heeee sana dedim alıntı nasıl yapmadım hayret
doğum günün kutlu olsun canımmmm :) gönlünden geçen hersey peşi sıra seni fazla bekletmeden olur inşşşşşşşşaallaaaahhhhhh
Bende özledim canım.akşamları topikteyiz biz.senide bekleriz.
Bu arada bugün işim var bir arkadaşıma bebek görmeye gidiyorum erken gidiyorum ki yapılacak bişey varsa yardım edeyim.
akşam görüşürüz kızlar..
phalacım alıntı yapmadan yazıyorum ama bende aynı şeyleri düşünüyorum.gelmeyince insan merak ediyor.özlüyor.güzel samimi arjadaşlarımız oldu.duygularımız karşılıklı canım.öptüm hadi ben kaçar kızlarrrr
Sizi seviyorummmm beni özleyin anacım bayyyy:))))....
kizlar nasilsiniz.ben bildiginiz gibi beklemedeyim.sehir disindayim tahlilimi yeniletemiyorum.cumayi beklemek zorundayim.ooooofffff benim gibi 12.gun degeri 22 olup yukseken varmi aranuzda.
Çok haklısın kuzum tedaviye başlamadan 2 ay önceden ve tum tedavi sürecinde çok dikkat ettim ve 4 aşılama 3 tüp bebek elde var 0Canlarım gece yazışmalarınızı okudum açıkçası kıskandımneyse başka akşam beraber oluruz.
Şimdi size niye yazdım söyleyeyim, kızlar tedavi sürecindeyiz asla konuştuğunuz bu tür şeyler yemeğin sağlıklı beslenen yediğimiz her zararlı şey bize eksi olarak geri dönecektir. Lütfen sağlıklı beslenin, doğal meyveler sebzeler yiyin, hamburgerden, pizzadan, patates kızartmasından, koladan, market yoğurt ve ayranlardan, sosis, salamdan, fazla ekmekten, tuz ve tatlıdan kesinlikle ama kesinlikle uzak durun
Kızlar doğum günüme hepiniz davetlisiniz. Sizlere pasta yaptım hepimiz yiyelim
Bu arada 36 oldum
Eki Görüntüle 1153254
Dogumgunun kutlu olsun canim nice mutlu yaslara sevdiklerinle ve ümit edip bekledigin tum guzelliklerle insallah..iyiki dogmussunCanım senin canın sağolsun sarı kafaları boş ver, gönlündekiler bana yeterde artar bile bende seni gerçekten çoooook seviyorum Allah sizlerden razı olsun yaaaa
Canııım benim çok teşekkür ederim, iyi ki arkadaşımsın ya ne şanslıyım be ne güzel arkadaşlarım var yaaa Allah nazarlardan korusun sizleri.Çok haklısın kuzum tedaviye başlamadan 2 ay önceden ve tum tedavi sürecinde çok dikkat ettim ve 4 aşılama 3 tüp bebek elde var 0oyüzden bi sefer totem yaptım hicbirsey kafayı takmayip yiyeceğim birde böyle bakalım olacak mı inanki kuzum 6 yıldır tedaviydi ilacti yoruldum aman o zararlı dikkat et aman yumiye o iyi değil yeme yok şunu ye bende artık saldim gitti
Iyiki doğdun Ceyda iyiki doğdun Ceyda iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sana🎂🎂🎂💖 yuzunun güzelliği kalbine vurmuş dedikleri kişi sen bulmasin sanırım iyiki seni tanimisim melek arkadaşım inşallah seneye pastani bebisinle uflersin herzaman dualarimdasin seni çok seviyorum🎁=
Dogumgunun kutlu olsun canim nice mutlu yaslara sevdiklerinle ve ümit edip bekledigin tum guzelliklerle insallah..iyiki dogmussun
Kuzum o soru işareleri pasta ve hediyeydi niye öyle çıkmış ki dur bidaha yapayım 🎂🎂🎂🎁
Canııım benim çok teşekkür ederim, iyi ki arkadaşımsın ya ne şanslıyım be ne güzel arkadaşlarım var yaaa Allah nazarlardan korusun sizleri.
Bu arada ye istediğini ye arkadaşım
Ben yazı duzelttim kuzum ondan öyle görüyorum demekki cevap verince anladımYooo hayatım pasta ve hediye olarak görüyorum ben
Yooo hayatım pasta ve hediye olarak görüyorum ben
Bu arada 36 oldum
Eki Görüntüle 1153254
Bu arada 36 oldum
Eki Görüntüle 1153254
Arkadaşlar esim azosperm bugun doktra gtti ultrason sonucnu gotrdu hersey normal amadogal yoldan çocuğunuz olmaz zeynp kamil hst.nin tup bebek bölümüne gidin demis bn hcbisi anlamdm bu adamn spermi yokki önce tese olmasi gerekmiyor mu bide bu bolmden ikimizde randevu alcakmyz bu hastnye giden varmi nasl bi süreç izliyo
Arkadaşlar esim azosperm bugun doktra gtti ultrason sonucnu gotrdu hersey normal amadogal yoldan çocuğunuz olmaz zeynp kamil hst.nin tup bebek bölümüne gidin demis bn hcbisi anlamdm bu adamn spermi yokki önce tese olmasi gerekmiyor mu bide bu bolmden ikimizde randevu alcakmyz bu hastnye giden varmi nasl bi süreç izliyo
Canim,dogum gunun kutlu,mutlu,ozledigin gunlerin geldigi yaş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?