saol canim sen gidincw genetikleri spihti testkerini filan yap de yaparlar canim.
ne cabuk yerin bitti kiz kac
Gun oldu daha :) asil benim yerim bitti bacaga basladim orada morarinca karnima yaprim bugun.
Donmuş annesi hı iyimişhoşgeldin
bu kadar umutlu ve pozitif olman çok güzel bayılıyorum böyle tüpçülere:13:
donmuş annesi olcan demek...
hangi merkezdesin peki?
Merhabalar embriyo transferinden sonra olusan belirtiler nelerdir? Paylaşırsanız sevinirim
slm kızlar... melindamın sonucunu görünce atladım gittim dr.a .... verdim kanı geldim.... değerim 1.2 negatif ama günün dolmamış... 2 gün sonra geri gel dediler... bu değerle gitmem... çok üzüldüm .. ama rabbim hayırlısını versin inşallah... şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... bugün söyleyemem sanırım...
evt tatlim vuruyom pihti damutasyon cikti vende heralde 9 ay vurucam.benim karnim cok morarmadi ama minik yaralar oldu altlari da bezelendi.idare et canim yakinda yumilerin toplanir rahatlarsin insallah.korkma...Canım sen hala devam mı ediyorsun iğnelere?Ya ben yeri verimli kullanmadım Ufak iğne yerleri çevrelerindeki 2 cm çapındaki morluklarla büyük yerlere dönüşüyor
Yalnız ben pek iyi dğeilim. Bence doz bana fazla geliyor. Midem bulanıyor. Ayrıca karnımdaki baskı git gide artıyor.
Biraz korkuyorum :18:
kızlar iyi akşamlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah acil yardıma ihtiyacım var egunalcım özellikle cevap verirsen sevinirim bugün randevum vardı doktor kist küçülmüğ puregon 275 ile başlayalım ama kontrol altında gitcez yarıda kesebiliriz allah korusun dedi bende peki dedim sonra yola çıktım 2 saat sonra daha yeni eve bi geldim kanama olmuş lucrin 15. gündeyim adetim biteli 3-4 gün oldu sizce neden olabilir nolur akıl verinnnn yarın ilaca başlıcaktım sorun olur mu:18::18::18::18::18::18:
Donmuş annesi hı iyimişben bursa da yaptıyorum canım
bir bursalı daha ..
topikte ne çok bursalı
kızlar iyi akşamlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah acil yardıma ihtiyacım var egunalcım özellikle cevap verirsen sevinirim bugün randevum vardı doktor kist küçülmüğ puregon 275 ile başlayalım ama kontrol altında gitcez yarıda kesebiliriz allah korusun dedi bende peki dedim sonra yola çıktım 2 saat sonra daha yeni eve bi geldim kanama olmuş lucrin 15. gündeyim adetim biteli gün oldu den olabilir nolur akıl verinnnn yarın ilaca başlıcaktım sorun olur mu:18::18::18::18::18::18:
Drunu aramalisin bence. Ve tedaviye ara vericez desede üzülme hiç, geç olsun herşey yolunda gitsin, böyle düşün. Problemini tam bilmiyorum ama benim de bi tedavi sırasında 14.gunumde kanamam başlamıştı kanama gibide değil tam kahverengi yoğun bi akıntıyada benziyodu ozaman ki dr devam etmişti tedaviye sonucum negatifdi, şimdi ki dr um da da aynı sşeyi yasamistim hemem tedaviyi kesti sonraki ay devam ettik. Yani druna mutlaka ara sor hakkında hayırlısı olsun canım
canım eşim gelmek üzere hemen yazıp çıkıyorum yemekten sonra gelirim hemen..
kistin olduğundan bu ara kanamaları yaşayabilirsin...
lucrin kullanıyorsun birde onunla beraber kist varlığı kanama yapabilir duydum bunu..
kist küçülüp yokolmaya çalışıyor bence..
Defalarca yazdım yanıt vermedin buda son yazışım tatlım yaa....sağır sultan duydu valla:))
yaş 39...bir aşılama..2 tüp bebek...3. Denemem ocak 10 gibi tedavi başlıyor...merkez..konya eurofertil....
Sevdim seni bu arada:)))) umarım sende seversin
İyi akşamlar kızlar.
Bugün irenbeye gittik ve Ahmet bey ile tüp bebek sürecini başlattık.
Yani ilaçlarımızı alıp evimize döndük kocamla.
36 yasımdayım ben.
sperm azlığı ve hareketsizliği sebebiyle tüp dediler.ilk olacak.
Bizi neler bekliyor,neler olacak belirsiz!
Zaten bilmemek endişelendiriyor insanı.
Hayırlısı tabi.
Allahım hayırlılar nasip etsin başa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?