutsun diyodum demekki hayırlı değilmiş Rabbim en doğru zamanı biliyodur ağlasamda üzülsemde sonuç değişmeyecek sadece Rabbimi üzmüş olurum isyan etmiş gibi olurum kurtaj olduğumda bile ağlamamıştım çünkü verende Allah alanda zor bir sınavdan geçiyoruz inşallahh bu sınavdan başarıyla geçicez sabrımızın meyvelerini toplayacağız herşeyin ilacı dua olduğuna inanıyorum ve dualarla bu zor günleri atlatıcam iyiki varsınız kızlar sizleri seviyorum

negatif sonuç alan ya da kimyasal gebelik yaşayan arkaşadaşlarım üzülmeyin ALLAH ım büyüktür vardır bundada bi hayır

DİLERİM RABBİM HİÇİRİMİZE ARATMADAN KENDİLİĞİNDEN VERSİN

hahaytttttttttttttttttt NASILDA ARKADAŞININ DUYGULARINA TERCUMAN OLURMUŞ SEN ÇOK YAŞA

canım çok üzüldümmm ama inşşşş en kısa zamanda rabbim senide güldürür

karnım deli gibi ağrıyoradet olcağım sanırım Bu pskolojiden herhalde :44::44::44::44::44::44::44::44::44:zamankinden çok daha fazla hamile olmak isityorum :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

slm kızlar... melindamın sonucunu görünce atladım gittim dr.a .... verdim kanı geldim.... değerim 1.2 negatif ama günün dolmamış... 2 gün sonra geri gel dediler... bu değerle gitmem... çok üzüldüm .. ama rabbim hayırlısını versin inşallah... şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... bugün söyleyemem sanırım...

ayşenim yaa(((((( şu andan ağlıyorum kendimi iyi hissettiğimde arayacağım seni((((

Merkez'den aradılar ilaçları bırakın dediler ohhhh be ilaçlardan kuruldumSalı günü doktorla görüşmeye gidecekmişiz 3. Deneme için konuşucam ne zaman başlayalım diye baharda nasipse başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…