2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
doğum günün kutlu olsun canımmmm :) gönlünden geçen hersey peşi sıra seni fazla bekletmeden olur inşşşşşşşşaallaaaahhhhhh

Canım benim çok teşekkür ederim dediğin gibi peşi sıra hepimize güzellerimiz tez zamanda gelsin inşallah inşallah.

Canım alıntı yapmadın ama ben gördüm canım seni çok öpüyorum

Çok haklısın kuzum tedaviye başlamadan 2 ay önceden ve tum tedavi sürecinde çok dikkat ettim ve 4 aşılama 3 tüp bebek elde var 0 oyüzden bi sefer totem yaptım hicbirsey kafayı takmayip yiyeceğim birde böyle bakalım olacak mı inanki kuzum 6 yıldır tedaviydi ilacti yoruldum aman o zararlı dikkat et aman yumiye o iyi değil yeme yok şunu ye bende artık saldim gitti
Kızlar doğum günüme hepiniz davetlisiniz. Sizlere pasta yaptım hepimiz yiyelim
Bu arada 36 oldum

Eki Görüntüle 1153254

Iyiki doğdun Ceyda iyiki doğdun Ceyda iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sana�������� yuzunun güzelliği kalbine vurmuş dedikleri kişi sen bulmasin sanırım iyiki seni tanimisim melek arkadaşım inşallah seneye pastani bebisinle uflersin herzaman dualarimdasin seni çok seviyorum ��=

Son düzenleme:
Canım senin canın sağolsun sarı kafaları boş ver, gönlündekiler bana yeterde artar bile bende seni gerçekten çoooook seviyorum Allah sizlerden razı olsun yaaaa
Dogumgunun kutlu olsun canim nice mutlu yaslara sevdiklerinle ve ümit edip bekledigin tum guzelliklerle insallah..iyiki dogmussun

Kuzum o soru işareleri pasta ve hediyeydi niye öyle çıkmış ki dur bidaha yapayım 🎂🎂🎂🎁

Canııım benim çok teşekkür ederim, iyi ki arkadaşımsın ya ne şanslıyım be ne güzel arkadaşlarım var yaaa Allah nazarlardan korusun sizleri.

Bu arada ye istediğini ye arkadaşım

Dogumgunun kutlu olsun canim nice mutlu yaslara sevdiklerinle ve ümit edip bekledigin tum guzelliklerle insallah..iyiki dogmussun

Canım benim iyi ki sizleri tanıdım sizleri çok seviyorum her şey için çok teşekkür ederim.

Canııım benim çok teşekkür ederim, iyi ki arkadaşımsın ya ne şanslıyım be ne güzel arkadaşlarım var yaaa Allah nazarlardan korusun sizleri.

Bu arada ye istediğini ye arkadaşım

:125::125::125::125::125:
Yooo hayatım pasta ve hediye olarak görüyorum ben
Ben yazı duzelttim kuzum ondan öyle görüyorum demekki cevap verince anladım

Arkadaşlar esim azosperm bugun doktra gtti ultrason sonucnu gotrdu hersey normal amadogal yoldan çocuğunuz olmaz zeynp kamil hst.nin tup bebek bölümüne gidin demis bn hcbisi anlamdm bu adamn spermi yokki önce tese olmasi gerekmiyor mu bide bu bolmden ikimizde randevu alcakmyz bu hastnye giden varmi nasl bi süreç izliyo

canım o aşamalara gelene kadar önce evraklarınızı toplamanız lazım tüp bebek bölümüne randevu almadan gidiyorsun eğer bikaç aydır değişiklik olmadıysa. canım baştan seni uyarayım hastane süreci çok sorunlu aynı zamanda çalışanlarda, buna göre git, ilgi hiç bekleme soruna cevap verirlerse şükret gibi bir durum var orda böyle iç karartıcı konuştum ama kusura bakma lütfen yaşadıklarım bunlar ben bilmeden gittim çok stres oldum niye diye sorguladım herşeyi sen öyle yapma diye diyorum canım benim.

2 aşılama yaptırdım orda tutmadı dışarda da 2 tüp yaptırdım yine olmadı. Şimdi raporumu çıkarmak için 3 yılımın dolmasını bekliyorum. Ağustos ayında süresi geçen evraklarımı yenilemek için gideceğim z.kamile. evrak süreci biraz yıpratıyor insanı evraklarını tamamladığında herşey tıkırında gidiyor.

Rabbim yolunu açık etsin çok uğraştırmadan bebişini sana nasip etsin inşallah

Canım zaten bildiğim kadarıyla tüp bebek merkezlerinde tese ameliyatı yapılıyor sen hastaneyi ara ve randevunu al adetin 2. ya da 3. günü için gittiğinde eşinin durumunu da söylersin senin yumurtalarının toplanma aşamasında eşinden de sperm alıyorlar

Canim z.kamil de tup bebek bolumune randevu ile gidilmiyor..raporlarinizla bigun gorusmeye gidin bence.orda yonlendirirler..rapor cikartacak misiniz,raporsuz mu tup yaptiracaksiniz ona gore bir karar verirsiniz.tabi orda gerekiyorsa tese ile de sperm cikartiyorlar..aksam 4e kadar orda doktor oluyor.ben esimle ilk gittigimde oylesine gorusmeye gitmistim.ogleden sonra,sansimiza kimse yoktu.dr. Oturup guzel guzel ne yapmamiz gerektigini anlatmisti..orda bisii yapmaya karar verirseniz ben yol gostermeye calisirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…