ne haber fıstıklar işlerimi bitirdim çay yaptım geldim
Kız bizde havuz başında mangal yapıyoruz bırak çayı
size afiyet olsun canım ben börek yaptım çayın yanına akşamada sarma yaptım burun siz bana gelin
Kiiz bu mangal konusunda sana ihtiyacim var galibakac zamandir hatta yildir canim mangal et istiyor.ama esim mangal yapmiyor bana".bi arada ankaraya geldigimde bulusalim da sen bana yap bari arkadasim:)
Ay evet yaTopiğe gelen ziyaretçiler nereye düştük böyle, nasıl bir tüp bebek yapacaklar topiği burası, bunlar deli midir nedir diyecekleraslında biz mangal için tüp yapıyoruz da selamlar
Kız kocan niye mangal yapmiyor sanaKiiz bu mangal konusunda sana ihtiyacim var galibakac zamandir hatta yildir canim mangal et istiyor.ama esim mangal yapmiyor bana".bi arada ankaraya geldigimde bulusalim da sen bana yap bari arkadasim:)
biri mangalmı dediiiiiiiiii ben yakarım ben yakarım
Kız yok sanal parti bu bak resimleri yukarı da havuza da giriyoruz.
Ay evet yaama napalım birazda kafa dağıtmak lazım
Kız kocan niye mangal yapmiyor sanagel bitanem bizim partide mangal var geç otur sogumadan başla yemeğe:125::125::125::125::125:
Kız nerdesin sen geç kaldınmangal yandı ki kız canın cekmesin biz gebisleri unuttuk hakkınızı helal edin benim bile canım çekti
bende geçek sandım
geçmişi okumadım mi geç otur sanada verelim Mangaldan:125::125::125:🍗🍖🍡
Kız yok sanal parti bu bak resimleri yukarı da havuza da giriyoruz.
Valla soyle bi yutkundumkizlar keske gercekten soyle bi piknik duzenleyebilsek de yeterin yaptigi sarmalardan da yiyebilsek
Valla soyle bi yutkundumkizlar keske gercekten soyle bi piknik duzenleyebilsek de yeterin yaptigi sarmalardan da yiyebilsek
:)) keskedeee hangi sehirde yapacagizz
lütfen mersin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende geçek sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?