2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hayatım yüksek olması değil 2 kat artması önemli diyor hep okuduklarım. Çok fenayım ya negatif sonuca hazırdım ama bu çok kötü oldu.

Canım senin ki düşmemiş ki, artmış. Bence korkma canım, sen doktorunu aradın mı sorsana tatlım.

Kızlar bu arada sabah sabah moral bozmıyım dedim ama dayanamadım. Değerim katlanmadı 3. testte 340'tan 680'e çıkması lazımdı 500 çıktı. Çok mutsuz ve üzgünüm. Kaybedicem sanırım.
cnm ben pek katlanan değerlerden anlamam ama bence yükselmiş hemen umutsuz olma inşlh bebeğin seninle olacak cnm benim
Allah razı olsun inan yazını okurken gözlerim yaşlandı. Allah babandan razı olsun
aminnn inşlhhhhhhhhh

canım benim yazını görünce dayanamadım destek olurum ümidiyle yazmak istedim. Arkadaşım sakın üzülme bende aynı durumu yaşadım benimde değerim tam artmadı burdaki arkadaşlar hatırlarlar beni 320 olan değerim 4 gün sonra 1500 olması gerekirken daha 1000 di. çok üzüldüm kahrolmuştum ama bebeğim benimle ve çok şükür bugünlere geldim, hatta doktorum kızdı bana önemli olan artmış olması dedi stres yaparak bebeği tehlikeye atma herşey yolunda dedi ve öylede oldu. umarım içini biraz rahatlatabilmişimdir ama lütfen telaş yapma değerin %50 artmış bu çok güzel.......

Hayatım yüksek olması değil 2 kat artması önemli diyor hep okuduklarım. Çok fenayım ya negatif sonuca hazırdım ama bu çok kötü oldu.

Ya cok guldum sana,kendini kotuye hemen alstirmaya calisiyorsun.dr zaten normal demis,niye boyle dusunuyorsun ki? Ayrica degerlerin 3gunde %70 e kadar normal canim..ama sen gidiyor diye dusunursen,bebegin beni istemiyor galiba diye hssedebilir senin stres hormonlarindan....

Yemin ederim içerde bi yangın vardı her biriniz bi bardak su döküp hafiflettiniz öyle bi ferahladım.
Allah bin kere razı olsun sizden inşallah benim saçmasapan yanlış düşüncelerimdir dediğiniz gibi.

Kızlar kimse neden cevap yazmıyor ben tek basıma kendı kendımı yıyorum ya

Canim umarim kendiliginden gebe kalmissindir..ama bu aralar hava heryerde bir tuhaf,havalarin degisiminden buyuk ihtimal gecikmistir.bence pzt bekle,gelmezse reglin kan testi yaptirirsin.gerilcek bir durum yok,guzel bir bekleyis...

Kizlar herkese selam,
Dun aksam yemege disari cikmistik,hastanenin onunden gecerken esimle ikimiz iceri girdik,kan verdim.biraz gec cikti sonuc ama guzel cikti..10.gun degeri: 57,4...biraz daha yuksek mi ciksaydi diye dusundum ama olsun,saglikla ilerlesin de yeter ki
Bu mubarek gunde hepimiz icin dua etmistim,ilk kez meryem suresini okumustum..allah kabul etsin,aminhepimiz gonlumuzun muradina erelim,saglikli,omurlu,hayirli evlat sahibi olalim..

Yemin ederim içerde bi yangın vardı her biriniz bi bardak su döküp hafiflettiniz öyle bi ferahladım.
Allah bin kere razı olsun sizden inşallah benim saçmasapan yanlış düşüncelerimdir dediğiniz gibi.

sen şuan kesinlikle hamilesin lütfen moralini bozma canım ve tadını çıkar

Canim benim önemli olan değerin artmasi ve senin kide artmış...canını sikma ne olur

Çok şùkür iyiyim cnm valla dun biraz tedirgindim ama bugün iyiyim.
Doktora gittim miyom cikti 6 cm allahtam bebegin yaninda degil rahim disindaymiş.aksam farkli bi doktora gittik bebege sıkıntı olmayacagını duyunca rahatladım.
Rabbime emanet.allahım tez zamanda butun isteyen arkadaşlarımın yüzünü güldürsün insallahh.:))

canım noldu hayırdır geçmişe bakamadım sorun nedir

Canım ne oldu ben yazını görmedim

kızlar merhaba ben de uzun zamandır kk dayım ama bir süredir girmiyordum. sormak istediğim şey benim başarısız 2 aşılama ve 2 tüp bebek denemem var. doktorum marttadki son denemede olmayınca nisan da probe küretaj işlemi önerdi nisanda reglimi günümde gördüm ama nisan da yaptıramadık bu ay yaptıracaktım reglimi bekliyordum 8-9 u gibi olması gerekirken hala adet olmadım uzun süredir cocuk istediğimiz ve cok hayal kırıklığına uğradıgımız için alıştık umutlanmak ıstemıyoruz ama normal mi sizce bunca gün gecikmesi nolur acil cevap verin !!!

Canim umarim kendiliginden gebe kalmissindir..ama bu aralar hava heryerde bir tuhaf,havalarin degisiminden buyuk ihtimal gecikmistir.bence pzt bekle,gelmezse reglin kan testi yaptirirsin.gerilcek bir durum yok,guzel bir bekleyis...

UMARIM OYLEDIR. BENDE HAVALAR SEBEBİYLE UMUTLANAMIYORUM BİRDE NE ADET NEDE BASKA BİR BELİRTİM VAR.

maşşallahhhhhhh gözünaydın cnm... darısı bizlere olsunnnn
değere takma kafanı yükselecek inşlh her seferinde
evet cnm bende miyomu merak etmiştim maşallah buna da şükür bebeğe bi zarar gelmez demesi bayağı içini rahatlatmıştır .. hayırlsııyla kucağına almanı nasip etsin mevlam... aminnn cnm aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

inş canm sende görürsun inş. canım benım morelını hemen bozma.. bak bebek etkılenır. rabbım korusun bebeğini, inş sımkısı tutunur. rabbım yardım etsın.. dıkkat et kendıne..

Kızlar bu arada sabah sabah moral bozmıyım dedim ama dayanamadım. Değerim katlanmadı 3. testte 340'tan 680'e çıkması lazımdı 500 çıktı. Çok mutsuz ve üzgünüm. Kaybedicem sanırım.
Cnm sakın moralini bozma % 60 artmasida normal seninki biraz muzurluk pesinde onu sev dua et bugün cuma bak pozitif olki bebegin seninle sevin :)

canım benim gözün aydın nasıldı dün , ne tepki verdin :13:

kız hiç sorma ya.eşim ekrana yapıştı ne bebeği görebildim nede doğru düzgün duyabildim eşime bağırmaktan ya doktorun yanında.çekilseneee diyorumm dur diyo ya ama sonra doktor baktı olmuyo sesi yükseltti duydum heyecandan ölecektim hiçbi tepkide veremedim eşim yüzünden ama gün boyu deli gibi gülüyordum bulantımı bile unuttum ya maşallah barekallah devamı olsun inşallah maşallah daha ne dim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…