29aralikta Lucrin ile başladım uzun protokol olacak regl olunca gidicem
Aysegul melındam gecmıs olsun bu son negatıflerınız olur ınsallah hayırlı bir zamanı vardır
Âmin canım inşallahh çok TSK ederimçok doğru söylemişsin veren de alan da rabbim bazen ne kadar da istesek sonuç değişmiyor Allahım insallah bir daha ki tedavinde hem pozitifi görmeyi hem de kucağına almayı nasip eder :)
Aramıza hoşgeldin güldenim sen Bursalı buldun bende izmirliİyi akşamlar kızlar.
Bugün irenbeye gittik ve Ahmet bey ile tüp bebek sürecini başlattık.
Yani ilaçlarımızı alıp evimize döndük kocamla.
36 yasımdayım ben.
sperm azlığı ve hareketsizliği sebebiyle tüp dediler.ilk olacak.
Bizi neler bekliyor,neler olacak belirsiz!
Zaten bilmemek endişelendiriyor insanı.
Hayırlısı tabi.
Allahım hayırlılar nasip etsin başa.
TSK ederim canım nasip degilmişAysegul melındam gecmıs olsun bu son negatıflerınız olur ınsallah hayırlı bir zamanı vardır
Âmin inş canımçok üzüldüm arkadaşlar allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir mucizeleriniz
Aysegulucum bıkıyorum canım sn olmasını da yanlış yazmızım canım aysen 79 yazcaktım dalgınlık canım ben de üzüldüm negatıf aldıgımdakı gunlerı hatırladım ama geçecek bu günler emın olun
Canim ben ayin 8 i gibi regl olmayi bekliyorum muhtemelen bende o tarihlerde gideceğim inşallah ayni gune denk gelirinşallah tatlım bu defa rabbim hayırlısı ile kucağını doldursun...peki tahmini adetin ne zaman acaba aynı zamanamı denk geliriz...ben ocak 10/11 gibi konyada olacağım ilk iğnem için
iyi akşamlar kızlarne kalabalık bi topic bu, sayfalar akıp gidiyor bi sorum olacak,
iki tüp arası kaç adet veriyor doktorlar :26: tecrübelilerden destek lütfen
hiiiiiiiii bilgilerini yazdı ve ben görmedim öylemi kınım kınım kınıyorum kendimi Eki Görüntüle 917188
cnm benim zaten yoğunsun biliyorumm.. şekerim.. bu arada yaz beni yine negatif... bıkmadı... beşinci için görüşmeye gidecek diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?