2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
doğum günü kızııııı...yankıları devam ediyor galiba..
kadınlar kulübüne demek istemiş
bana da dua et nüttfennnnnn

Haaa şimdi anladım:26:
Valla hepinize dua ettim hemde nasıl içten anlatamam, Güzel Allahım inşallah dualarıma karşılık verir. Her Mübin duası oku olur mu?

Canım çok çok teşekkür ederim
Bu arada Allah kavuştursun canım inşallah sağsalim kavuşursunuz, bizim için ne olur baban dua etsin.

Kiz diğer topikte seni görünce şaşırdım ay bi baktım karistirmisoraya da yazdim phalanin kulakları cinlasinhem topik yabancı değil amayanin topigi

Son düzenleme:
Buraya yazıyo mu bilmiyorum beni sinirlendiren. Her yerde var canım sonuçta böyle.

Boş ver canım, demek o kadar korkuyor. Hem niye nazar değsin ki ilginç bir düşünce asıl insanın kendisine nazarı daha çok değer

canım maşallah :) hepsi kaliteli kaliteli embriyo olsun ve gelecek ay göbüşünü doldursun inşallah :)

canım maşallah embriyoların kaliteli kaliteli olsun göbüşünü doldursun inşallah :)

canım çok haklısın dediğin gibi onlarla sevinip üzülüyoruz aynı sorunları paylaşıyoruz neyi saklıyoruz birbirimizden :)

bugün niyetli idim malesef kırmızılar geldi hem orucum gitti hem de ümitlerim nedense bu ay kendiliğinden olacak gibi saçma bir düşüncem vardı aslında pazardı adet günüm olmaz da eşime babalar günü hediyesi olur diye hayal kuruyordum bu kızımla onun ilk babalar günü olacaktı eksikliğini hissetmesini istemiyordum ama olmadı neyse umutlar gelecek aya......
yarın dra gideceğim yol haritamızı çizeceğiz :) çok büyük ihtimal gelecek ay ama ben bu ay istiyorum bakalım ne olacak :) aslında belli dr kazanacakkkkkkkkkk :)

berat gecemiz mübarek olsun :)
geç kaldım ama kayın validemde idik anca geldik :)
bu gece bu sene içinde olacak olaylar yazılıyormuş :)
Allahım gönlümüzden geçeni biliyorsun kucaklarımızı dolduracak hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler yaz hepimize :) aminnnnn
yardım et allahım

aminn canmmmmmmmmmmmm allah kabul etsın dualarımızı herkezın kandılı mubarek olsunnn

Amin canım inşallah yarın güzel haberlerle gel inşallah

Ben değil kız mybaby karistirmis bi baktım yanlış topikte yorum yapıyor

valla hep karıştırıyorsunuz :) burası yetmedi başka topiklere mi geçtinizzzzzzzzzz :)
bir kere ben de 2014 hamileler topiğine girmiştim okudum okudum hiç tanıdık yok :) kızlar nerede dedim :) sonra baktım orası benim topik değil :)

Yarın sabah opu günü
Dualarizi eksik etmeyin benden.
Iyi geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen kuzum ya artık topikler karışıyor inşallah hamileler topiginde birbirimizi arariz
Yarın sabah opu günü
Dualarizi eksik etmeyin benden.
Iyi geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dualarim seninle canım yarın inşallah kaliteli yumilerin toplanıp bebis olarak donsunler

tedavi olmadığımız heray hepimizi aynı umudu taşıyoruz belki bu ay kendiliğinden olur diye ama olmuyor bi türlü
Hayırlı bir şekilde olsunda varsın gelecek ay olsun guzelim,allah tez zamanda sevindirsin hepimizi

canım günaydııııııııııııııııın :)
amin canım :) inşallah kucağında sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evladı olmayan kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…