canlar iyiki varsınız HEPİNİZZZZZZZZZZZ sayenizde çok daha iyiyim ve umut doluyummmmmmm :)
dün ilk kez kızımın mezarında daha iyiydim huzur doluydum sanki hersey bitip geçmiş gibiydi :)
bu eşim ailem ve SİZİN SAYENİZDE :)
HERKESE TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :)
günaydın kızlarrr nasılsınız
gunaydin sekerlerr...karneleri verdik bebeleri yolladikkizlar embriyolog aramadi daha heyecan doruktaaaa:18::18:allahim herseyin hayirlisini versin...sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz
Cnm benim transfer geldcek adetle..cunku cok yumos toplandi progesteron degerim yuksek cikti..hayirlisi cnm bekliom bende embriyolog arasin kac minikim dollendi acabaCnm transfer ne zamn..transferden sonra bulabilirsen kivi ve ananas ye hem vitamin olur hemde ben tutunmaya yardimci diye duydum
Aynı valla bi de kasılma gerginlik hissediyorum. Benden de test istememesi lazım aslında ama işte ne dese yaptık yine yapıcaz. Dr sana söylemedi mi şu gün gel diye? Alttan bakılsın istemiyosun heralde. İnşallah bırakmazlar da hayırlısıyla sağlıkla devam eder canım. :)
günaydın canım, işteyim. Dün çok yorgundum. Yemek yaptım, sonra bir sürü ütü yaptım, sonra banyo yapıp güzelce kandil duaları dinledim dua ettim, e sonra eşim
Yorulmuşum
Yarında kuzenimin düğünü var gene erken kalkıp hazırlanacağım, kuaföre gideceğim oradan ver elini bursa. Bütün aile bir araya geleceğiz çok mutluyum
Aminnn hatisimmm saollll....pitpitlari duymusun canim.Allahim kucagina almayi nasip etsin cnm
maşallahgüm güm de güm güm leri duymuşsun darısı başımıza olsun inşlh....
allah kabul etsin tüm dualrını dualrımızen son yaptığın şey hayırlara vesile olsun:92::92::92::92::92::92: Inşşşşşşş ohhhh bütün kurtlar dökülsünnn
Cumartesi cağırdı yanı yarın.. aslında ıkı kere gıtmesi olmasın dediydım ama dayanamıcam :) yarın gıtmeyı düşünuyorum. artık kendı doktoruma dönüş yapıyorum. tüp bebek merkezıyle işim bitti hayırlısıyla.. inş keseyı görürüz canım.. şimdi prolaktın artık sorun değildir dimi. incir yıyebılır süt içebilirmıyız kii :44:
etmez mi cnm zaten sen ve senin gibi diğer evlat hasreti çekenlere dualarım dedi babam inşlh oralarda kabul olurCanım çok çok teşekkür ederim
Bu arada Allah kavuştursun canım inşallah sağsalim kavuşursunuz, bizim için ne olur baban dua etsin.
cnm inşlh en kısa zamanada tedaviye başlarsın sonuna kadar sağlıklı ve bebişli giderbugün niyetli idim malesef kırmızılar geldi hem orucum gitti hem de ümitlerimnedense bu ay kendiliğinden olacak gibi saçma bir düşüncem vardı aslında pazardı adet günüm olmaz da eşime babalar günü hediyesi olur diye hayal kuruyordum bu kızımla onun ilk babalar günü olacaktı eksikliğini hissetmesini istemiyordum ama olmadı neyse umutlar gelecek aya......
yarın dra gideceğim yol haritamızı çizeceğiz :) çok büyük ihtimal gelecek ay ama ben bu ay istiyorum bakalım ne olacak :) aslında belli dr kazanacakkkkkkkkkk :)
güzel ve kolay geçsin opun...Yarın sabah opu günü
Dualarizi eksik etmeyin benden. fIyi geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ben cami namazı diye bişey duymadım ama ben kendim daha önce gitmediğim herhangi bir camiye gidersem ben alalh rızası içiçn 2 rekat namaz kılarım muhakkak.. ama adını cami namazı diye bilmiyorum öyle demem ....kızlar bi şey sorcam... bana enteresan geldi çünkü, belki bilgisi olan vardır....
dün gece camideydik, kadınlardan biri o camide ilk kez namaz kılan birine "2 rekatta cami namazı kılman lazım" dedi.... öldüğümüzde camii bende namaz kıldın "benim için" namaz kılmadın diye hakkını ister dedi... ben de nası yani diye düşündüm... camii için, ev için...vs. mi kılınır namaz Allah rızası için mi? ki zaten Allahın evi değil mi,inşa sebebi o zaten..... yanlış anlaşılmak istemem ama bana tuhaf geldi, ilk kez duydum ayrıca, belki ondandır.... belki de kadının açıklaması yanlış olmuştur, doğrusunu öğrenesim var
sanada cnm..ayyy kuzum aminnnn hayırlı kandiller
özden nasılsın cnm sanada günaydın..Günaydın canlarrrrrr...
Hayirli cumalar..
Dün gece dua ederken hepinizi saydım elimden geldiğince.Hem bu topikten, hem diğerinden. İsmini bildiklerimi ismiyle, diğerlerini nickleriyle.
Şöyle bir düşündüm, ne çok isim saymışım o kadar hamile kalan olmasına rağmen. Tanımadan sevdiğim, bağlandığım, güzel kadınlar. İyi ki varsınız. Allah gönlümüze göre versin, hepimizin müjdesini almak nasip olsun inşallah.
Dün gece dua ederken hepinizi saydım elimden geldiğince.Hem bu topikten, hem diğerinden. İsmini bildiklerimi ismiyle, diğerlerini nickleriyle.
Şöyle bir düşündüm, ne çok isim saymışım o kadar hamile kalan olmasına rağmen. Tanımadan sevdiğim, bağlandığım, güzel kadınlar. İyi ki varsınız. Allah gönlümüze göre versin, hepimizin müjdesini almak nasip olsun inşallah.
Kızlar bu arada sabah sabah moral bozmıyım dedim ama dayanamadım. Değerim katlanmadı 3. testte 340'tan 680'e çıkması lazımdı 500 çıktı. Çok mutsuz ve üzgünüm. Kaybedicem sanırım.
Allah razı olsun inan yazını okurken gözlerim yaşlandı. Allah babandan razı olsunetmez mi cnm zaten sen ve senin gibi diğer evlat hasreti çekenlere dualarım dedi babam inşlh oralarda kabul olur
cnm inşlh en kısa zamanada tedaviye başlarsın sonuna kadar sağlıklı ve bebişli gider
güzel ve kolay geçsin opun...
cnm ben cami namazı diye bişey duymadım ama ben kendim daha önce gitmediğim herhangi bir camiye gidersem ben alalh rızası içiçn 2 rekat namaz kılarım muhakkak.. ama adını cami namazı diye bilmiyorum öyle demem ....
sanada cnm..
özden nasılsın cnm sanada günaydın..
allah razı olsun cnm benim...
Canım olabilir saçmalama ne kaybetmesi o değerle kaybedilmez gözünü seveyim. Çok komiksin yani kaybedeceğim sanırım diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?