2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Sen iyi ol bize yeter canım, doktordan dönünce bizi bilgilendir merak ederiz. Hadi işin rast gitsin

günaydın kızlarrr nasılsınız

Günaydın canım, işteyim. Dün çok yorgundum. Yemek yaptım, sonra bir sürü ütü yaptım, sonra banyo yapıp güzelce kandil duaları dinledim dua ettim, e sonra eşim
Yorulmuşum
Yarında kuzenimin düğünü var gene erken kalkıp hazırlanacağım, kuaföre gideceğim oradan ver elini bursa. Bütün aile bir araya geleceğiz çok mutluyum

gunaydin sekerlerr...karneleri verdik bebeleri yolladikkizlar embriyolog aramadi daha heyecan doruktaaaa:18::18:allahim herseyin hayirlisini versin...sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz

evet karnesini alan ilk yeğenim az önce geldi yanıma embiryoloğ arar canım erken daha

Cnm transfer ne zamn..transferden sonra bulabilirsen kivi ve ananas ye hem vitamin olur hemde ben tutunmaya yardimci diye duydum
Cnm benim transfer geldcek adetle..cunku cok yumos toplandi progesteron degerim yuksek cikti..hayirlisi cnm bekliom bende embriyolog arasin kac minikim dollendi acaba

Cumartesi cağırdı yanı yarın.. aslında ıkı kere gıtmesi olmasın dediydım ama dayanamıcam :) yarın gıtmeyı düşünuyorum. artık kendı doktoruma dönüş yapıyorum. tüp bebek merkezıyle işim bitti hayırlısıyla.. inş keseyı görürüz canım.. şimdi prolaktın artık sorun değildir dimi. incir yıyebılır süt içebilirmıyız kii :44:

Son düzenleme:

allah kabul etsin tüm dualrını dualrımız en son yaptığın şey hayırlara vesile olsun:92::92::92::92::92::92: Inşşşşşşş ohhhh bütün kurtlar dökülsünnn

kızlar merhaba ben de uzun zamandır kk dayım ama bir süredir girmiyordum. sormak istediğim şey benim başarısız 2 aşılama ve 2 tüp bebek denemem var. doktorum marttadki son denemede olmayınca nisan da probe küretaj işlemi önerdi nisanda reglimi günümde gördüm ama nisan da yaptıramadık bu ay yaptıracaktım reglimi bekliyordum 8-9 u gibi olması gerekirken hala adet olmadım uzun süredir cocuk istediğimiz ve cok hayal kırıklığına uğradıgımız için alıştık umutlanmak ıstemıyoruz ama normal mi sizce bunca gün gecikmesi nolur acil cevap verin !!!

Dün gece dua ederken hepinizi saydım elimden geldiğince.Hem bu topikten, hem diğerinden. İsmini bildiklerimi ismiyle, diğerlerini nickleriyle.
Şöyle bir düşündüm, ne çok isim saymışım o kadar hamile kalan olmasına rağmen. Tanımadan sevdiğim, bağlandığım, güzel kadınlar. İyi ki varsınız. Allah gönlümüze göre versin, hepimizin müjdesini almak nasip olsun inşallah.

allah kabul etsin tüm dualrını dualrımız en son yaptığın şey hayırlara vesile olsun:92::92::92::92::92::92: Inşşşşşşş ohhhh bütün kurtlar dökülsünnn

Amin canım, inşallah hayırlara vesile olur inşallah

Ben de merak ediyorum ama daha yiyip içmedim hiç nasıl uzaklaştıysam. Dün 3. Kez tekrarlanan testte artışım %50 olmuş çok canım sıkkın. Sanırım benim devam etmiycek. Dr normal dedi sonuç ama hiç de normal değil bence çok üzüldüm çok anlatamam. İnşallah sen yarın görürsün keseyi canım hayırlısıyla.

Canım çok çok teşekkür ederim
Bu arada Allah kavuştursun canım inşallah sağsalim kavuşursunuz, bizim için ne olur baban dua etsin.
etmez mi cnm zaten sen ve senin gibi diğer evlat hasreti çekenlere dualarım dedi babam inşlh oralarda kabul olur
cnm inşlh en kısa zamanada tedaviye başlarsın sonuna kadar sağlıklı ve bebişli gider
Yarın sabah opu günü
Dualarizi eksik etmeyin benden. fIyi geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güzel ve kolay geçsin opun...
cnm ben cami namazı diye bişey duymadım ama ben kendim daha önce gitmediğim herhangi bir camiye gidersem ben alalh rızası içiçn 2 rekat namaz kılarım muhakkak.. ama adını cami namazı diye bilmiyorum öyle demem ....
ayyy kuzum aminnnn hayırlı kandiller
sanada cnm..
Günaydın canlarrrrrr...
Hayirli cumalar..
özden nasılsın cnm sanada günaydın..
allah razı olsun cnm benim...

Kızlar bu arada sabah sabah moral bozmıyım dedim ama dayanamadım. Değerim katlanmadı 3. testte 340'tan 680'e çıkması lazımdı 500 çıktı. Çok mutsuz ve üzgünüm. Kaybedicem sanırım.

Canım Allah senden razı olsun tüm Muradlarını tez zamanda sana versin. iyi ki bende seni tanıdım

Kızlar bu arada sabah sabah moral bozmıyım dedim ama dayanamadım. Değerim katlanmadı 3. testte 340'tan 680'e çıkması lazımdı 500 çıktı. Çok mutsuz ve üzgünüm. Kaybedicem sanırım.

Canım olabilir saçmalama ne kaybetmesi o değerle kaybedilmez gözünü seveyim. Çok komiksin yani kaybedeceğim sanırım diyorsun

Allah razı olsun inan yazını okurken gözlerim yaşlandı. Allah babandan razı olsun

Canım olabilir saçmalama ne kaybetmesi o değerle kaybedilmez gözünü seveyim. Çok komiksin yani kaybedeceğim sanırım diyorsun

Hayatım yüksek olması değil 2 kat artması önemli diyor hep okuduklarım. Çok fenayım ya negatif sonuca hazırdım ama bu çok kötü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…