2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm en azindan bir ay daha igne vurulup kimyasalmi diye dusunmeyeceksin.. birde pes pese hep ayni yerde yaptirmamani tavsiye ederim ben o hataya dustum.. iki kezden fazla bir merkeze sans vermemek gerek..
Doğru diyosun canım kapı gibi direk negatifimi aldımBende hep farklı merkezlerde deniyorum bu 2. Denemeydi 3. İçin yine bu merkezle görüşücem içime sinmezse başka merkez arayışına girecem

cnm benim zaten yoğunsun biliyorumm.. şekerim.. bu arada yaz beni yine negatif... bıkmadı... beşinci için görüşmeye gidecek diye :)))
Benide yaz güldenim altın harflerle negatif 3. Deneme için hemen başlamaya hazır

Iyı geceler hanımlar
bu gecenın de sabahı olacak yarın yenı bır gün doğacak bızler ıcın

Benide yaz güldenim altın harflerle negatif 3. Deneme için hemen başlamaya hazır

Son negatifin olur da bu günleri gülerek hatırlarsın inşallah. Çok yorucu bir süreç olsa da hiç ara vermeden tedaviye devam etmenin çok doğru olduğunu düşünüyorum. Benim dr.um daha ilk görüşmede kendimi hazirlamami ve aralıksız denememi istemişti, ilaçlar daha etkili oluyormuş. Öyle de yaptım. 3 ayda 2 aşılama 1 tüp. Olmasaydı 2.yi hemen yaptiracaktim.

Kizlarrr gunaydin.ben bisey sormak istiyorum.bu gonal f hararet yaparmi.acayip dilim damagim kuruyo.uyukidan kalkip hayatta su icmem gece deli gibi uyanip su iciyorum.ve ictigim kadar tuvalete gitmiyorum galiba .ne yapmam lazim hemen su tutarmiyimki.su icnekten midem yandi artik

hastanadeyım yumurtalar toplanacak bundN sonraki sürecin daha heyecan verici olacağını düşünüyorum​

Günaydın herkese. Salı günü transferim yapıldı. 4 saat hiç hareketsiz yattım. Snr eve geldim be yatışa devam. Hiç iş yapımıorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Arada yürüyorum. İlk 2 gün kasıklarımda ağrı oldu. Belimde falan. Kasıklarımda sanki kıpırtılar vardı. Şimdi hiç ağrım kalmadı. Bugün 4. Gün. 13 ocakta testim var. Öncesinde test yapmıcm. 2.çizgi çıkmaz fln moralim bozulmasın. Gerçi derinlerde bi yerde tutmadı diyor kalbim ama bi yandan da tuttu diyor. Dün sabah 1 elmayı zor yedim mesela bulantıdan. Gerçi herkeste aynı belirtileri vermez sanırım. Morale ihtiyacım var. Ağrılar geçince moralim bozuldu. Ağrısı olmadan tutan var mı??

Günaydın canlaryarın sınavım var hemde ikitane allh yardımcım olsun duanızı eksik etmeyin olurmu

Bebişin almışsın ne güzel inş rabbim ona can kan olurda seninle olur dua et canım yer gök duayla moral çok önmli evt sen bebegine aç kulaklarını dışrıya tıka sen ve o önmli olan canım gülden abla olsa daha iyi bilgi verir ama bende bildiği söyleyim burda gördüklerim duyduklarımz okadar çokki mucizeler rabbim büyük illa agrı yada belirti olması şart değil neler okuyoruzki biz onun için içini ve kafanı raht tutman lazım ilk önce en büyük ilaç moraldir unutma vede duadır inş güzel haberlerini alırız

Ayşen ve melindam, ikiniz için de çok üzüldüm ama dirayetiniz beni mutlu etti. Ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum, yine de hepimiz için bu yıldan umutluyum ve tek tek bebelerimize kavuşacağımıza inanıyorum. Sizler için dua edeceğim, biz iyi zamanda da kötü zamanda da yalnız bırakmayacağız birbirimizi.

Bir de nolur tuğçeye kızmayalım. :) Herkes aynı derecede çocuk istemeyebilir, dediğiniz gibi Allah yandırmasın... Yaşı geçtiğinde, istese de hamile kalamayacak noktaya geldiğine pişman olmaktan korkması ve bu motivasyonla tüp bebeğe başlaması bence gayet anlaşılır bir sebep. Hamile kaldığında ve bebeği doğduğunda görürüz onu bebek aşkıyla yanıyor mu yanmıyor mu...

Hepinizi seviyor ve öpüyorum... Güzel haberlerinizi bekliyorum, dualarımdasınız.

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Benim 8 yaşında oğlum var micro ile oldu hiç ağrım falan olmamıştı.Moralinizi bozmayın....

Biz ocak 18 de tekrar başlıyoruz.Bu ay sis yapıldı bi sorun yok.Bakalım inşaallah oğlumun kardeşleri olur....

Tüp bebek tedavisini bir çoğumuz olduk az çok bilgimiz var.Fakat embryoya neler yapılyor bunları çok bilmiyoruz.İlk videoda tüp bebekte labaratuarda neler yapılıyor,ikinci vidioda ise tüp bebekte başarıyı artırmak için kullanılan yeni yöntemler anlatılmaktadır.Bizlere tedavi için bilgi verici en azından dokturunuza da bu teknikleri sorabilirsiniz.Seyretmenizi tavsiye ederim.Doktorum FETHİYE ERSANIN yerel kanalda yaptığı sağlık programından alınmıştır.1. VİDEO: Vuslat Tv - Malatya'nın İlk Uydu Televizyonu - Vuslat Sağlık 2.VİDEO: Vuslat Tv - Malatya'nın İlk Uydu Televizyonu - Vuslat Sağlık

tedavin hayırlı olsun canımmm...

AYŞENNNNNNNNNNNNNN....
canımm ne desem ınan bılmıyorumm buyuk bır hayal kırıklığı üzüntü içerisindeyim...
Kısmet böylemiş ama ınsannnnnın canı cok yanıyor ya..
sen benımm umudumdun..
esımle durumlarımız aynı dıye senı yakından takıp edıyor kader arkadaşı gıbı goruyordum.negatif alman benı cok yaraladı..
Allahım sabır ve en yakın zamanda sana yavrunu versın..

Donmuş annesi hı iyimiş ben bursa da yaptıyorum canım

merhabaaa :)
bende bursadann

bir bursalı daha ..
topikte ne çok bursalı

ohhh çoğalıyoruz şekerimm...

tedaviniz hayırlı olsun...

canımmm benımm bebısın sıkı sıkı tutunsun sana ınsallah...

hastanadeyım yumurtalar toplanacak bundN sonraki sürecin daha heyecan verici olacağını düşünüyorum​

hadi bakalımmm yolun sonuna az kaldı hayırlısıııı...

Moralıyı yüksek tut..
sen bı annesın :)
hayırlısı olsun ınsallah...

Günaydın canlaryarın sınavım var hemde ikitane allh yardımcım olsun duanızı eksik etmeyin olurmuEki Görüntüle 917468 Eki Görüntüle 917469

allahım zihin açıklığı versın sana canımm benım..
ınsallah hepsinden geçersinnn

günaydınn kızlarrrr..
hayırlı cumalar..
Bu mübarek gunun yüzü suyu hürmetine rabbim bebeklerimizi bize göndersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…