2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım kusura bakma yazmışsın ama görmemişim yarın ilk işim listeye el atmak olacak

evet şimdide herif rahat bırakmıyor bugün neydi böyle yaa ayrı düştüm sizden

hoşgeldin canım

hoşbuldummm canım topicin hayırlı olsun sana ve bizlere uğurlu gelsin inşallah

Canim muhtemelen 2 âdet beklersin

1. tüpte gelen adette dahilmi ki :26: yani ben tüpün adetini geçirdim şimdi 1 haftaya 2. adet gelecek. yani 1 hafta sonraki adetle başlanmaz heralde.. arada 1 ay boş kalmış olurum çünkü :44:

Tedavin hayırlı olsuncanım. İnşallah 2014 hepimize uğurlu gelecek. Bende irenbede tedavi görüyorum. 5. Tüp bebek denemem olucak. Kısmetse yarın donmuş embriyolarla transferim var. İnşallah allahım bu sefer yüzümü güldürecek.

canım ne durumdasın yarın transferin var diye hatılıyorum

Evet güldencim yarın saat 13:00 de transferim olucak ve ben bir haftadır uyuyamıyorum. Çok heyecanlıyım. En çokta korkuyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Ama hayırlısı herşeyin hayırlısını versin allah . Bu arada kendimi tanıtayım ben gülşen.

:)))allahım yaa...bende saf saf iyi temennilerde bulundum teskin etmeye çalıştım aklımca...ardından yazmazmı zaten bizde bebek aşkı yok diye (( salağım ben yaa:)))
güldennnnnnnnnnnnnnnnn Ayşegülüm paraladı kendini yazmadın kadının adını bir türlüü..... :)))))
:)))))duyacak duyacak az kaldı:))))
hiiiiiiiii bilgilerini yazdı ve ben görmedim öylemi kınım kınım kınıyorum kendimi Eki Görüntüle 917188
ah ah....bu gün defalarca yazdım:))) sağır sultan duydu sana duyuramadım:))))
canım kusura bakma yazmışsın ama görmemişim yarın ilk işim listeye el atmak olacak

şaka bi yana olur böyle şeyler sıkma canını şekerim :)))ama ben doğurmadan ekle:))))))))

Aysegulucum estafırullah canım yenı arkadaslarımız geldıgınde hepımız senın gıbı karsılısyoruz ıyı temennilerde bulunuyoruz gelen arkadasımızda mutlaka uzuluyodur bu konuda ama herkesın bu uzuntuyu belırtme tarzı farklı bazen daha çok üzülmemek ıcın dahı bu şeklide kamüfle ıhtıyacı duyulanabılıyor hepımız evlat hasretı yolunda buradayız ama herkes aynı şeklide göstermez ozlemını

özel mesaj kutun tıka basa dolmuş sana cevap yazamıyorum boşaltman lazım

sağır sultan kadar olamadım yaw
doğurmadan eklerim mutlaka

Son düzenleme:

iyide tatlım zaten normal hayatımızda bunun gibi şeyler bizi üzüyor...burda insanlar daha hassas bbek konusunda nasıl bebk aşkı ile yanılmaz... Yanılmıyorsa tüp gaz doğalgazda yapılamz dimi:))))) aşk yoksa bırak olursa olur olmazssa olmaz...

genelde 2 adet geçince yeni tedaviye başlıyor doktorlar...
tüp bebekteki adeti sayan doktorda var saymayanda...
mesela yumurta rezervi azalmış hastalarda üst üste 2 ay bile denenebiliyor.
mesaj kutunu boşalt

Gülşen demek bende D sende Ş olmuş
memnun oldum datlum...
buz tuttu bebeler sıcacık göbüşte can bulcaklar annesi dertlenme sen saat 13.00 de dualarımda olacaksın...

iyi akşamlar kızlar ne kalabalık bi topic bu, sayfalar akıp gidiyor bi sorum olacak,
iki tüp arası kaç adet veriyor doktorlar :26: tecrübelilerden destek lütfen
Bugün negatif sonuç aldım salı günü 3. Deneme için konuşmaya gidicem sorunun cevabını salı günü verebilirim

cnm benim bi dahaki sefere insallah bende girdim son gunlerin cabuk gecsin diye okudugum kitabi onerecekrim ki yazini okudum cnm.swni seviyorum cok pozitifsin boyle olmata devammm.

Ben kaçıyorum eşimin tacizlerine duyarsız kalamıyorum artık
Yarın aktif olacam şimdiden sözünü vereyim
Çalan kapıları açmayacam dışarıda çıkmayacam tüm gün sizınlayım

Kızlar çok TSK ederim inşallahh bundan sonra güzel haberle gelirim

Gülşen demek bende D sende Ş olmuş
memnun oldum datlum...
buz tuttu bebeler sıcacık göbüşte can bulcaklar annesi dertlenme sen saat 13.00 de dualarımda olacaksın...

İnşallah canım.allah tüm annelerin ve anne adaylarının dualarını kabul eder. Benimde bütün dualarım bebek isteyen tüm annelere. Bu topikte olmak eminim banada uğur getirecek. Sizlerle olmak gerçekten bana moral oluyor. İyi geceler

Herkese iyi geceler kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…