2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim boşver ya niye canını sikiyorsun, salla gitsin..ben perşembe dondurulmuş bebeğini alacam sen benim sonucunu bekle guzelimmm

12 yıldır ilk kez karne gününe bu kadar seviniyorum :)
bu yıl benim için eziyetti resmen aslında daha iyi olmamı sağladı iş ama benim bu yıl için okula gitmeme planım vardı (doğum izninde olacağım için ) bir baktım okullar açıldı ve kendimi birden okulda buldum o kadar uzadı ki benim için bu yıl hiç bitmeyecek sandım olumlu yanlarını da görmedim desem yalan olur ama bir türlü kabul edemedim okula gitmeyi ilk zamanlar bu benim cezam mı dedim (okulda yaşadığım başka sorunlardan dolayı) sonra bu benim sınavım dedim kabullendim daha iyi oldu ama yine de tatili iple çekiyordum çünkü bebişime biraz daha yaklaşacağımı düşünüyorum tedavi ile :) inşallah yine olumsuzluk olmaz da yine mutsuzlukla okulda bulmam kendimi :) okulla alakalı değil aslında ben kendimi nasıl hissediyorsam okuldaki yaşantımı da etkiliyor soğuyorum en ufak okulda olumsuzluk olsa :)
daha iyiyim ama ne olursa olsun hersey daha iyi olacak :)
birazdan çıkıp saçlarımı fönleteceğim sonra giyinip süslenip okula gideceğim akşama da drummmmmmmmmmu göreceğim :)
adamı görme düşüncesi bile mutlu ediyorrrrrrrr :)

Canım tatilin tadını doyasıya yaşa, sen bunu çoktan hakkettin. Ben Allahıma güveniyorum sen bir daha ki dönem Allahın izniyle göbüşünle işe başlayacaksın

Amin Canım
Allahım bize yardım etsin

Ha haa ha Sen demi

Yarın sabah opu günü
Dualarizi eksik etmeyin benden.
Iyi geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım inşallah kaliteli yumurtaların olur inşallah hepsi döllenir inşallah transferlerinin hepsi tutar

Canim boşver ya niye canını sikiyorsun, salla gitsin..ben perşembe dondurulmuş bebeğini alacam sen benim sonucunu bekle guzelimmm

Hadi bakalım haziran bitmeden haberi alıyoruz ısıt onları bi güzel. İnşallah istediğin gibi olur canım her şey.

günaydın kızlaaarrrr

öncelikle tüm öğretmenlerin gözü aydın, yaşasın öğrencisiz okullar hatta sonrasında da yaşasın okula gitmeden geçen upuzuuunnnn yaz günleriiiiii

Hadi canım gerçekten mii, benim bütün karıştırdıklarımı toplasan onun ki kadar ağır basmaz
evet phalacım 2013 kasım aralık topiğindeydi ama çarçabuk kaçtııııı

kafunder bu arada ben de seninle aynı şeyleri düşündüm, aynı şeyler için dua ettim; Rabbim evlat hasreti çeken herkesin içindeki yangını dindirsinnnn bir daha ki Berat kandiline kadar inşallahhhh

Diyecektim ki sana, kız o olay 2013 te olmadı daha yeni oldu dün yazdı melindam dicektim haaa topiğin adı o dedim az kalsa gene karıştırıyordum

Canım tatilin tadını doyasıya yaşa, sen bunu çoktan hakkettin. Ben Allahıma güveniyorum sen bir daha ki dönem Allahın izniyle göbüşünle işe başlayacaksın

canlar iyiki varsınız HEPİNİZZZZZZZZZZZ sayenizde çok daha iyiyim ve umut doluyummmmmmm :)
dün ilk kez kızımın mezarında daha iyiydim huzur doluydum sanki hersey bitip geçmiş gibiydi :)
bu eşim ailem ve SİZİN SAYENİZDE :)
HERKESE TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :)

kızlar bi şey sorcam... bana enteresan geldi çünkü, belki bilgisi olan vardır....

dün gece camideydik, kadınlardan biri o camide ilk kez namaz kılan birine "2 rekatta cami namazı kılman lazım" dedi.... öldüğümüzde camii bende namaz kıldın "benim için" namaz kılmadın diye hakkını ister dedi... ben de nası yani diye düşündüm... camii için, ev için...vs. mi kılınır namaz Allah rızası için mi? ki zaten Allahın evi değil mi,inşa sebebi o zaten..... yanlış anlaşılmak istemem ama bana tuhaf geldi, ilk kez duydum ayrıca, belki ondandır.... belki de kadının açıklaması yanlış olmuştur, doğrusunu öğrenesim var

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26::26:ilk kez duydummmm :44::44::44::44::44::44::44:

Gunaydin sekerlerr...karneleri verdik bebeleri yolladikkizlar embriyolog aramadi daha heyecan doruktaaaa:18::18:Allahim herseyin hayirlisini versin...sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz

sabah sabah kafanızı karıştırdım, ama konuyu da buldum sanırım..... ki konu böyleyse tamamdır...Allahü tealaya tanzim ve hürmet için...

[TABLE="width: 560, align: center"]
[TR]
[TD]
Tehıyyet-ül-mescid namazı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

Mescide girince, oturmadan önce, mescidin sahibine yani Allahü teâlâya tazim ve hürmet için kılınan iki rekat nafile namazdır.

Camiye girenin tehıyyet-ül-mescid olarak iki rekat namaz kılması, söz birliği ile sünnettir. Sesli Kur'an-ı kerim okunuyorsa tehıyyet-ül-mescid namazı kılınmaz. (Hamevi)

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Mescide girince, oturmadan önce iki rekat namaz kılın! Sonra ister oturun, ister işinize gidin!) [Ebu Davud]

(Allahü teâlânın en çok sevdiği yer, camilerdir.)
[Hakim]

(Camiye gelen Allah’ın misafiri olur. Allahü teâlâ da, misafirine elbette ikram eder.)
[Taberani]

Farz kazası olanlar, bildirilen nafile namazların vaktinde kaza namazı kılmalıdır! Hem kaza borcu ödenir, hem de nafile namaz sevabına kavuşulur. Mesela tehıyyet-ül-mescid namazını kılarken, (ilk kazaya kalmış sabah namazının farzına ve tehıyyet-ül-mescid namazını kılmaya) diye niyet etmelidir. Böylece hem kaza borcu ödenmiş, hem de adı geçen nafile namaz kılınmış olur. (N.Fıkhıyye)

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gunaydin sekerlerr...karneleri verdik bebeleri yolladikkizlar embriyolog aramadi daha heyecan doruktaaaa:18::18:Allahim herseyin hayirlisini versin...sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz

Cnm transfer ne zamn..transferden sonra bulabilirsen kivi ve ananas ye hem vitamin olur hemde ben tutunmaya yardimci diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…