2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hahahha valla doğru diyosun ne çektim:)))) devam zatende ....egunal duyuncaya kadar ben doğuracam:)))))))

Sagol canim benim bakalim ikincide bitti

en kısA zamanda melegıne kavusman dilegıyle canımm

Cok teşekkür ederim.
Esim de ben de bebek aşkıyla yanıp ölmüyoruz ama yaşımız gereği denemeye başlayalım dedik.
Sürecin zorlu olmasından kasıt, yüklenen ilaçların fiziksel etkileri mi?
Yıpratıcı olması muhtemel bu süreçte en zor kısım ne ?
Bana aksamın bu saatınde özetleyebilecek bir hemcinsim var mı acep?

vallahi seni bilemiyoruz..ama biz burda hepimiz bebk aşkı ile yanıyoruz hem eşlerimiz hem biz.....
eğerki içinizde bebk aşkı yoksa zaten çok etkilenmessiniz...negatif sonuç alsanızda fazla üzülmeyeceğinizi tahmin ettim...benim verecek bi cevabım kalmadı üzgünüm arkadaşım...(((

İnşallah sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.Benim 1 oğlum var micro ile oldu ilk denememde.Şimdi 2. için başlıycaz.Hep güzel şeyler düşünün moralinizi bozmayın güzel sonuçlar alın....

walla cnm soylemek istedim hatta işte sonuc olumsuz olursa ne düşünürsün ne yaparız diye başladım ki... ben gittim demek için...bunları konuşmak istemiyorum... son gününe kadar seni hamile düşünmek bunun keyfini yaşamak istiyorum dedi... ( hiç bişey soylemedim... zaten bu gece de bitti... kaldı bir gün..

kıyamam yaa(( neyse bilemessin belkide bi süpriz olur senin için..bakarsın yükselir değerin...sende silkelen kendine gel biz ne zorluklardan geçtik biliyorsun hepsinde beraberdik...atlatacağız bunuda ve bi dahakine hazırlanacağız büyük bi umutla inşalalh olacak...o bebek bu eve gelecek...)

tmm ama anlayamadığım şeyler war... biri bana bu tekrarlayan olumsuzluğu açıklasın............neden olmuyor... c.tesi dr u arayacağım.. bi randevu alacağım ve gidip konuşacağım....

cnm çok haklısın... ben toparlanırım yarına kadar... eşimin bilmemesi beni huzursuz eden şu an...neyse benim sıram geçti.. sıra senin heyecanda .... :))

tmm ama anlayamadığım şeyler war... biri bana bu tekrarlayan olumsuzluğu açıklasın............neden olmuyor... c.tesi dr u arayacağım.. bi randevu alacağım ve gidip konuşacağım....

nasip ayşencim...ama tıbben bunun bi açıklamasını yapmalılar bencedesen daha evvelde hamile kaldın ..bence hiç durma hemen yeni tedaviye geç ve bana telde anlattıklarını iste bu defa ...

nasip ayşencim...ama tıbben bunun bi açıklamasını yapmalılar bencedesen daha evvelde hamile kaldın ..bence hiç durma hemen yeni tedaviye geç ve bana telde anlattıklarını iste bu defa ...

kesinlikleeee.... şu c.tesi atlatayım... muhtemelen hemen regl olurum zatn... p.tesi de iş başı ... önümüzdeki hafta sonuna atlar giderim...zaten 3 saat sürüyo.. hemen görüşür dönerim.. bu kez şu diğer yöntemlerden de bi bahsedelim bakalım ne diyecek...

ben cevaplayım mı :))
3 kere deneme sansımız var canımmm.
bana öyle dedilerrrr
Benım telefondan Cvp yazmamadım error yaptı kızlar canım teşekkür ederdim guldencım sana da teşekkür ederım bu konuyla ılgılı gelısme olursa haber beklıyorum

canım ya inan üzüldüm geçmiş olsun inşlh en kısa zamnda hamile haberi alırsın

Canim benim sakin uzulme olurmu bu esinle birlikte atlatacagin bi surec .. sakin benim yaptigimi yapip bi suclu arama.. rabbim gunu zamani gelince yavrunu vericektir sana hep boyle dusun ve Allaha sigin.. cok zor biliyorum ama hemen toparlan .. unutma canim arkadasim her yeni gun yeni umut...

Arkadasim kaderimiz çok benziyo benimde ilk denememden bir oğlum var onun dondurulmuslari negatif sonra yeni bir deneme o da negatif oglumun kardesleri gelmiyor bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…