Bende sabahtan beri farkındayım bi farkedemedi seni cnm hatta arkadaşın bile yazdı sesini duyuramadı :))) gülden aslında çok dikkatli biridir gözünden bişi kaçmaz demekki çok işi var ne çektin be aysegulu :) pes etme hemen direnmeye devam :)
melindam, aysengeçmiş olsunÇok üzülüyorum negatif haberi alınca ama bu malesef deneme yanılma işi. Olursa olur olmazsa bir daha deneriz demek lazım. Allah sabır ve yeniden deneme gücü versin. Ben de en çok eşim için üzülmüştüm ama onlar da en çok bizim için üzülüyorlar emin olun. Ne yapalım kısmet değilmiş. İnşallah bir dahaki sefere olur.
Canım nasıl yani 3. gün dondurulanları çözdüler 5. güne kadar bekleyip mi transfer ettiler?
Tebrik ederimBenim de ilkinde gözlerim kararmıştı şimdi 2 sn'de yapıyorum :)
Hayatım geçmiş olsun. Neyin var?
slm kızlar... melindamın sonucunu görünce atladım gittim dr.a .... verdim kanı geldim.... değerim 1.2 negatif ama günün dolmamış... 2 gün sonra geri gel dediler... bu değerle gitmem... çok üzüldüm .. ama rabbim hayırlısını versin inşallah... şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... bugün söyleyemem sanırım...
Cok teşekkür ederim.ahh canım tedavin inşallah hayırla sonuçlanır ...şimdiden kolay gelsin hem sana hem eşine hem etrafına:)))
kolay desem yalan olur çooook zorlu bi sürece giriyorsun hem allah yardımcınız olsun ve inşallah ta ilk ve son tedaviniz olsun bebeğinizi alın bi an önce kucağınıza...rabbim yardımcın olsun bekliyoruz güzel haberlerini:))
Cok teşekkür ederim.
Esim de ben de bebek aşkıyla yanıp ölmüyoruz ama yaşımız gereği denemeye başlayalım dedik.
Sürecin zorlu olmasından kasıt, yüklenen ilaçların fiziksel etkileri mi?
Yıpratıcı olması muhtemel bu süreçte en zor kısım ne ?
Bana aksamın bu saatınde özetleyebilecek bir hemcinsim var mı acep?
İyi akşamlar kızlar.
Bugün irenbeye gittik ve Ahmet bey ile tüp bebek sürecini başlattık.
Yani ilaçlarımızı alıp evimize döndük kocamla.
36 yasımdayım ben.
sperm azlığı ve hareketsizliği sebebiyle tüp dediler.ilk olacak.
Bizi neler bekliyor,neler olacak belirsiz!
Zaten bilmemek endişelendiriyor insanı.
Hayırlısı tabi.
Allahım hayırlılar nasip etsin başa.
yani bence söyle ...tabi tepkisini bilen sensin kalbini kıracaksa sessiz kal...bişey yokmuş gibi cumartesiyi bekle..buna sen karar vereceksin..ben geçen tedavimde söylememiştim gününde öğrendi..ama senin yerinde olsam söylerim.....
noldu kuzum ..arayamdım hala kendime gelemedim((
walla cnm soylemek istedim hatta işte sonuc olumsuz olursa ne düşünürsün ne yaparız diye başladım ki... ben gittim demek için...bunları konuşmak istemiyorum... son gününe kadar seni hamile düşünmek bunun keyfini yaşamak istiyorum dedi...( hiç bişey soylemedim... zaten bu gece de bitti... kaldı bir gün..
kıyamam yaa(( neyse bilemessin belkide bi süpriz olur senin için..bakarsın yükselir değerin...sende silkelen kendine gel biz ne zorluklardan geçtik biliyorsun hepsinde beraberdik...atlatacağız bunuda ve bi dahakine hazırlanacağız büyük bi umutla inşalalh olacak...o bebek bu eve gelecek...)
tmm ama anlayamadığım şeyler war... biri bana bu tekrarlayan olumsuzluğu açıklasın............neden olmuyor... c.tesi dr u arayacağım.. bi randevu alacağım ve gidip konuşacağım....
nasip ayşencim...ama tıbben bunun bi açıklamasını yapmalılar bencedesen daha evvelde hamile kaldın ..bence hiç durma hemen yeni tedaviye geç ve bana telde anlattıklarını iste bu defa ...
Benım telefondan Cvp yazmamadım error yaptı kızlar canım teşekkür ederdim guldencım sana da teşekkür ederım bu konuyla ılgılı gelısme olursa haber beklıyorumben cevaplayım mı :))
3 kere deneme sansımız var canımmm.
bana öyle dedilerrrr
Aminın inşallahh çok TSK ederimçok üzüldüm arkadaşlar allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir mucizeleriniz
inşallah canım rabbim bu defa senide sevindirsin..peki tedavin ne zaman ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?