2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
29aralikta Lucrin ile başladım uzun protokol olacak regl olunca gidicem

inşallah tatlım bu defa rabbim hayırlısı ile kucağını doldursun...peki tahmini adetin ne zaman acaba aynı zamanamı denk geliriz...ben ocak 10/11 gibi konyada olacağım ilk iğnem için

Aysegul melındam gecmıs olsun bu son negatıflerınız olur ınsallah hayırlı bir zamanı vardır

çok doğru söylemişsin veren de alan da rabbim bazen ne kadar da istesek sonuç değişmiyor Allahım insallah bir daha ki tedavinde hem pozitifi görmeyi hem de kucağına almayı nasip eder :)
Âmin canım inşallahh çok TSK ederim
Aramıza hoşgeldin güldenim sen Bursalı buldun bende izmirliInşallahh güzel haberlerini alırız malesef 2. Denememde bugün negatif sonucu aldımIrenbe ve Ahmet Bey'den herkes cok olumlu konuşuyor hatta hasret arkadasımızda orda tedavi gördü suan hamiledarısı sana canım

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar ne kalabalık bi topic bu, sayfalar akıp gidiyor bi sorum olacak,
iki tüp arası kaç adet veriyor doktorlar :26: tecrübelilerden destek lütfen

Aysegulucum bıkıyorum canım sn olmasını da yanlış yazmızım canım aysen 79 yazcaktım dalgınlık canım ben de üzüldüm negatıf aldıgımdakı gunlerı hatırladım ama geçecek bu günler emın olun

cnm teşekkür ederim...rabbim dert veriyor.. sabrını da versin inşallah... ne diyelim...

Ya sım dı de bıkıyorum yazmış eskimin telefonu olmasa fırlatacam sımdi bılıyorum canım bu telefonun huyu böyleböyle

Kızlar bir türlü gelemiyorum topiğe hep birşey çıktı bugün çok yoğundum ne gelenim gidenim bitti ne de netteki işlerim liste için bilgilerini veren arkadaşlar yarın ilk işim listeye eklemek olacak kusura bakmayın lütfen

sende hoşgeldin tatlım bilgilerini yarın listeye ekleyecem

tuğce 76 nın yazını şimdi okudum... bi de sinir yaptım... zaten çatacak yer lazımdı... bu kadar insan acı çekiyor üzülüyorken kurduğu cümle beni kızdırdı... etrafımızdakiler yetmiyor bi de burda karşımıza çıkıyorlar... rabbim yokluğunu kendisine bizler gibi aratmamışş henüz etrafımızdakiler gibi hariçten gazel okumuş.. yanmıyor muşşşşş bebek için...yakmaz inşallah Rabbim...

güldennnnnnnnnnnnnnnnn Ayşegülüm paraladı kendini yazmadın kadının adını bir türlüü..... :)))))

inşallah tatlım bu defa rabbim hayırlısı ile kucağını doldursun...peki tahmini adetin ne zaman acaba aynı zamanamı denk geliriz...ben ocak 10/11 gibi konyada olacağım ilk iğnem için
Canim ben ayin 8 i gibi regl olmayi bekliyorum muhtemelen bende o tarihlerde gideceğim inşallah ayni gune denk gelir
iyi akşamlar kızlar ne kalabalık bi topic bu, sayfalar akıp gidiyor bi sorum olacak,
iki tüp arası kaç adet veriyor doktorlar :26: tecrübelilerden destek lütfen

Canim muhtemelen 2 âdet beklersin

canım ne durumdasın yarın transferin var diye hatılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…