Ne değişik insanlar var canım ya. Sanki beşizlere hamile kendiliğinden de nazar değer diye paylaşmıyor. Ulan hepimizde problem var da tüp bebek yaptırıyoruz zaten, kim kime niye nazar etsin ve çok şükür herkesin dilinde hep dua.
Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlat versin 41 kere maşallah saklayanlara da. :)
Ben değil kız mybaby karistirmisbi baktım yanlış topikte yorum yapıyor
12 yıldır ilk kez karne gününe bu kadar seviniyorum :)
bu yıl benim için eziyetti resmenaslında daha iyi olmamı sağladı iş ama benim bu yıl için okula gitmeme planım vardı (doğum izninde olacağım için ) bir baktım okullar açıldı ve kendimi birden okulda buldum o kadar uzadı ki benim için bu yıl hiç bitmeyecek sandım olumlu yanlarını da görmedim desem yalan olur ama bir türlü kabul edemedim okula gitmeyi ilk zamanlar bu benim cezam mı dedim (okulda yaşadığım başka sorunlardan dolayı) sonra bu benim sınavım dedim kabullendim daha iyi oldu ama yine de tatili iple çekiyordum çünkü bebişime biraz daha yaklaşacağımı düşünüyorum tedavi ile :) inşallah yine olumsuzluk olmaz da yine mutsuzlukla okulda bulmam kendimi :) okulla alakalı değil aslında ben kendimi nasıl hissediyorsam okuldaki yaşantımı da etkiliyor soğuyorum en ufak okulda olumsuzluk olsa :)
daha iyiyim ama ne olursa olsun hersey daha iyi olacak :)
birazdan çıkıp saçlarımı fönleteceğim sonra giyinip süslenip okula gideceğim akşama da drummmmmmmmmmu göreceğim :)
adamı görme düşüncesi bile mutlu ediyorrrrrrrr :)
berat gecemiz mübarek olsun :)
geç kaldım ama kayın validemde idik anca geldik :)
bu gece bu sene içinde olacak olaylar yazılıyormuş :)
Allahım gönlümüzden geçeni biliyorsun kucaklarımızı dolduracak hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler yaz hepimize :) aminnnnn
yardım et allahım
valla hep karıştırıyorsunuz :) burası yetmedi başka topiklere mi geçtinizzzzzzzzzz :)
bir kere ben de 2014 hamileler topiğine girmiştim okudum okudum hiç tanıdık yok :) kızlar nerede dedim :) sonra baktım orası benim topik değil :)
Yarın sabah opu günü
Dualarizi eksik etmeyin benden.
Iyi geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarr hepinize gunaydin
Bugun okulun son günü ve ben cooook mutluyum.
Canim boşver ya niye canını sikiyorsun, salla gitsin..ben perşembe dondurulmuş bebeğini alacam sen benim sonucunu bekle guzelimmm
evet phalacım 2013 kasım aralık topiğindeydi ama çarçabuk kaçtıııııHadi canım gerçekten mii, benim bütün karıştırdıklarımı toplasan onun ki kadar ağır basmaz
günaydın kızlaaarrrr
öncelikle tüm öğretmenlerin gözü aydın, yaşasın öğrencisiz okullarhatta sonrasında da yaşasın okula gitmeden geçen upuzuuunnnn yaz günleriiiiii
evet phalacım 2013 kasım aralık topiğindeydi ama çarçabuk kaçtııııı
kafunder bu arada ben de seninle aynı şeyleri düşündüm, aynı şeyler için dua ettim; Rabbim evlat hasreti çeken herkesin içindeki yangını dindirsinnnn bir daha ki Berat kandiline kadar inşallahhhh
ah bu sizin karıştırmalarınız yok muuuuuDiyecektim ki sana, kız o olay 2013 te olmadı daha yeni oldu dün yazdı melindam dicektimhaaa topiğin adı o dedim az kalsa gene karıştırıyordum
günaydın kızlaaarrrr
öncelikle tüm öğretmenlerin gözü aydın, yaşasın öğrencisiz okullarhatta sonrasında da yaşasın okula gitmeden geçen upuzuuunnnn yaz günleriiiiii
evet phalacım 2013 kasım aralık topiğindeydi ama çarçabuk kaçtııııı
kafunder bu arada ben de seninle aynı şeyleri düşündüm, aynı şeyler için dua ettim; Rabbim evlat hasreti çeken herkesin içindeki yangını dindirsinnnn bir daha ki Berat kandiline kadar inşallahhhh
Canım tatilin tadını doyasıya yaşa, sen bunu çoktan hakkettin. Ben Allahıma güveniyorum sen bir daha ki dönem Allahın izniyle göbüşünle işe başlayacaksın
kızlar bi şey sorcam... Bana enteresan geldi çünkü, belki bilgisi olan vardır....
Dün gece camideydik, kadınlardan biri o camide ilk kez namaz kılan birine "2 rekatta cami namazı kılman lazım" dedi.... öldüğümüzde camii bende namaz kıldın "benim için" namaz kılmadın diye hakkını ister dedi... Ben de nası yani diye düşündüm... Camii için, ev için...vs. Mi kılınır namaz allah rızası için mi? Ki zaten allahın evi değil mi,inşa sebebi o zaten..... Yanlış anlaşılmak istemem ama bana tuhaf geldi, ilk kez duydum ayrıca, belki ondandır.... Belki de kadının açıklaması yanlış olmuştur, doğrusunu öğrenesim var
Gunaydin sekerlerr...karneleri verdik bebeleri yolladikkizlar embriyolog aramadi daha heyecan doruktaaaa:18::18:Allahim herseyin hayirlisini versin...sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?