Günaydın canlarrrrrr...
Hayirli cumalar..
Hayatım yüksek olması değil 2 kat artması önemli diyor hep okuduklarım. Çok fenayım ya negatif sonuca hazırdım ama bu çok kötü oldu.
cnm ben pek katlanan değerlerden anlamam ama bence yükselmiş hemen umutsuz olma inşlh bebeğin seninle olacak cnm benimKızlar bu arada sabah sabah moral bozmıyım dedim ama dayanamadım. Değerim katlanmadı 3. testte 340'tan 680'e çıkması lazımdı 500 çıktı. Çok mutsuz ve üzgünüm. Kaybedicem sanırım.
Allah razı olsun inan yazını okurken gözlerim yaşlandı. Allah babandan razı olsun
Ben de merak ediyorum ama daha yiyip içmedim hiç nasıl uzaklaştıysam. Dün 3. Kez tekrarlanan testte artışım %50 olmuş çok canım sıkkın. Sanırım benim devam etmiycek. Dr normal dedi sonuç ama hiç de normal değil bence çok üzüldüm çok anlatamam. İnşallah sen yarın görürsün keseyi canım hayırlısıyla.
Hayatım yüksek olması değil 2 kat artması önemli diyor hep okuduklarım. Çok fenayım ya negatif sonuca hazırdım ama bu çok kötü oldu.
Kızlar kimse neden cevap yazmıyor ben tek basıma kendı kendımı yıyorum ya
ayyy kuzum aminnnn hayırlı kandiller
Yemin ederim içerde bi yangın vardı her biriniz bi bardak su döküp hafiflettiniz öyle bi ferahladım.
Allah bin kere razı olsun sizden inşallah benim saçmasapan yanlış düşüncelerimdir dediğiniz gibi.
Canim benim önemli olan değerin artmasi ve senin kide artmış...canını sikma ne olurYemin ederim içerde bi yangın vardı her biriniz bi bardak su döküp hafiflettiniz öyle bi ferahladım.
Allah bin kere razı olsun sizden inşallah benim saçmasapan yanlış düşüncelerimdir dediğiniz gibi.
etmez mi cnm zaten sen ve senin gibi diğer evlat hasreti çekenlere dualarım dedi babam inşlh oralarda kabul olur
cnm inşlh en kısa zamanada tedaviye başlarsın sonuna kadar sağlıklı ve bebişli gider
güzel ve kolay geçsin opun...
cnm ben cami namazı diye bişey duymadım ama ben kendim daha önce gitmediğim herhangi bir camiye gidersem ben alalh rızası içiçn 2 rekat namaz kılarım muhakkak.. ama adını cami namazı diye bilmiyorum öyle demem ....
sanada cnm..
özden nasılsın cnm sanada günaydın..
allah razı olsun cnm benim...
canım noldu hayırdır geçmişe bakamadım sorun nedir
Canım ne oldu ben yazını görmedim
Canim umarim kendiliginden gebe kalmissindir..ama bu aralar hava heryerde bir tuhaf,havalarin degisiminden buyuk ihtimal gecikmistir.bence pzt bekle,gelmezse reglin kan testi yaptirirsin.gerilcek bir durum yok,guzel bir bekleyis...
Kizlar herkese selam,
Dun aksam yemege disari cikmistik,hastanenin onunden gecerken esimle ikimiz iceri girdik,kan verdim.biraz gec cikti sonuc ama guzel cikti..10.gun degeri: 57,4...biraz daha yuksek mi ciksaydi diye dusundum ama olsun,saglikla ilerlesin de yeter ki
Bu mubarek gunde hepimiz icin dua etmistim,ilk kez meryem suresini okumustum..allah kabul etsin,aminhepimiz gonlumuzun muradina erelim,saglikli,omurlu,hayirli evlat sahibi olalim..
evet cnm bende miyomu merak etmiştim maşallah buna da şükür bebeğe bi zarar gelmez demesi bayağı içini rahatlatmıştır .. hayırlsııyla kucağına almanı nasip etsin mevlam... aminnn cnm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnÇok şùkür iyiyim cnm valla dun biraz tedirgindim ama bugün iyiyim.
Doktora gittim miyom cikti 6 cm allahtam bebegin yaninda degil rahim disindaymiş.aksam farkli bi doktora gittik bebege sıkıntı olmayacagını duyunca rahatladım.
Rabbime emanet.allahım tez zamanda butun isteyen arkadaşlarımın yüzünü güldürsün insallahh.:))
Ben de merak ediyorum ama daha yiyip içmedim hiç nasıl uzaklaştıysam. Dün 3. Kez tekrarlanan testte artışım %50 olmuş çok canım sıkkın. Sanırım benim devam etmiycek. Dr normal dedi sonuç ama hiç de normal değil bence çok üzüldüm çok anlatamam. İnşallah sen yarın görürsün keseyi canım hayırlısıyla.
Cnm sakın moralini bozma % 60 artmasida normal seninki biraz muzurluk pesinde onu sev dua et bugün cuma bak pozitif olki bebegin seninle sevin :)Kızlar bu arada sabah sabah moral bozmıyım dedim ama dayanamadım. Değerim katlanmadı 3. testte 340'tan 680'e çıkması lazımdı 500 çıktı. Çok mutsuz ve üzgünüm. Kaybedicem sanırım.
canım benim gözün aydın nasıldı dün , ne tepki verdin:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?