2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kiiz bu mangal konusunda sana ihtiyacim var galiba kac zamandir hatta yildir canim mangal et istiyor.ama esim mangal yapmiyor bana".bi arada ankaraya geldigimde bulusalim da sen bana yap bari arkadasim:)

aaaaaaa neden kızzzzzzz döverim onu ben bizdede kimse yapmayı bilmediği için ben yapmayı öğrendim valla süper olmasada oluyo yolun düşerse gel yapalım

Topiğe gelen ziyaretçiler nereye düştük böyle, nasıl bir tüp bebek yapacaklar topiği burası, bunlar deli midir nedir diyecekler aslında biz mangal için tüp yapıyoruz da selamlar
Ay evet yaama napalım birazda kafa dağıtmak lazım
Kiiz bu mangal konusunda sana ihtiyacim var galiba kac zamandir hatta yildir canim mangal et istiyor.ama esim mangal yapmiyor bana".bi arada ankaraya geldigimde bulusalim da sen bana yap bari arkadasim:)
Kız kocan niye mangal yapmiyor sana gel bitanembizim partide mangal var geç otur sogumadan başla yemeğe:125::125::125::125::125:
biri mangalmı dediiiiiiiiii ben yakarım ben yakarım

Kız nerdesin sen geç kaldın mangal yandı ki kız canın cekmesin biz gebisleri unuttuk hakkınızı helal edin benim bile canım çekti

yok kız önemli değil en fazla aşeririz yani

Valla soyle bi yutkundum kizlar keske gercekten soyle bi piknik duzenleyebilsek de yeterin yaptigi sarmalardan da yiyebilsek

merhba canlar.. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri benım karnım ağrıyor hep. 4 hafta 4 gunluk sanırım bebiş. daha doktora gitmedım haftaya gitcem.. Karın ağrısı normal mı.. tek belırtım karın ağrısıydı hala devam edıyor.. kasık ağrım olmadı hiç..

bende geçek sandım

Bizim topiğin halleri işte, kafaya çanta vuran sarı kafaları çantayı araba sanan, mangalı gerçek sanan, konuşanları karıştıran (ben) sütyen sallayanı bayrak sallayan daha neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…