olacan kız az kaldı bak
doğum günü kızııııı...yankıları devam ediyor galiba..
kadınlar kulübüne demek istemiş
bana da dua et nüttfennnnnn
Çok yaşa emi,kadınlar kulübüne demek istedim kısa olarakta kulübe yeni girdim dedim
cnm geç oldu ama doğum günün kutlu olsun seneye evladınla eşinle kutlamayı nasip etsin yaradan..bu aralar yoktum babam dün umreye gitti ordaydım bakamadım bakınca yazını görüp yazmak istedim:119::119::119::119::119:
inşlh değerlerin yüksek çıkar her test yapmanda...
maşallahgüm güm de güm güm leri duymuşsun darısı başımıza olsun inşlh....
cnm inşlh doğuma kadar hiçbi sıkıntı yaşamassın miyomla ilgili.....
oo bebişler geliyorrrrr
hepsi döllenir bi daha ki ay bebeklerini alırsın tatlım...
Bizim bu toğikte mi bir sorun yaşadın canım?
Kiz diğer topikte seni görünce şaşırdım ay bi baktım karistirmistamam canım sölerim tabi sebebi neymiş araştırcakmış işte
yani daha önce hiç detaylı bişey bakılmadı niyeyse bi teste bakıldı bozuk dendi okdar ama neden bozuk diye araştırmadılar
hoş bizimde hiç aklımızda yoktu neden bozuk diye sormak ama deneyimlerim sonucu şimdi akıllandım
bende istiyorummmm tedavi bende bendeeee
bu arada Kandilin mubarek olsun hatibulutun yazısını ararken başka topikte alıntı yapmış bulundum
bir nevi karıştırdım yanihahahhah idare ediver
Kandiln mubarek olsun duların kabul olsun canım
işte dogru yeri buldummmmkandilin mubarek olsunnnn haticimmmm
sağlıklı bir 9 ay geçir ve bebeğin ömür boyu seninle olsun
Buraya yazıyo mu bilmiyorum beni sinirlendiren. Her yerde var canım sonuçta böyle.
Kiz diğer topikte seni görünce şaşırdım ay bi baktım karistirmisoraya da yazdim phalanin kulakları cinlasin hem topik yabancı değil amayanin topigi
canım maşallah :)Kizlarr merhaba..bugun opu vardi...37 tane yumos toplandi kizlar..ben pkosly deilim ama masaallah yumoslarim ii cikti umarim guzel sayida dollenme olur...yrin arayacaklar kizlar dollenme durumunu...transferim de gelecek ay olacak insaallah..Rabbim bu guzel gunde yuzumuze baksin isteyen her kadina anneligi yasatsin..aminn...opuyorum kizlar sancim var biraz iyulesunce aranuza donecem insallah.
mehaba canım gözün aydın maşallah baya çok yumurtan olmuş... benim de dün toplandı yumurtalarım 28 tane. ama bende pko vardı. bugün aradılar 17 tanesi döllenmiş dondurma için ise bölünmeleri takip edip kaç tanesini donduracaklarına karar vereceklermiş. sonra tekrar arayacaklar cumartesi günü... benim de transferim 1 ay sonra inşallah. belki de aynı anda hamile kalırız inşallah :)
Kızlar bi içimi dökeyim izninizle üstüne alınan alınsın diğerleri de kusura bakmasın.
Ya böyle "nazar değer diye söylemedim" "beta hcg değerimi foruma yazmıyoruz nazar değmesin" diyenler var ya çok gülünçsünüz gerçekten. Burda ağzımızdan dilimizden inşallah, hayırlısı, Allah, amin, demeden cümle çıkmıyor bizim mi nazarımız değecek acaba? Bizim mi kem gözümüz var sizin gebeliğinizde, kan sonucunuzda, yumurta kalitenizde? Ne kadar kırıcı yaptığınız şey. Saçmalık da ayrıca. Mübarek gün nası sinirlendim ya.
berat gecemiz mübarek olsun :)
geç kaldım ama kayın validemde idik anca geldik :)
bu gece bu sene içinde olacak olaylar yazılıyormuş :)
Allahım gönlümüzden geçeni biliyorsun kucaklarımızı dolduracak hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler yaz hepimize :) aminnnnn
yardım et allahım
Kim karıştırmış sen mi? Yanlış topiğe mi gittin
berat gecemiz mübarek olsun :)
geç kaldım ama kayın validemde idik anca geldik :)
bu gece bu sene içinde olacak olaylar yazılıyormuş :)
Allahım gönlümüzden geçeni biliyorsun kucaklarımızı dolduracak hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler yaz hepimize :) aminnnnn
yardım et allahım
Ben değil kız mybaby karistirmisbi baktım yanlış topikte yorum yapıyor
valla hep karıştırıyorsunuz :) burası yetmedi başka topiklere mi geçtinizzzzzzzzzz :)
bir kere ben de 2014 hamileler topiğine girmiştim okudum okudum hiç tanıdık yok :) kızlar nerede dedim :) sonra baktım orası benim topik değil :)
Yarın sabah opu günü
Dualarizi eksik etmeyin benden.
Iyi geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tedavi olmadığımız heray hepimizi aynı umudu taşıyoruz belki bu ay kendiliğinden olur diye ama olmuyor bi türlübugün niyetli idim malesef kırmızılar geldi hem orucum gitti hem de ümitlerimnedense bu ay kendiliğinden olacak gibi saçma bir düşüncem vardı aslında pazardı adet günüm olmaz da eşime babalar günü hediyesi olur diye hayal kuruyordum bu kızımla onun ilk babalar günü olacaktı eksikliğini hissetmesini istemiyordum ama olmadı neyse umutlar gelecek aya......
yarın dra gideceğim yol haritamızı çizeceğiz :) çok büyük ihtimal gelecek ay ama ben bu ay istiyorum bakalım ne olacak :) aslında belli dr kazanacakkkkkkkkkk :)
tedavi olmadığımız heray hepimizi aynı umudu taşıyoruz belki bu ay kendiliğinden olur diye ama olmuyor bi türlü
Hayırlı bir şekilde olsunda varsın gelecek ay olsun guzelim,allah tez zamanda sevindirsin hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?